#2572447 - 28/08/2008 18:49
Re: Puchar UEFA - Second qualifying round
[Re: juancarlos]
|
old hand
Meldunek: 13/09/2007
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2572448 - 28/08/2008 18:50
[Re: juancarlos]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/03/2006
|
Jak powinno wygladac zestawienie defensywy Legii w dzisiejszym spotkaniu w Moskwie? Bo z tego, co sie orientuje to Choto ma kontuzje, a Astiz nie byl zgloszony do tej fazy PUEFA... Legia: Mucha - Rzeźniczak, Szala, Wawrzyniak, Kiełbowicz - Radović, Iwański, Roger, Vuković, Rybus - Chinyama ze strony http://legia.net/news.php?id=29467
|
Do góry
|
|
|
|
#2572450 - 28/08/2008 18:50
[Re: vindom]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/03/2006
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2572526 - 28/08/2008 20:24
[Re: vindom]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2007
|
vindom z tym overem City to bym sie dobrze zastanowil ... Jo wraca z olimpiady, ale wciaz Vassel, Bojinov i Benjani sa kontuzjowani a Bianchi uciekl z Anglii do Wloch mecz z Mlotami tez nie wygladal tak rozowo do momentu, gdy goscie dostali czerwo - wszystko sie posypalo i Elano wkroczyl do akcji ... z tego co wiem, FCM w pierwszym meczu zagralo naprawde swietne zawody i jesli Anglicy od 15min. przegrywajac 0-1, nie potrafili strzelic chocby jednego gola, grajac u siebie ... nie bylbym tez taki pewien czy Manchester rzuci sie do atakow juz od pierwszego gwizdka - strata jednej bramki moze sie okazac poczatkiem konca ich przygody w pucharach jak dla mnie czysty under(cos kolo 1-1) i sam zastanawiam sie nad zagraniem 1x bo forma The Citizens jest bardzo daleka od idealu jedyna szanse dla overa widze w tym, ze Dunczycy strzela bramke juz na poczatku meczu ...
|
Do góry
|
|
|
|
#2572578 - 28/08/2008 21:47
[Re: kamasutra]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/08/2006
|
FK Moskwa - Legia WarszawaX2 @ 2.06 | 16:00 28.08.08Przed pierwszym meczem nie wierzyłem, żeby Legia była w stanie przejść klub z Rosji i pierwszy mecz zakończył się porażką Legii, ale myślę że [L] ma szansę wygrać na wyjeździe i awansować do kolejnej rundy. Tym bardziej nie wiem, czemu takie są dzisiaj różnice w kursach na FK, a Legie. W pierwszym spotkaniu mieliśmy sporą przewagę, ale nie udało jej się wykorzystać. Ruskie nie oddały w pierwszej połowie strzełu na bramkę Legii, a w drugiej połowie wykorzystali to, co mogli i dlatego skończyło się 1-2. Legia przeważała przez 90 minut, ale wykorzystała jedynie jedną akcję Iwańskiego.
Do tego sąsiedzi bardzo słabo grają u siebie, mając najmniejszą zdobycz punktową w swojej lidze na własnym boisku ( 1-4-4 ). To, że odwdzięczą się Legii za gwizdy i "je..ć rusków je..ć" też nie bardzo, bo tam malutko kibiców jest na meczach. ; D
Jeśli Legia zagra tak jak w pierwszym meczu, wątpie żeby teraz jeszcze raz przegrali.
|
Do góry
|
|
|
|
#2574115 - 29/08/2008 06:55
[Re: Baqu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
primo Lech Poznan +0.5 2.000 Z powodu mitingu lekkoatletycznego który odbywa się w Zurychu czwartkowy mecz Grasshoppers z Lechem Poznań zostanie rozegrany na stadionie AFG Arena w Sankt Gallen. Szwajcarzy są bardzo gościnni i na mecz udostępniają lechitom szatnie gospodarzy.myślę, że Lech będzie mniej goscinny i jest w stanie spokojnie wywalczyć remis, po takim kursie kusi. secundo Crvena Zvezda v Apoel Nicosia => 1 / 1.5 czerwona gwiazda powinna spokojnie pokonać u siebie zlepek kosowskich i zewlakowów, tym bardziej, że nie są ustawieni na ostrzu noża, na wyjeździe uzyskali niezły wynik 2:2 więc mogą spokojnie ustawiać ataki, a Apoel po pewnym czasie i tak będzie musiał się odsłonić. tertio - overki SK Sturm Graz v Zurich Kalmar FF v KAA Gent AC Bellinzona v Dnjepr Dnjepropetrovsk Rosenborg v Djurgården Saint Patricks Athletic FC v IF Elfsborg i jeszcze mnie zastanawia czy nie postawic na PFC Cherno More Varna, ale to sobie zanalizuje jeszcze jutro 5/7 - nie jest źle fakt, faktem drużyny cypryjskie to już nie chłopcy do bicia, a kosowski znowu w formie ( do kadry z nim )
|
Do góry
|
|
|
|
|
|