#2499758 - 24/07/2008 01:09
Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum
[Re: HAGIi]
|
newbie
Meldunek: 11/02/2008
|
cos enter za szybko poszedl
konczac w skrocie mi to rybka jak zarabiasz, Twoj biznes Twoja sprawa, ale az takim super profesjonalistom nie jestes jak Ci sie zdaje
badz co badz powodzenia w tasiemcach bardzo ważny temat: umieszczanie na stronie tasiemców nie ma nic wspólnego z GRANIEM TASIEMCAMI  Umieszczamy je by pokazać, że niekiedy wchodzą wszystkie typy a nie po to by ludzie myśleli, że to jest preferowana przez nas strategia  Nawiasem mówiąc w tym roku akurat nawet granie tasiemcami przynioslo by zysk (w czerwcu 2 razy trafione: 1 week i ostatni week) ale to już temat nie na tą dyskusję... pozdr.
|
Do góry
|
|
|
|
#2499769 - 24/07/2008 01:11
[Re: camillo]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/08/2004
|
To narwiańskie, kwaszone... smaczne są... Daj jednego!  Gratuluje szczerze poczucia humoru! Jak dla mnie, A.A. ma troche racji... 3,5 + VAT  Taniej nie mogę i tak po kosztach. 
|
Do góry
|
|
|
|
#2499777 - 24/07/2008 01:12
[Re: Chorwat]
|
MaSha Lover
Meldunek: 24/03/2005
|
Dobra Andzej Albert jestem ciekaw co powiesz o tych bredniach o LOTTO tutaj też wygrane po 8 razy w tygodniu 100% pewnośc i tak dalej no prosze bardzo. Ciekaw jestem co p.Albert ma do powiedzenia w sprawie systemów LOTTO szeroko reklamowanych na TELEGAZECIE TVP1 i W Internecie. Tutaj też oczywiście powie że ma sposób na wygrane i jego klienci wygrywają regularnie i odbieraja wygrane 8 razy w tygodniu w kolekturach LOTTO blablabla itp itd. Dotarłem do audycji Janusza Weissa w Radiu Zet na temat p.Alberta i jego działalności, może nie koniecznie o nim ale na pewno w jakimś stopniu jest tam napomniane o nim. Reszty nie mam sił komentować, może wogóle trzeba zamknąć ten temat i potraktować go z uśmiechem na twarzy jak PioKing ;\) Dokładnie  Po co się napinać, szkoda życia  endri albert niech se zarabia, tutaj nikt nie chce sluchac jego farmazonów 
|
Do góry
|
|
|
|
#2499778 - 24/07/2008 01:12
[Re: Master.com back]
|
Sherlock Holmes
Meldunek: 17/08/2005
|
Panie Andrzeju,oszczedz sobie wstydu i swojej firmie Jest pan przeciez posmiewiskiem na forach bukmacherskich, juz sam awatar o panu dobrze swiadczy  Zycze panu coraz mniej zdesperowanych mlodych klientow. To nie jest latwe zajecie i po mordzie mozna dostac od desperatow 
|
Do góry
|
|
|
|
#2499789 - 24/07/2008 01:14
[Re: Tom182]
|
newbie
|
Andrzeju Albercie....
Chodzi w gruncie rzeczy o to , że użytkownikami forum nie są tylko ludzie w przedziale wiekowym 13- 16 lat. Pisząc bzdury i wciskając kit starszym użytkownikom ( a jest ich tutaj dużo) narażasz się na właśnie na reakcje typu zamknięcia tematu itp. Obiektywnie rzecz biorąc nie było, nie ma i nie bedzie złotego środka na wygrywanie.....i sam dobrze o tym wiesz ! "Złoty środek na wygrywanie" - ja bym tak tego nie nazwał ale zauważ, że ludzie dzielą się na tych którzy właściwie cały czas przegrywają i na tych którzy bardzo często wygrywają, na tych którym się udaje prawie wszystko i na tychy którym nie udaje się prawie nic... Ja znam i jednych i drugich - zresztą chyba każdy z nas zna i jednych i drugich... Wracając jednak do tematu - jest cała masa ludzi żyjących z gry. To fakt że są w mniejszości, tak samo jak fajtem jest to, że prawdziwy interes na bukmacherce robią oczywiście bukmacherzy no i oczywiście strony z bukmacherami współpracujące (bannery + programy partnerskie itd itd). Na naszej stronie NIGDY nie będzie reklam buków bo by nas to po prostu zdyskredytowało... Jesli ktoś ma dobre typy to nie musi żyć z reklam bukmacherów... choć to też osobny temat...
|
Do góry
|
|
|
|
#2499793 - 24/07/2008 01:16
[Re: matiks2]
|
Carpal Tunnel
|
Ale fajny temat, aż usiądę i poczytam 
|
Do góry
|
|
|
|
#2499806 - 24/07/2008 01:19
[Re: pacyfista]
|
newbie
|
Panie Andrzeju,oszczedz sobie wstydu i swojej firmie Jest pan przeciez posmiewiskiem na forach bukmacherskich, juz sam awatar o panu dobrze swiadczy  Zycze panu coraz mniej zdesperowanych mlodych klientow. To nie jest latwe zajecie i po mordzie mozna dostac od desperatow srednia wieku naszych klientów znacznie przekracza 30 lat. Młodzi ludzie prawie wogóle nie korzystają w Polsce z typów. Naszymi klientami są ludzie którzy najczęściej na forach nie piszą nic lub kiedyś pisali ale już przestali pisać... Natomiast nadal je czytają. Wyciągają samodzielne wnioski. Rozumieją z tych forów i z wypowiedzi bardzo wiele. Na marginesie chciałem zauwazyć, że wszyscy użytkownicy forow dzielą się na "piszących" i "czytajacych". Tych pierwszych jest zaledwie KILKA PROCENT... reszta tylko czyta, czyta i w wiekszości wszystko rozumie... pozdrawiam!
|
Do góry
|
|
|
|
#2499815 - 24/07/2008 01:22
|
Carpal Tunnel
|
Panie Andrzeju,oszczedz sobie wstydu i swojej firmie Jest pan przeciez posmiewiskiem na forach bukmacherskich, juz sam awatar o panu dobrze swiadczy  Zycze panu coraz mniej zdesperowanych mlodych klientow. To nie jest latwe zajecie i po mordzie mozna dostac od desperatow srednia wieku naszych klientów znacznie przekracza 30 lat. Młodzi ludzie prawie wogóle nie korzystają w Polsce z typów. Naszymi klientami są ludzie którzy najczęściej na forach nie piszą nic lub kiedyś pisali ale już przestali pisać... Natomiast nadal je czytają. Wyciągają samodzielne wnioski. Rozumieją z tych forów i z wypowiedzi bardzo wiele. Na marginesie chciałem zauwazyć, że wszyscy użytkownicy forow dzielą się na "piszących" i "czytajacych". Tych pierwszych jest zaledwie KILKA PROCENT... reszta tylko czyta, czyta i w wiekszości wszystko rozumie... pozdrawiam! A za czym tak "stojo"? A za typami. 
|
Do góry
|
|
|
|
#2499820 - 24/07/2008 01:24
|
newbie
|
Jak ktoś wspomniał w temacie poprednim że ceni sobie ludzi przedsiębiorczych ale jak tak ma wyglądać "przedsiębiorczość" to ja dziękuje. Ciekaw jestem jak wygląda sprawa rozliczania się z klientami, Twój znajmoek Zalewski już pokazał jak wygląda doractwo typerskie gra o 24tys i tak takie same brednie to samo tylko gorzej wali ludzi w balona ale ten chociaż pokazuje bilans i wygladąda to bardziej realnie. Niestety nie znam Zalewskiego. Nie jest więc moim "znajomkiem"  A propos "rozliczania z klientami" - klisnci mają do nas cały czas łatwy dostęp - choćby telefoniczny. Jeśli chodzi o maile to na wiele z nich odpowiadam osobiście. Jeśli ktoś jest niezadowolony po np.jednym tygodniu gry to oddajemy mu pieniądze (jesli oczywiście były przedpłacone). rzecz jasna wydawanie opinii po jednym tygodniu gry mało ma wspólnego z profesjonalizmem ale po prostu szanujemy to co mówią nasi klienci i nie ma wśród nich ANI JEDNEJ OSOBY ktora by powiedziała "oddajcie pieniądze" i by ich nie dostała spowrotem... pozdrawiam!
|
Do góry
|
|
|
|
#2499821 - 24/07/2008 01:25
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/05/2007
|
Ostatnie 3 dni Typy Alberta i jego analityków HIT DNIA - 22 lipca: MECZ: godz.23:50 Detroit - Los Angeles (koszykówka WNBA) TYP: 1 (wygrana Detroit) - wynik 81:84 - NIE TRAFIONY aktualne kursy: FORTUNA: 1,43 (poz.6323 - typ 1) STS: 1,40 (poz.360 - typ 1) HIT DNIA - 21 lipca: MECZ: Ljungskile - AIK Sztokholm (1 Liga Szwedzka) - wynik 2:1 - NIE TRAFIONY TYP: 2 (wygrana AIK) aktualne kursy: STS: 1,70 (poz.35 - typ 2) TOTO-MIX: 1,70 (poz.2176 - typ 2) FORTUNA: 1,64 (poz.820 - typ 2) HIT DNIA - 20 lipca: MECZ: godz.17:30 Haka Valkeakoski - KooTeePee Kotka (Finlandia 1 Liga) TYP: 1 (wygrana Valkeakoski) - wynik 1:1 - NIE TRAFIONY aktualne kursy: STS: 1,25 (poz.1914 - typ 1) FORTUNA: 1,25 (poz.265 - typ 1) Wysokie kursy, dobra skutecznośc  I nie wmawaij teraz że to z naziemnych że nei pokazujesz kuponów z Neta itp Bo mnei to nie interesuje jako potencjalnego klienta tylko te typy które tam podajesz.
|
Do góry
|
|
|
|
#2499827 - 24/07/2008 01:27
|
newbie
|
Panie Andrzeju,oszczedz sobie wstydu i swojej firmie Jest pan przeciez posmiewiskiem na forach bukmacherskich, juz sam awatar o panu dobrze swiadczy  Zycze panu coraz mniej zdesperowanych mlodych klientow. To nie jest latwe zajecie i po mordzie mozna dostac od desperatow srednia wieku naszych klientów znacznie przekracza 30 lat. Młodzi ludzie prawie wogóle nie korzystają w Polsce z typów. Naszymi klientami są ludzie którzy najczęściej na forach nie piszą nic lub kiedyś pisali ale już przestali pisać... Natomiast nadal je czytają. Wyciągają samodzielne wnioski. Rozumieją z tych forów i z wypowiedzi bardzo wiele. Na marginesie chciałem zauwazyć, że wszyscy użytkownicy forow dzielą się na "piszących" i "czytajacych". Tych pierwszych jest zaledwie KILKA PROCENT... reszta tylko czyta, czyta i w wiekszości wszystko rozumie... pozdrawiam! A za czym tak "stojo"? A za typami. Choć post nie sprawia wrażenia poważnego to mimo wszystko odpowiem. Zaledwie 5% klientów to kobiety. Do tego często są to panie zamawiające w imieniu swoich mężów. tak więc "obrazek" jest niezwykle daleki od prawdy... pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#2499829 - 24/07/2008 01:28
|
enthusiast
Meldunek: 27/10/2005
|
Co Wy z tym avatarem? Konto matiksa i jego avatar chyba? No chyba ze sie myle...  A swoja droga, Andrzeju (chyba moge sie tak zwrocic?): Ludzie wysmieja, zanim sie przekonaja - to normalne. "Slynny" mucha tez zyskal zwolennikow dopiero wtedy, gdy przekonal, wylozyl karty na stol. Teraz wielu by za nim w "ogien poszlo". Przekonaj i Ty! Jak widzialem, macie rozne kategorie typow. Prosze bardzo, pokaz n.p. typy z KAZDEJ kategorii, jakie dostali Twoi klienci n.p. w ostatnim tygodniu - powtarzam: Wszystkie. Kazdy zobaczy, co oferujesz klientom, jaki bylby z tego zysk i wyciagnie swoje wnioski. Wiem, ze nie mozesz podawac tych internetowych, "ubierz" to w forme PRZYPUSZCZALNA i to wystarczy. Co Ty i inni Uzytkownicy na to?
|
Do góry
|
|
|
|
#2499830 - 24/07/2008 01:29
|
Carpal Tunnel
|
Ostatnie 3 dni Typy Alberta i jego analityków HIT DNIA - 22 lipca: MECZ: godz.23:50 Detroit - Los Angeles (koszykówka WNBA) TYP: 1 (wygrana Detroit) - wynik 81:84 - NIE TRAFIONY aktualne kursy: FORTUNA: 1,43 (poz.6323 - typ 1) STS: 1,40 (poz.360 - typ 1) HIT DNIA - 21 lipca: MECZ: Ljungskile - AIK Sztokholm (1 Liga Szwedzka) - wynik 2:1 - NIE TRAFIONY TYP: 2 (wygrana AIK) aktualne kursy: STS: 1,70 (poz.35 - typ 2) TOTO-MIX: 1,70 (poz.2176 - typ 2) FORTUNA: 1,64 (poz.820 - typ 2) HIT DNIA - 20 lipca: MECZ: godz.17:30 Haka Valkeakoski - KooTeePee Kotka (Finlandia 1 Liga) TYP: 1 (wygrana Valkeakoski) - wynik 1:1 - NIE TRAFIONY aktualne kursy: STS: 1,25 (poz.1914 - typ 1) FORTUNA: 1,25 (poz.265 - typ 1) Wysokie kursy, dobra skutecznośc  I nie wmawaij teraz że to z naziemnych że nei pokazujesz kuponów z Neta itp Bo mnei to nie interesuje jako potencjalnego klienta tylko te typy które tam podajesz. "O masz ci los", jakie wyniki... 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|