#2553978 - 19/08/2008 23:33
Re: Pick The Dog - dyskusja o konkursie
[Re: Maldini$$]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/09/2006
|
Nie podoba mi się zapis w regulaminie, że trzeba oddać 60 typów, bo to zmusza czasami uczestnika do szukania na siłę underdoga, żeby osiągnął te 60 typów. Wyniki w sezonie nie są z góry ustalone a tym bardziej, że każdego dnia będą wygrywały drużyny, które są według kursów bukmachera gorsze.
Moim zdaniem, żeby było sprawiedliwie i konkurs opierał się na umiejętności wybrania drużyny, która nie jest faworytem, trzeba jednego z dwóch punktów regulaminu zrezygnować: albo z 60 typów, albo z możliwości podania tylko dwóch typów na dzień...
Jak już pisałem 60 typów przez okres konkursu zmusza uczestnika do podania underdoga (mimo, że np tego dnia uważa,że wygra tylko jeden underdog, ale musi podać dwa żeby osiągnąć 60), a punkt regulaminu o tylko 2 typach na dzień - ogranicza go.
|
Do góry
|
|
|
|
#2554160 - 20/08/2008 00:41
[Re: Maldini$$]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/10/2007
|
Dlatego ten konkurs jest "elitarny" ![wink ;\)](/forum/images/graemlins/default/wink.gif) Trudność polega na tym aby przez pewien okres wyszukać dogi. Choć wiele razy miałem 3 propozycje a można podać max. 2 chyba że miało się zwrot. No i z reguły tego co nie dałem to siadł ![frown \:\(](/forum/images/graemlins/default/frown.gif) Jak już pisałem 60 typów przez okres konkursu zmusza uczestnika do podania underdoga (mimo, że np tego dnia uważa,że wygra tylko jeden underdog, ale musi podać dwa żeby osiągnąć 60), a punkt regulaminu o tylko 2 typach na dzień - ogranicza go. Czasu jest tyle, że nie trzeba dawać codziennie po 2 typy. Możesz podać jeden typ. Nikt Ciebie nie zmusza do dawania dwóch. A ja mimo, że miałem przerwy w codziennym typowaniu jakoś zawsze się wyrobiłem. Regulamin chyba nie jest zły w tej wersji ![wink ;\)](/forum/images/graemlins/default/wink.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#2554323 - 20/08/2008 02:02
[Re: Vader]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/09/2006
|
Uważam, ze ten zapisz powinien brzmieć w stylu : "żeby uzyskać końcową klasyfikację uczestnik musi podać od 50 do 60 typów nie mnie nie więcej".Byłby to bardziej elastyczny zapis. Oczywiście jestem przeciwny w jakiekolwiek zmianie regulaminu w obecnej edycji ![stop](/forum/images/graemlins/default/stop.gif) bo każdy zaakceptował go przystępując do konkursu. Jest to propozycja na następną edycję.
|
Do góry
|
|
|
|
#2558924 - 22/08/2008 00:22
[Re: bitnap]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/10/2007
|
Poszukaj regulaminu i poczytaj. Mówiłem kiedyś Komisarzowi że warto przykleić ten temat. Max. 2 typ dziennie. Ale możesz dawać jeden. No i wiadomo. Tylko dogi z oferty. Kurs min. 2.00 na samo win lub alternatywny run line. Jedziesz z peFFami ![grin](/forum/images/graemlins/default/grin.gif)
|
Do góry
|
|
|
|
#2565544 - 25/08/2008 04:21
[Re: bitnap]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Gorąco zapraszam do 2-och innych konkursów, które startują juz 4 września. Survival FootballJest to szybki konkurs, gdzie obowiązuja proste zasady: trafisz, grasz dalej, pudłujesz jesteś wyeliminowany. NFL Pro Challenge To konkurs dlugoterminowy, w cotygodniowym typowaniu, nalezy oddac 5 typow. Atrakcyjne, rzeczowe nagrody czekaja ![smile \:\)](/forum/images/graemlins/default/smile.gif) Zapraszam :-) ![](http://i35.tinypic.com/1z4bj91.gif)
Edited by lupus (25/08/2008 04:29)
|
Do góry
|
|
|
|
|
|