Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#2566395 - 25/08/2008 23:15 Re: Najgorszy serwis bukmacherski (wersja finalna) [Re: Pelado]
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
ok , w Winunited miałem włamanie na konto jednak szybko zareagowałem skontaktowałem się z supportem i support odpowiedzial ze moja pieniadze sa w 100 % bezpieczne i kiedy tylko bede chcial moga mi je wyplacic poniewaz zlodziej zlecil wyplate na jakies swoje konto bankowe ale oni ta wyplate wstrzymali ,po jakims czasie postanowilem zlecic ta wyplate podalem numer konto i dane no i Winunited wyplacil pieniadze ale jak sie pozniej okazalo omylkowo na konto zlodzieja nie moje \:\)

Kasy nie odzyskalem do dzisiaj.

Do góry
Bonus: Unibet
#2568332 - 26/08/2008 16:18 Re: Najgorszy serwis bukmacherski (wersja finalna) [Re: z o ® r o]
nowy WK Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/11/2004
Originally Posted By: z o R r o
To może ja zdradzę jak głosowałem:

3. Man-sion-88 - kiedyś psioczyłem na Pinnacle, ale ostatnio jest zauważalna poprawa. Menu wyboru zdarzeń w Man-sion-88 zaś doprowadzi każdego na skraj wytrzymałości psychicznej. Do tego ostatnio serwer mocno przeciążony.

Jak tam w ogole cos postawic? Ja po zmianie wygladu strony wycofalem sie od nich i gralem asiany w Canbet i Pinnacle. Zastanawiam sie jednak czy nie zaczac grac tez w Mansion (i moze SBG?) ale ani w IE ani w Mozilli nie potrafie wybrac kursu i stworzyc kuponu.

Pozdrowienia, Wojtek

Do góry
#2568406 - 26/08/2008 18:07 Re: Najgorszy serwis bukmacherski (wersja finalna) [Re: nowy WK]
Loony25 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/01/2005
mansi.on i mans.ion 8-8
w weekndy zdarza sie ze serwer tak przeciazony ze nie da sie zobaczyc kursow strona sie zawiesza wszystkie przegladarki uratowal mnie wap.

Do góry
#2568565 - 26/08/2008 20:42 Re: Najgorszy serwis bukmacherski (wersja finalna) [Re: Loony25]
robert423 Offline
veteran

Meldunek: 05/06/2006
jetbull, długo sie ładuje po prostu fatal
Unibet czasami zamyka mi mozillę przy składaniu zakładu
Pinnacle bardzo często kłopoty z otwieraniem strony lub z logowaniem , chyba zbyt dużo kombinują z systemem (chyba że to efekty przeciążenia)

Do góry
#2568584 - 26/08/2008 21:09 Re: Najgorszy serwis bukmacherski (wersja finalna) *DELETED* [Re: nowy WK]
gryzonko Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/06/2003
Post deleted by Conrad

Do góry
#2568686 - 26/08/2008 22:53 Re: Najgorszy serwis bukmacherski (wersja finalna) [Re: gryzonko]
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/03/2006
info: Rozmawiasz z konsultantem Sportingbet
SportingBet_Przemek: Witam w obsludze klienta Sportingbet. Mam na imie Przemek. W czym moge pomoc?
Artur: Witam z tej strony Artur mam pytanie bo jeszcze wczoraj gralem za XX funtow lige rumunska a dzis moglem za 10 a teraz juz tylko za 5 - co jest grane
SportingBet_Przemek: Prosze podac numer ID konta gracza.
Artur: User ID: ........
SportingBet_Przemek: Limity na dane zdarzenie za ustalane indywidualnie przez nasz dzial tradingu.
Artur: co to znaczy ustalane indywidualnie
SportingBet_Przemek: Moge potwierdzic tylko tyle, ze Pana konto gracza ma status gracza zawodowego. Status gracza zawodowego nadawany jest graczowi, który posluguje sie pewnymi metodami wspomagajacymi osiaganie niezwykle korzystnych wyników z gry.
Artur: ale co to konkretnie znaczy
Artur: gram to co wystawiacie
Artur: nic wiecej bo sie nie da
Artur: wiec jaki problem
SportingBet_Przemek: Dokladnie, i wlasnie na niektore zdarzenia sportowe nie moze Pan wiecej zagrac, poniewaz nasz dzial tradingu nie chce i nie bedzie oferowac panu mozliwosci wniesienia wiekszych stawek.
Artur: a czemuz to
SportingBet_Przemek: Poniewaz otrzymal Pan status gracza zawodowego. Status ten przyznaja nasi maklerzy/traderzy, na wynik którego my jako Polski Dzial Obslugi Klienta nie mamy wplywu.
Artur: no dobrze ale pytanie brzmi dlaczego otrzymalem status tego gracza - jesli Pan nie umie odpowiedziec to prosze mi podac kontakt do tych maklerow/traderow
SportingBet_Przemek: Niestety nie ma mozliwosci kontaktu z dzialem tradingu. Moge jedynie potwierdzic, ze decyzje dotyczace statusu gracza zawodowego sa nieodwracalne.
Artur: hmm to moze jakas rada jak unikac tego statusu na przyszlosc?
Artur: przynajmniej w innych bukmacherach oczywiscie
SportingBet_Przemek: Prosze pamietac, ze w Sportingbet gracz moze zarejestrowac tylko jedno konto gracza. Otarcie nowego moze spowodowac zablkokowanie wszystkich kont gracza przez nadz dzial finanansowy.
SportingBet_Przemek: Jezeli chodzi o inne firmy bukmacherskie - naprawde cizko mi powiedziec, poniewaz decyzje w tej sprawie sa podejmowany przez dzial tradongu, ktore w roznych firmach moze roznie przyznawac "status gracza zawodowego"
Artur: no rozumiem
Artur: ale jakie sa cechy ogolne Pan pracuje w firmie moze Pan sie orientuje
Artur: co to znaczy 'gracz zawodowy'
SportingBet_Przemek: Ogolnie mowiac (naturalnie bez zadnego zwiazku z Pana przypadkiem), ze w kazdy dzial tradingu nada status graczowi, ktory jest podejrzewany (wystarczy) np. o stosowanie arbitrazu (granie tzw. granie surebetow - po polsku).
SportingBet_Przemek: Przykro mi, ale wiecej na ten temat nie moge sie wypowiadac.

Krotko mowiac 'parówkowym skrytożercom mówimy nie' i zdecydowane zwyciestwo w prywatnej kategorii złota malina - dobra strona jest ze maja miekkie podbrzusze i da sie ' stosowac metody umozliwiajace osiaganie niezwykle korzystnych wyników z gry' \:D
no co za ludzie

Do góry
#2568704 - 26/08/2008 23:19 Re: Najgorszy serwis bukmacherski (wersja finalna) [Re: Lord Devastator]
Widget Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/10/2003
Ty graczu zawodowy, ty \:p

Do góry
#2568727 - 26/08/2008 23:42 Re: Najgorszy serwis bukmacherski (wersja finalna) [Re: Widget]
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

e tam 3 zaklady 0 wyplat i juz gracz zawodowy
no przyznac sie ktory szpicelek tam siedzi i przeglada konta za '1000 euro na starcie' - jako kelner 4 lata temu mialem wiecej wiec pomyslcie czy nie lepiej ich stuknac kilka razy miesiecznie niz sie babrac 'traderzy' \:D

Do góry
#2568728 - 26/08/2008 23:42 Re: Najgorszy serwis bukmacherski (wersja finalna) [Re: Widget]
gryzonko Offline
Carpal Tunnel

Hehe mnie jeakiś czas temu świnki z tego niezwykłego bukmachera skierowanego z ofertą do "poważnych " graczy też zlimitowały.
Niedawno patrze przysyłaja mi oferte - zwrot do sumy 150 złotych na ligi europejskie. Myśle, znaczy zmądrzeli i idą na współpracę \:D
.... a dzie tam, wpłaciłem kase, i przyjeli mi chyba z 6 euro...
Polecam ! \:p

Do góry
#2568733 - 26/08/2008 23:49 Re: Najgorszy serwis bukmacherski (wersja finalna) [Re: Lord Devastator]
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2003
Originally Posted By: Lord Devastator
arbitrazu (granie tzw. granie surebetow - po polsku)
Wiemy już, że surebety to po polsku, a arbitraż to po jakiemu? \:D

Do góry
#2568734 - 26/08/2008 23:49 Re: Najgorszy serwis bukmacherski (wersja finalna) [Re: gryzonko]
gryzonko Offline
Carpal Tunnel

A niech tam wkleje mojego faworyta do złotej maliny w kategorii jak rozpoznać gracza zawodowego po ciemku. Panie i panowie............ Alex z instant action sport!

Do góry
#2568738 - 26/08/2008 23:52 Re: Najgorszy serwis bukmacherski (wersja finalna) [Re: gryzonko]
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Za friko moge im ustalic algorytm ustalania i zmian kursow bo to jest banalne (znaczy sama idee, zalozenia itp) a jakis spec od informatyki moze napisac program ktory zmienia kursy w zaleznosci od postawionych sum i po problemie no ale Sportingbet jest zachlanny i stawiac mozna grubo pod warunkiem ze sie przegrywa jak ktos nie daj Bóg trafi to larum graja - oni nie chca zmieniac kursow tylko lapac w pulapki a wygrywajacych 'kasowac'
Ten sam problem w Nordicbecie jest dziwne tylko ze tacy 'fachofcy' nie umieja wpasc na prosty pomysl no ale wiadomo jak nie wiadomo o co chodzi to wiadomo o co codzi

Do góry
#2568755 - 27/08/2008 00:02 Re: Najgorszy serwis bukmacherski (wersja finalna) [Re: Lord Devastator]
Vader Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/10/2007
Status gracza zawodowego nadawany jest graczowi, który posluguje sie pewnymi metodami wspomagajacymi osiaganie niezwykle korzystnych wyników z gry.
Lordzie pochwal się co to za metody ;\)
Chyba nie peFki grane z mecz.pl bo na tym to się raczej nie wyjdzie na spory plus a ledwo na "letki plus" \:\)
Współczuje tym ludziom co robią w supporcie bo muszą udawać debili...

Do góry
#2568758 - 27/08/2008 00:03 Re: Najgorszy serwis bukmacherski (wersja finalna) [Re: Vader]
rafal08 Offline
Zbanowany

Meldunek: 01/03/2005
Moze nie udają

Do góry
#2568786 - 27/08/2008 00:12 Re: Najgorszy serwis bukmacherski (wersja finalna) [Re: rafal08]
z o ® r o Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/09/2003
Każdy może mieć oczywiście swoje zdanie na ten temat ale ja uważam, że praca dla bukmachera chluby raczej nie przynosi. Bukmachera (takiego o jakim tu rozmawiamy) umieściłbym powyżej stręczyciela i lichwiarza a poniżej ubezpieczyciela. Peace ;\)

Do góry
#2568883 - 27/08/2008 00:37 Re: Najgorszy serwis bukmacherski (wersja finalna) [Re: Vader]
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Vader
Status gracza zawodowego nadawany jest graczowi, który posluguje sie pewnymi metodami wspomagajacymi osiaganie niezwykle korzystnych wyników z gry.
Lordzie pochwal się co to za metody ;\)

nie skad
nawet podejrzewalem ze maja cicha umowe z Dynamem Bukareszt bo na pewne opcje tej druzyny dali 3 razy z z rzedu najwyzsze kursy odwazie i one oczywiscie nie weszly ale za czwartym razem w koncu weszlo i pewnie sami sie zdziwili
Wg nich celem naszej gry powinien byc pokoj w Czeczenii lub prawo do orgazmu dla kazdego (w koncu jak spiewal Bukartyk 'kazdy ma prawo do orgazmu')
Link tutaj
http://www.youtube.com/watch?v=7DEpwM7xC3c

Do góry
#2569180 - 27/08/2008 01:31 Re: Najgorszy serwis bukmacherski (wersja finalna) [Re: Lord Devastator]
nowy WK Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 30/11/2004
... no ale Sportingbet jest zachlanny i stawiac mozna grubo pod warunkiem ze sie przegrywa jak ktos nie daj Bóg trafi to larum graja - oni nie chca zmieniac kursow tylko lapac w pulapki a wygrywajacych 'kasowac'
...

Witam,

Z tym sie akurat nie zgodze. Gralem tam bardzo dlugo bez limitow, wygrywalem sporo (na przyklad dwie prmocje pod rzad gdzie najpierw za wynik superbowl a potem za zwyciezzce skokow w Zakopanym wyplacali po 50 czy 100 euro) i sie nie czepiali az sie uczepili, ze jestem graczem zawodowym i najpierw zablokowali promocje a potem dali limity 10% i niedlugo 1% na niektore sporty.
Za to kumpel zagral doslownie kilka zakladow i przegral depozyt razem z bonusem i dostal za to limit 10% i status gracza zawodowego od razu.

Wojtek

Do góry
#2569421 - 27/08/2008 02:41 Re: Najgorszy serwis bukmacherski (wersja finalna) [Re: nowy WK]
Maciek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 09/06/2001
Bo rejestrowales sie dawno dawno temu i Cie przeoczyli tez tak mialem nie tylko w SB

Do góry
#2574077 - 29/08/2008 06:28 Re: Najgorszy serwis bukmacherski (wersja finalna) [Re: Lord Devastator]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
SportingBet_Przemek: Ogolnie mowiac (naturalnie bez zadnego zwiazku z Pana przypadkiem), ze w kazdy dzial tradingu nada status graczowi, ktory jest podejrzewany (wystarczy) np. o stosowanie arbitrazu (granie tzw. granie surebetow - po polsku).

Dziwne, bo taki buk jak Pinnacle robi wszystko by tego typu gracze tam grali. \:\)

Do góry
#2574453 - 29/08/2008 12:12 Re: Najgorszy serwis bukmacherski (wersja finalna) [Re: Conrad]
Lord Devastator Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: Conrad

Dziwne, bo taki buk jak Pinnacle robi wszystko by tego typu gracze tam grali. \:\)

Sportingbet tez nie jest gorszy bo tez robi wszystko zeby tacy gracze grali w Pinacle czy tez w Azji

Najkrotszy dowcip dnia:
Sportingbet - zarabiaj na sporcie - GRUBO!! \:D

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  rafal08