Strona 2 z 3 < 1 2 3 >
Opcje tematu
#2499755 - 24/07/2008 01:09 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: HAGIi]
Chorwat Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/05/2007
Jak ktoś wspomniał w temacie poprednim że ceni sobie ludzi przedsiębiorczych ale jak tak ma wyglądać "przedsiębiorczość" to ja dziękuje. Ciekaw jestem jak wygląda sprawa rozliczania się z klientami, Twój znajmoek Zalewski już pokazał jak wygląda doractwo typerskie gra o 24tys i tak takie same brednie to samo tylko gorzej wali ludzi w balona ale ten chociaż pokazuje bilans i wygladąda to bardziej realnie.

Do góry
Bonus: Unibet
#2499757 - 24/07/2008 01:09 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: HAGIi]
Tom182 Offline
rzut rozny

Meldunek: 10/05/2005
Andrzeju Albercie....

Chodzi w gruncie rzeczy o to , że użytkownikami forum nie są tylko ludzie w przedziale wiekowym 13- 16 lat. Pisząc bzdury i wciskając kit starszym użytkownikom ( a jest ich tutaj dużo) narażasz się na właśnie na reakcje typu zamknięcia tematu itp. Obiektywnie rzecz biorąc nie było, nie ma i nie bedzie złotego środka na wygrywanie.....i sam dobrze o tym wiesz !

Do góry
#2499758 - 24/07/2008 01:09 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: HAGIi]
matiks2 Offline
newbie

Meldunek: 11/02/2008
Originally Posted By: HAGIi
cos enter za szybko poszedl

konczac w skrocie mi to rybka jak zarabiasz, Twoj biznes Twoja sprawa, ale az takim super profesjonalistom nie jestes jak Ci sie zdaje

badz co badz powodzenia w tasiemcach

bardzo ważny temat: umieszczanie na stronie tasiemców nie ma nic wspólnego z GRANIEM TASIEMCAMI \:\)

Umieszczamy je by pokazać, że niekiedy wchodzą wszystkie typy a nie po to by ludzie myśleli, że to jest preferowana przez nas strategia \:\)
Nawiasem mówiąc w tym roku akurat nawet granie tasiemcami przynioslo by zysk (w czerwcu 2 razy trafione: 1 week i ostatni week) ale to już temat nie na tą dyskusję...
pozdr.

Do góry
#2499760 - 24/07/2008 01:09 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: matiks2]
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/08/2004
Masełko z Filipowa...

... z chlebusiem, mniam, mniam.

Do góry
#2499769 - 24/07/2008 01:11 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: camillo]
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: camillo
Originally Posted By: Master.com back
To narwiańskie, kwaszone... smaczne są...

Daj jednego! \:\)
Gratuluje szczerze poczucia humoru!
Jak dla mnie, A.A. ma troche racji...

3,5 + VAT

Taniej nie mogę i tak po kosztach.

Do góry
#2499777 - 24/07/2008 01:12 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Chorwat]
PioKing Offline
MaSha Lover

Meldunek: 24/03/2005
Originally Posted By: Draint
Dobra Andzej Albert jestem ciekaw co powiesz o tych bredniach o LOTTO tutaj też wygrane po 8 razy w tygodniu 100% pewnośc i tak dalej no prosze bardzo.

Ciekaw jestem co p.Albert ma do powiedzenia w
sprawie systemów LOTTO szeroko reklamowanych na TELEGAZECIE TVP1 i W Internecie. Tutaj też oczywiście powie że ma sposób na wygrane i jego klienci wygrywają regularnie i odbieraja wygrane 8 razy w tygodniu w kolekturach LOTTO blablabla itp itd. Dotarłem do audycji Janusza Weissa w Radiu Zet na temat p.Alberta i jego działalności, może nie koniecznie o nim ale na pewno w jakimś stopniu jest tam napomniane o nim. Reszty nie mam sił komentować, może wogóle trzeba zamknąć ten temat i potraktować go z uśmiechem na twarzy jak PioKing ;\)

Dokładnie \:\) Po co się napinać, szkoda życia \:\) endri albert niech se zarabia, tutaj nikt nie chce sluchac jego farmazonów \:\)

Do góry
#2499778 - 24/07/2008 01:12 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Master.com back]
pacyfista Offline
Sherlock Holmes

Meldunek: 17/08/2005
Panie Andrzeju,oszczedz sobie wstydu i swojej firmie
Jest pan przeciez posmiewiskiem na forach bukmacherskich,
juz sam awatar o panu dobrze swiadczy \:D
Zycze panu coraz mniej zdesperowanych mlodych klientow.
To nie jest latwe zajecie i po mordzie mozna dostac od desperatow

Do góry
#2499789 - 24/07/2008 01:14 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Tom182]
matiks2 Offline
newbie

Originally Posted By: TOM182
Andrzeju Albercie....

Chodzi w gruncie rzeczy o to , że użytkownikami forum nie są tylko ludzie w przedziale wiekowym 13- 16 lat. Pisząc bzdury i wciskając kit starszym użytkownikom ( a jest ich tutaj dużo) narażasz się na właśnie na reakcje typu zamknięcia tematu itp. Obiektywnie rzecz biorąc nie było, nie ma i nie bedzie złotego środka na wygrywanie.....i sam dobrze o tym wiesz !

"Złoty środek na wygrywanie" - ja bym tak tego nie nazwał ale zauważ, że ludzie dzielą się na tych którzy właściwie cały czas przegrywają i na tych którzy bardzo często wygrywają, na tych którym się udaje prawie wszystko i na tychy którym nie udaje się prawie nic...
Ja znam i jednych i drugich - zresztą chyba każdy z nas zna i jednych i drugich...
Wracając jednak do tematu - jest cała masa ludzi żyjących z gry. To fakt że są w mniejszości, tak samo jak fajtem jest to, że prawdziwy interes na bukmacherce robią oczywiście bukmacherzy no i oczywiście strony z bukmacherami współpracujące (bannery + programy partnerskie itd itd).
Na naszej stronie NIGDY nie będzie reklam buków bo by nas to po prostu zdyskredytowało...
Jesli ktoś ma dobre typy to nie musi żyć z reklam bukmacherów... choć to też osobny temat...

Do góry
#2499793 - 24/07/2008 01:16 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: matiks2]
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Ale fajny temat, aż usiądę i poczytam

Do góry
#2499806 - 24/07/2008 01:19 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: pacyfista]
matiks2 Offline
newbie

Originally Posted By: pacyfista

srednia wieku naszych klientów znacznie przekracza 30 lat. Młodzi ludzie prawie wogóle nie korzystają w Polsce z typów. Naszymi klientami są ludzie którzy najczęściej na forach nie piszą nic lub kiedyś pisali ale już przestali pisać...
Natomiast nadal je czytają. Wyciągają samodzielne wnioski. Rozumieją z tych forów i z wypowiedzi bardzo wiele.

Na marginesie chciałem zauwazyć, że wszyscy użytkownicy forow dzielą się na "piszących" i "czytajacych". Tych pierwszych jest zaledwie KILKA PROCENT... reszta tylko czyta, czyta i w wiekszości wszystko rozumie...
pozdrawiam!

Do góry
#2499807 - 24/07/2008 01:20 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Master.com back]
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Jak nikt nie pisze, to idę spać.

Do góry
#2499810 - 24/07/2008 01:20 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Master.com back]
Chorwat Offline
Carpal Tunnel

w Toronto deszcz więc można podyskutować \:D

Szczególnie wczoraj świetny typ z WNBA daj mi e-mail to Twojego
analityka od US Sports \:D

Do góry
#2499815 - 24/07/2008 01:22 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: matiks2]
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: matiks2

srednia wieku naszych klientów znacznie przekracza 30 lat. Młodzi ludzie prawie wogóle nie korzystają w Polsce z typów. Naszymi klientami są ludzie którzy najczęściej na forach nie piszą nic lub kiedyś pisali ale już przestali pisać...
Natomiast nadal je czytają. Wyciągają samodzielne wnioski. Rozumieją z tych forów i z wypowiedzi bardzo wiele.

Na marginesie chciałem zauwazyć, że wszyscy użytkownicy forow dzielą się na "piszących" i "czytajacych". Tych pierwszych jest zaledwie KILKA PROCENT... reszta tylko czyta, czyta i w wiekszości wszystko rozumie...
pozdrawiam!

A za czym tak "stojo"?

A za typami.

Do góry
#2499820 - 24/07/2008 01:24 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Chorwat]
matiks2 Offline
newbie

Jak ktoś wspomniał w temacie poprednim że ceni sobie ludzi przedsiębiorczych ale jak tak ma wyglądać "przedsiębiorczość" to ja dziękuje. Ciekaw jestem jak wygląda sprawa rozliczania się z klientami, Twój znajmoek Zalewski już pokazał jak wygląda doractwo typerskie gra o 24tys i tak takie same brednie to samo tylko gorzej wali ludzi w balona ale ten chociaż pokazuje bilans i wygladąda to bardziej realnie.

Niestety nie znam Zalewskiego. Nie jest więc moim "znajomkiem" \:\)
A propos "rozliczania z klientami" - klisnci mają do nas cały czas łatwy dostęp - choćby telefoniczny. Jeśli chodzi o maile to na wiele z nich odpowiadam osobiście.
Jeśli ktoś jest niezadowolony po np.jednym tygodniu gry to oddajemy mu pieniądze (jesli oczywiście były przedpłacone). rzecz jasna wydawanie opinii po jednym tygodniu gry mało ma wspólnego z profesjonalizmem ale po prostu szanujemy to co mówią nasi klienci i nie ma wśród nich ANI JEDNEJ OSOBY ktora by powiedziała "oddajcie pieniądze" i by ich nie dostała spowrotem...
pozdrawiam!

Do góry
#2499821 - 24/07/2008 01:25 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Master.com back]
Chorwat Offline
Carpal Tunnel

Ostatnie 3 dni Typy Alberta i jego analityków

HIT DNIA - 22 lipca:

MECZ: godz.23:50 Detroit - Los Angeles (koszykówka WNBA)
TYP: 1 (wygrana Detroit) - wynik 81:84 - NIE TRAFIONY

aktualne kursy:
FORTUNA: 1,43 (poz.6323 - typ 1)
STS: 1,40 (poz.360 - typ 1)

HIT DNIA - 21 lipca:

MECZ: Ljungskile - AIK Sztokholm (1 Liga Szwedzka) - wynik 2:1 - NIE TRAFIONY
TYP: 2 (wygrana AIK)

aktualne kursy:
STS: 1,70 (poz.35 - typ 2)
TOTO-MIX: 1,70 (poz.2176 - typ 2)
FORTUNA: 1,64 (poz.820 - typ 2)

HIT DNIA - 20 lipca:

MECZ: godz.17:30 Haka Valkeakoski - KooTeePee Kotka (Finlandia 1 Liga)
TYP: 1 (wygrana Valkeakoski) - wynik 1:1 - NIE TRAFIONY

aktualne kursy:
STS: 1,25 (poz.1914 - typ 1)
FORTUNA: 1,25 (poz.265 - typ 1)

Wysokie kursy, dobra skutecznośc \:D I nie wmawaij teraz że to z naziemnych że nei pokazujesz kuponów z Neta itp Bo mnei to nie interesuje jako potencjalnego klienta tylko te typy które tam podajesz.

Do góry
#2499827 - 24/07/2008 01:27 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Master.com back]
matiks2 Offline
newbie

Originally Posted By: Master.com back
Originally Posted By: matiks2

pozdrawiam!

A za czym tak "stojo"?

A za typami.

Choć post nie sprawia wrażenia poważnego to mimo wszystko odpowiem.
Zaledwie 5% klientów to kobiety. Do tego często są to panie zamawiające w imieniu swoich mężów. tak więc "obrazek" jest niezwykle daleki od prawdy...
pozdrawiam

Do góry
#2499829 - 24/07/2008 01:28 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: matiks2]
camillo Offline
enthusiast

Meldunek: 27/10/2005
Co Wy z tym avatarem? Konto matiksa i jego avatar chyba?
No chyba ze sie myle...

A swoja droga, Andrzeju (chyba moge sie tak zwrocic?):

Ludzie wysmieja, zanim sie przekonaja - to normalne.
"Slynny" mucha tez zyskal zwolennikow dopiero wtedy, gdy przekonal, wylozyl karty na stol. Teraz wielu by za nim w "ogien poszlo".

Przekonaj i Ty!
Jak widzialem, macie rozne kategorie typow.
Prosze bardzo, pokaz n.p. typy z KAZDEJ kategorii, jakie dostali Twoi klienci n.p. w ostatnim tygodniu - powtarzam: Wszystkie.
Kazdy zobaczy, co oferujesz klientom, jaki bylby z tego zysk i wyciagnie swoje wnioski. Wiem, ze nie mozesz podawac tych internetowych, "ubierz" to w forme PRZYPUSZCZALNA i to wystarczy.
Co Ty i inni Uzytkownicy na to?

Do góry
#2499830 - 24/07/2008 01:29 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Chorwat]
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Ostatnie 3 dni Typy Alberta i jego analityków

HIT DNIA - 22 lipca:

MECZ: godz.23:50 Detroit - Los Angeles (koszykówka WNBA)
TYP: 1 (wygrana Detroit) - wynik 81:84 - NIE TRAFIONY

aktualne kursy:
FORTUNA: 1,43 (poz.6323 - typ 1)
STS: 1,40 (poz.360 - typ 1)

HIT DNIA - 21 lipca:

MECZ: Ljungskile - AIK Sztokholm (1 Liga Szwedzka) - wynik 2:1 - NIE TRAFIONY
TYP: 2 (wygrana AIK)

aktualne kursy:
STS: 1,70 (poz.35 - typ 2)
TOTO-MIX: 1,70 (poz.2176 - typ 2)
FORTUNA: 1,64 (poz.820 - typ 2)

HIT DNIA - 20 lipca:

MECZ: godz.17:30 Haka Valkeakoski - KooTeePee Kotka (Finlandia 1 Liga)
TYP: 1 (wygrana Valkeakoski) - wynik 1:1 - NIE TRAFIONY

aktualne kursy:
STS: 1,25 (poz.1914 - typ 1)
FORTUNA: 1,25 (poz.265 - typ 1)

Wysokie kursy, dobra skutecznośc \:D I nie wmawaij teraz że to z naziemnych że nei pokazujesz kuponów z Neta itp Bo mnei to nie interesuje jako potencjalnego klienta tylko te typy które tam podajesz.

"O masz ci los", jakie wyniki...

Do góry
#2499832 - 24/07/2008 01:29 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: matiks2]
Maxi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/08/2005
Ja bym temat zostawił to nie jest reklama płatnych typów tylko ich kompromitacja. Nie rozumiem jak można za coś płacic co mozna miec za darmo.
Dobrze ktoś napisał jakbym zaczynał gre to by to nawet fajnie wygladało.
Tak przeglądam te typy bezpłatne i widze perełki Legia - Gomel 1 1.34 po odjęciu podatku jeszcze mniej. Ale są kursy wyższe skutecznosc około 55% co rewelacją nie jest a przy tak małych kursach które 6 czy 7 razy na około 80 typów przekroczyły 2.00. Z tych 6 czy 7 trafione 2. Reszta kursów średnio około 1.50? No nigdy nie lubiłem matematyki ale z tych bezpłatnych jakoś nie idzie wyjsc na plus. Rozumiem, że po wpłaceniu 199 złotych czy ile tam to wynosi stosowana jest lepsza metoda analityczna albo typy podaje bardziej doświadczony pracownik firmy. Może wtedy to już sam szef wybiera. No chyba, że liczymy na wielkie ako czy jakoś tak ale wtedy ciężko kontrolowac swój budżet i trzeba miec kupe kasy żeby wkalkulowac sporo porażek po rząd. Chociaż nie kilkanascie postów wyżej guru mówi że to nie jest preferowany sposób gry. Na prawdę nie rozumiem jak można płacic za coś co mozna dostac właściwie od każdego buka który wyróżnia zdarzenia najpopularniejsze. I wtedy też się dowiemy że pewniakiem z ostatnich dni była Legia. Andrzejku trochę skromności jesteś przeciętnym graczem i nic po za tym.

Do góry
#2499834 - 24/07/2008 01:31 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: camillo]
Chorwat Offline
Carpal Tunnel

Camillo mi wystarczą typy które przytoczyłem powyżej obserwuje tą rubrykę hit dnia to to może dać jakiś "obiektywny" obraz tego co oferuje Albert a żadne gadnie typu że na Euro mieli Yield 44% w naziemnych itpp mnie nei przekona (zresztą na mecz.pl każdy ma yield powyżej 60% więc z czym do ludzi p.Albert)

Do góry
Strona 2 z 3 < 1 2 3 >

Moderator:  Biszop, rafal08