Strona 1 z 3 1 2 3 >
Opcje tematu
#2499637 - 24/07/2008 00:25 Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum
matiks2 Offline
newbie

Meldunek: 11/02/2008
26 czerwca w Pulsie Biznesu ukazał się ten oto artykuł:

http://www.pb.pl/Default2.aspx?ArticleID=fe24cb1c-30a6-4f92-972f-be31bec339ed

Tego samego dnia na mecz.pl pojawił się osobny temat temu tekstowi poświęcony. Wielu forumowiczów zabrało w nim głos (183 odpowiedzi, prawie 4000 wyświetleń).

Ja, choć jestem osobą o której ten reportaż opowiada, nie miałem żadnej możliwości zabrania tu na mecz.pl głosu (powód wiadomy - rejestracja ne mecz.pl nie działa).

Dopiero wczoraj 22 lipca (korzystając z użyczonego przez kolegę konta, bo inaczej się nie dało!) mogłem zabrać głos w dyskusji o artykule który o mnie opowiada.

http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=2448166&page=1&fpart=9

Niestety pół godziny po moim poscie temat ten został ZAMKNIETY przez moderatorów mecz'u.

Dopóki mnie tu na tym forum nie było to każdy mógł na mój temat pisać co tylko chciał.... natomiast w pół godziny po moim pojawieniu się tutaj temat został zamkniety.

Do moderatora który zamknął temat: to jest działanie sprzeczne z netykietą. Jeśli ktoś na łamach forum, w czasie gdy mnie tu nie było, pozwala pisać o mnie nawet największe bzdury, to powinien też dać mi możliwość UDZIELENIA ODPOWIEDZI, na posty które mnie bezpośrednio dotyczą.

Andrzej Albert - osoba która nigdy nie spamowała, nie spamuje i nie będzie spamowała żadnego forum

Do góry
Bonus: Unibet
#2499651 - 24/07/2008 00:30 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: matiks2]
Kylo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/09/2005
There was a problem looking up this post in our database.

Please use your back button to return to the previous page.

Buu

Do góry
#2499655 - 24/07/2008 00:31 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: matiks2]
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003
Przykro mi kolego, nasz administrator nie toleruje żadnej formy reklamy płatnych typów na tym forum.

Sam się dziwie, że poprzedni temat nie został usunięty zaraz jak się pojawił.

Do góry
#2499667 - 24/07/2008 00:35 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Goget]
matiks2 Offline
newbie

W moim wypadku to nie jest reklama lecz odpowiedzi na bardzi liczne posty które się tu pojawiły, Dopóki mnie nie było wszystko było ok... ale gdy napisałem pierwszy swój post odpowiadając na liczne wypowiedzi to temat zostałzamkniety...

Czy tu wolno tylko krytykować a krytykowanym NIE WOLNO SIE BRONIĆ???

Do góry
#2499669 - 24/07/2008 00:36 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Goget]
Tom182 Offline
rzut rozny

Meldunek: 10/05/2005
Andrzej Albert Andrzej Albert Andrzej Albert - no i co? W tamtym temacie akcentowane jest to imię i nazwisko tu widzę też...masakra.... Zachowujesz się jakbyś był jakimś Guru !!!
przecież aż ``niesmaczne `` to się staje !

pzdr

Do góry
#2499675 - 24/07/2008 00:39 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Tom182]
matiks2 Offline
newbie

Ja w przeciwienstwie do wiekszosci nie jestem tu anonimowy. Pisze pod swoim nazwiskiem. Wogole bym nic nie pisal gdybym nie musial dementowac bzdur jakie tu sie na moj temat pojawialy.

Wówczas moderator nie wyrzucil tego tematu - pozwalal pisac wszystkim.... dlaczego wiec zamknął temat gdy osoba o ktorej opowiada artykul pojawila sie na forum osobiscie???

Do góry
#2499682 - 24/07/2008 00:42 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: matiks2]
Tom182 Offline
rzut rozny

Originally Posted By: matiks2
Ja w przeciwienstwie do wiekszosci nie jestem tu anonimowy. Pisze pod swoim nazwiskiem. Wogole bym nic nie pisal gdybym nie musial dementowac bzdur jakie tu sie na moj temat pojawialy.

Wówczas moderator nie wyrzucil tego tematu - pozwalal pisac wszystkim.... dlaczego wiec zamknął temat gdy osoba o ktorej opowiada artykul pojawila sie na forum osobiscie???

Widocznie moderator uznał że Bzdury pisze osoba która przedstawia się jako Andrzej Albert a reszta ma racje....życie

Do góry
#2499683 - 24/07/2008 00:42 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Tom182]
Chorwat Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/05/2007
Dobra Andzej Albert jestem ciekaw co powiesz o tych bredniach o LOTTO tutaj też wygrane po 8 razy w tygodniu 100% pewnośc i tak dalej no prosze bardzo.

Originally Posted By: Draint
Ciekaw jestem co p.Albert ma do powiedzenia w
sprawie systemów LOTTO szeroko reklamowanych na TELEGAZECIE TVP1 i W Internecie. Tutaj też oczywiście powie że ma sposób na wygrane i jego klienci wygrywają regularnie i odbieraja wygrane 8 razy w tygodniu w kolekturach LOTTO blablabla itp itd. Dotarłem do audycji Janusza Weissa w Radiu Zet na temat p.Alberta i jego działalności, może nie koniecznie o nim ale na pewno w jakimś stopniu jest tam napomniane o nim. Reszty nie mam sił komentować, może wogóle trzeba zamknąć ten temat i potraktować go z uśmiechem na twarzy jak PioKing ;\)

Do góry
#2499687 - 24/07/2008 00:43 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Chorwat]
Tom182 Offline
rzut rozny

p.s. jakbym kosił taką kase jak Andrzej Albert to w dupie bym miał co o mnie tutaj piszą użytkownicy, no ale to już mój punkt widzenia \:\)

Do góry
#2499698 - 24/07/2008 00:47 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Tom182]
Chorwat Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/05/2007
Dokładnie typowy Polaczek który musi się pochwalić jak wali w ciula swoich klientow, jeszcze ten awatar z samochodem (wow fajny też bym taki chciał mieć) typowo Polskei wklej jeszcze chate swojego domu, drogiej biżuteri etc, typowa Polska mętalnośc mam dużo kasy chcę mieć jeszcze więcej i na dodatek muszę się chwalić przed wszystkimi. Na zachodzi ludzię mają dużo pieniędzy (najczęściej uczciwie zarobionych) i nie odnoszą się z tym tak. Do widzenia Panu Panu szkoda słów...

Do góry
#2499699 - 24/07/2008 00:48 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Chorwat]
matiks2 Offline
newbie

Dobra Andzej Albert jestem ciekaw co powiesz o tych bredniach o LOTTO tutaj też wygrane po 8 razy w tygodniu 100% pewnośc i tak dalej no prosze bardzo.

Ciekaw jestem co p.Albert ma do powiedzenia w
sprawie systemów LOTTO szeroko reklamowanych na TELEGAZECIE TVP1 i W Internecie. Tutaj też oczywiście powie że ma sposób na wygrane i jego klienci wygrywają regularnie i odbieraja wygrane 8 razy w tygodniu w kolekturach LOTTO blablabla itp itd. Dotarłem do audycji Janusza Weissa w Radiu Zet na temat p.Alberta i jego działalności, może nie koniecznie o nim ale na pewno w jakimś stopniu jest tam napomniane o nim. Reszty nie mam sił komentować, może wogóle trzeba zamknąć ten temat i potraktować go z uśmiechem na twarzy jak PioKing ;\)

Chyba "wszyscy" wiedzą, że nie podajemy klientom "numerków" :)... Nawet w rozmowie z Januszem Weissem nasza pracowniczka powiedziała: "PODAJEMY TYPY".
Niestety Pan Janusz nie drążył tego tematu ale dla osób odróżniających "TYPY" do np.ML od "LICZB" do ML jasne jest to, że mówimy ludziom, że jeśli już muszą grać w ML to niech już grają na parzyste/nieparzyste bo dzieki temu uzyskają większe szanse CZESTSZYCH WYGRANYCH.

Gdy porównać zastosowanie Martingala w ML na parz/nieparz. z "systemami" polegajacymi na ciągłym podnoszeniu stawki aż do chwili gdy trafi się "planowana trójka" lub nawet "spodziewana dwójka liczb" to każdy liczący nawet na poziomie podstawówki dostrzeże, że granie na "2 liczb" albo na "3 liczb" często sprowadza się do czekania wiele tygodni aż spodziewana sekwencja liczb wypadnie.

Jesli gramy na parz/nieparz to wygrywamy częściej. To w skrócie. Piszę bardzo skrótowo -przepraszam...- ale to w obawie, że temat znów zostanie zamkniety nim zdążę odpowiedzieć... - tak było wczoraj...

Do góry
#2499714 - 24/07/2008 00:54 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Chorwat]
matiks2 Offline
newbie

Dokładnie typowy Polaczek który musi się pochwalić jak wali w ciula swoich klientow, jeszcze ten awatar z samochodem (wow fajny też bym taki chciał mieć) typowo Polskei wklej jeszcze chate swojego domu, drogiej biżuteri etc, typowa Polska mętalnośc mam dużo kasy chcę mieć jeszcze więcej i na dodatek muszę się chwalić przed wszystkimi. Na zachodzi ludzię mają dużo pieniędzy (najczęściej uczciwie zarobionych) i nie odnoszą się z tym tak. Do widzenia Panu Panu szkoda słów...

Ja w przeciwieństwie do wielu innych przyczyniam się do tego by o zakładach bukmach. i o NAS GRAJĄCYCH mówiono DOBRZE.

Dzięki moim działaniom (prasa, kontakty z mediami itd) wielu ludzi zaczyna rozumieć, że jak ktoś gra w bukmacherkę to wcale nie musi być "głupcem"...

Rozbijam utarty w większości ludzi stereotyp, że "gracz" czy jak kto woli "gambler" to "pozbawiony rozsądku marzyciel"...

Innymi słowy naprawdę działam na korzyść także takich krytyków jak Ty... bo kiedyś nadejdą w Polsce takie czasy, że jak powiesz "gram w zakłady sportowe" to nie będą się z Ciebie śmiali i uważali za "hazardzistę" lecz spojrzą poważnie...

Przepraszam za brak skromności ale to miedzy innymi dzięki moim działaniom tak mam nadzieję kiedyś w Polsce będzie. By jednak gracz, czy typer był traktowany powaznie i jego zajęcie tez było traktowane z powagą, to nie może on pokazywać się w trampkach o krótkich spodniach... takie jest zycie...

pozdrawiam!

Do góry
#2499718 - 24/07/2008 00:56 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Tom182]
matiks2 Offline
newbie

Originally Posted By: TOM182
p.s. jakbym kosił taką kase jak Andrzej Albert to w dupie bym miał co o mnie tutaj piszą użytkownicy, no ale to już mój punkt widzenia \:\)

To wcale nie jest taka wielka "kasa"... zatrudniamy w firmie więcej typerów niż naziemni w Polsce mają oddsmakerów...
Ogólnie koszty prowadzenia POWAZNIE takiej działalności są bardzo wysokie... - przepraszam za skrótowość z wiadomego powodu...

Do góry
#2499730 - 24/07/2008 01:03 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: matiks2]
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/06/2003
ja pierd.ole takie glupoty to mozesz pisac naprawde laikom, a nie ludziom, ktorzy w 80% maja wieksze pojecie od Ciebie.
Robisz ludzi w balona i taka prawda, chwala Ci za to, ze masz taki dar przekonywania, trzeba sie umiec sprzedawac i Tobie sie udalo, ale nie probuj wmawiac ludziom, ze masz zajebisty in

Do góry
#2499738 - 24/07/2008 01:04 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Tom182]
matiks2 Offline
newbie

Originally Posted By: TOM182
Originally Posted By: matiks2

Widocznie moderator uznał że Bzdury pisze osoba która przedstawia się jako Andrzej Albert a reszta ma racje....życie

Nawet gdybym pisał "bzdury" to moderator pozwalając na krytykowanie mnie tutaj nie może odebrać mi prawa do obrony. Tak się po prostu nie robi.

Na forum w wielu miejscach pojawiają się autentyczne "bzdury" na poziomie poniżej wszelkiej krytyki - ich moderator jednak nie usuwa ani nie zamyka tematów (poza rzecz jasna nielicznymi wyjątkami).

Dodam na zakończenie, że dyskusja prowadzaona na łamach forów internetowych pomiędzy użytkownikami forów a osobami o których na tych forach się mówi jest rzeczą w nie tylko światowym ale także w Polskim internecie dość powszechną.

W podobny sposób przez ponad tydzień znany analityk Piotr KUczyński rozmawiał z forumowiczami Wyborczej i to pomimo, że nazywano go tam "analem" (od analityka). Tak czy inaczej NIKOMU nie powinno się zamykać ust.
Zwłaszcza, jeśli uwzględnić, że ani ja ani nikt ze mną związany NIGDY, przenigdy nie spamował jakichkolwiek forów, czatów itp - tak często działają jednoosobowi typerzy posiadający jednego notebooka i działający od tygodnia blog... - my tak nei robimy...

Do góry
#2499739 - 24/07/2008 01:04 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: HAGIi]
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

cos enter za szybko poszedl

konczac w skrocie mi to rybka jak zarabiasz, Twoj biznes Twoja sprawa, ale az takim super profesjonalistom nie jestes jak Ci sie zdaje

badz co badz powodzenia w tasiemcach

Do góry
#2499743 - 24/07/2008 01:05 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: HAGIi]
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

profesjonalistą *

Do góry
#2499746 - 24/07/2008 01:05 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Chorwat]
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/08/2004
To narwiańskie, kwaszone... smaczne są...

Do góry
#2499748 - 24/07/2008 01:06 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: HAGIi]
matiks2 Offline
newbie

Originally Posted By: HAGIi
ja pierd.ole takie glupoty to mozesz pisac naprawde laikom, a nie ludziom, ktorzy w 80% maja wieksze pojecie od Ciebie.
Robisz ludzi w balona i taka prawda, chwala Ci za to, ze masz taki dar przekonywania, trzeba sie umiec sprzedawac i Tobie sie udalo, ale nie probuj wmawiac ludziom, ze masz zajebisty in

Jak już wspominałem nie jestem tu po to by kogokolwiek do czegokolwiek "przekonywać".
Wogóle bym tu nie "przyszedł" gdyby nie konieczność zdementowania chociaż tych najbardziej absurdalnych postów które tu się pojawiły.
Tak zrobił by każdy człowiek - sądzę, że Ty też byś na moim miejscu postąpił tak samo...

Do góry
#2499753 - 24/07/2008 01:08 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Master.com back]
camillo Offline
enthusiast

Meldunek: 27/10/2005
Originally Posted By: Master.com back
To narwiańskie, kwaszone... smaczne są...

Daj jednego! \:\)
Gratuluje szczerze poczucia humoru!
Jak dla mnie, A.A. ma troche racji...

Do góry
Strona 1 z 3 1 2 3 >

Moderator:  Biszop, rafal08