Strona 1 z 3 1 2 3 >
Opcje tematu
#2499637 - 24/07/2008 00:25 Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum
matiks2 Offline
newbie

Meldunek: 11/02/2008
26 czerwca w Pulsie Biznesu ukazał się ten oto artykuł:

http://www.pb.pl/Default2.aspx?ArticleID=fe24cb1c-30a6-4f92-972f-be31bec339ed

Tego samego dnia na mecz.pl pojawił się osobny temat temu tekstowi poświęcony. Wielu forumowiczów zabrało w nim głos (183 odpowiedzi, prawie 4000 wyświetleń).

Ja, choć jestem osobą o której ten reportaż opowiada, nie miałem żadnej możliwości zabrania tu na mecz.pl głosu (powód wiadomy - rejestracja ne mecz.pl nie działa).

Dopiero wczoraj 22 lipca (korzystając z użyczonego przez kolegę konta, bo inaczej się nie dało!) mogłem zabrać głos w dyskusji o artykule który o mnie opowiada.

http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=2448166&page=1&fpart=9

Niestety pół godziny po moim poscie temat ten został ZAMKNIETY przez moderatorów mecz'u.

Dopóki mnie tu na tym forum nie było to każdy mógł na mój temat pisać co tylko chciał.... natomiast w pół godziny po moim pojawieniu się tutaj temat został zamkniety.

Do moderatora który zamknął temat: to jest działanie sprzeczne z netykietą. Jeśli ktoś na łamach forum, w czasie gdy mnie tu nie było, pozwala pisać o mnie nawet największe bzdury, to powinien też dać mi możliwość UDZIELENIA ODPOWIEDZI, na posty które mnie bezpośrednio dotyczą.

Andrzej Albert - osoba która nigdy nie spamowała, nie spamuje i nie będzie spamowała żadnego forum

Do góry
Bonus: Unibet
#2499651 - 24/07/2008 00:30 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: matiks2]
Kylo Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/09/2005
There was a problem looking up this post in our database.

Please use your back button to return to the previous page.

Buu

Do góry
#2499655 - 24/07/2008 00:31 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: matiks2]
Goget Offline
Tenis Trader

Meldunek: 09/02/2003
Przykro mi kolego, nasz administrator nie toleruje żadnej formy reklamy płatnych typów na tym forum.

Sam się dziwie, że poprzedni temat nie został usunięty zaraz jak się pojawił.

Do góry
#2499667 - 24/07/2008 00:35 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Goget]
matiks2 Offline
newbie

W moim wypadku to nie jest reklama lecz odpowiedzi na bardzi liczne posty które się tu pojawiły, Dopóki mnie nie było wszystko było ok... ale gdy napisałem pierwszy swój post odpowiadając na liczne wypowiedzi to temat zostałzamkniety...

Czy tu wolno tylko krytykować a krytykowanym NIE WOLNO SIE BRONIĆ???

Do góry
#2499669 - 24/07/2008 00:36 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Goget]
Tom182 Offline
rzut rozny

Meldunek: 10/05/2005
Andrzej Albert Andrzej Albert Andrzej Albert - no i co? W tamtym temacie akcentowane jest to imię i nazwisko tu widzę też...masakra.... Zachowujesz się jakbyś był jakimś Guru !!!
przecież aż ``niesmaczne `` to się staje !

pzdr

Do góry
#2499675 - 24/07/2008 00:39 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Tom182]
matiks2 Offline
newbie

Ja w przeciwienstwie do wiekszosci nie jestem tu anonimowy. Pisze pod swoim nazwiskiem. Wogole bym nic nie pisal gdybym nie musial dementowac bzdur jakie tu sie na moj temat pojawialy.

Wówczas moderator nie wyrzucil tego tematu - pozwalal pisac wszystkim.... dlaczego wiec zamknął temat gdy osoba o ktorej opowiada artykul pojawila sie na forum osobiscie???

Do góry
#2499682 - 24/07/2008 00:42 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: matiks2]
Tom182 Offline
rzut rozny

Originally Posted By: matiks2
Ja w przeciwienstwie do wiekszosci nie jestem tu anonimowy. Pisze pod swoim nazwiskiem. Wogole bym nic nie pisal gdybym nie musial dementowac bzdur jakie tu sie na moj temat pojawialy.

Wówczas moderator nie wyrzucil tego tematu - pozwalal pisac wszystkim.... dlaczego wiec zamknął temat gdy osoba o ktorej opowiada artykul pojawila sie na forum osobiscie???

Widocznie moderator uznał że Bzdury pisze osoba która przedstawia się jako Andrzej Albert a reszta ma racje....życie

Do góry
#2499683 - 24/07/2008 00:42 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Tom182]
Chorwat Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/05/2007
Dobra Andzej Albert jestem ciekaw co powiesz o tych bredniach o LOTTO tutaj też wygrane po 8 razy w tygodniu 100% pewnośc i tak dalej no prosze bardzo.

Originally Posted By: Draint
Ciekaw jestem co p.Albert ma do powiedzenia w
sprawie systemów LOTTO szeroko reklamowanych na TELEGAZECIE TVP1 i W Internecie. Tutaj też oczywiście powie że ma sposób na wygrane i jego klienci wygrywają regularnie i odbieraja wygrane 8 razy w tygodniu w kolekturach LOTTO blablabla itp itd. Dotarłem do audycji Janusza Weissa w Radiu Zet na temat p.Alberta i jego działalności, może nie koniecznie o nim ale na pewno w jakimś stopniu jest tam napomniane o nim. Reszty nie mam sił komentować, może wogóle trzeba zamknąć ten temat i potraktować go z uśmiechem na twarzy jak PioKing ;\)

Do góry
#2499687 - 24/07/2008 00:43 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Chorwat]
Tom182 Offline
rzut rozny

p.s. jakbym kosił taką kase jak Andrzej Albert to w dupie bym miał co o mnie tutaj piszą użytkownicy, no ale to już mój punkt widzenia \:\)

Do góry
#2499698 - 24/07/2008 00:47 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Tom182]
Chorwat Offline
Carpal Tunnel

Dokładnie typowy Polaczek który musi się pochwalić jak wali w ciula swoich klientow, jeszcze ten awatar z samochodem (wow fajny też bym taki chciał mieć) typowo Polskei wklej jeszcze chate swojego domu, drogiej biżuteri etc, typowa Polska mętalnośc mam dużo kasy chcę mieć jeszcze więcej i na dodatek muszę się chwalić przed wszystkimi. Na zachodzi ludzię mają dużo pieniędzy (najczęściej uczciwie zarobionych) i nie odnoszą się z tym tak. Do widzenia Panu Panu szkoda słów...

Do góry
#2499699 - 24/07/2008 00:48 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Chorwat]
matiks2 Offline
newbie

Dobra Andzej Albert jestem ciekaw co powiesz o tych bredniach o LOTTO tutaj też wygrane po 8 razy w tygodniu 100% pewnośc i tak dalej no prosze bardzo.

sprawie systemów LOTTO szeroko reklamowanych na TELEGAZECIE TVP1 i W Internecie. Tutaj też oczywiście powie że ma sposób na wygrane i jego klienci wygrywają regularnie i odbieraja wygrane 8 razy w tygodniu w kolekturach LOTTO blablabla itp itd. Dotarłem do audycji Janusza Weissa w Radiu Zet na temat p.Alberta i jego działalności, może nie koniecznie o nim ale na pewno w jakimś stopniu jest tam napomniane o nim. Reszty nie mam sił komentować, może wogóle trzeba zamknąć ten temat i potraktować go z uśmiechem na twarzy jak PioKing ;\)

Chyba "wszyscy" wiedzą, że nie podajemy klientom "numerków" :)... Nawet w rozmowie z Januszem Weissem nasza pracowniczka powiedziała: "PODAJEMY TYPY".
Niestety Pan Janusz nie drążył tego tematu ale dla osób odróżniających "TYPY" do np.ML od "LICZB" do ML jasne jest to, że mówimy ludziom, że jeśli już muszą grać w ML to niech już grają na parzyste/nieparzyste bo dzieki temu uzyskają większe szanse CZESTSZYCH WYGRANYCH.

Gdy porównać zastosowanie Martingala w ML na parz/nieparz. z "systemami" polegajacymi na ciągłym podnoszeniu stawki aż do chwili gdy trafi się "planowana trójka" lub nawet "spodziewana dwójka liczb" to każdy liczący nawet na poziomie podstawówki dostrzeże, że granie na "2 liczb" albo na "3 liczb" często sprowadza się do czekania wiele tygodni aż spodziewana sekwencja liczb wypadnie.

Jesli gramy na parz/nieparz to wygrywamy częściej. To w skrócie. Piszę bardzo skrótowo -przepraszam...- ale to w obawie, że temat znów zostanie zamkniety nim zdążę odpowiedzieć... - tak było wczoraj...

Do góry
#2499714 - 24/07/2008 00:54 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Chorwat]
matiks2 Offline
newbie

Dokładnie typowy Polaczek który musi się pochwalić jak wali w ciula swoich klientow, jeszcze ten awatar z samochodem (wow fajny też bym taki chciał mieć) typowo Polskei wklej jeszcze chate swojego domu, drogiej biżuteri etc, typowa Polska mętalnośc mam dużo kasy chcę mieć jeszcze więcej i na dodatek muszę się chwalić przed wszystkimi. Na zachodzi ludzię mają dużo pieniędzy (najczęściej uczciwie zarobionych) i nie odnoszą się z tym tak. Do widzenia Panu Panu szkoda słów...

Ja w przeciwieństwie do wielu innych przyczyniam się do tego by o zakładach bukmach. i o NAS GRAJĄCYCH mówiono DOBRZE.

Dzięki moim działaniom (prasa, kontakty z mediami itd) wielu ludzi zaczyna rozumieć, że jak ktoś gra w bukmacherkę to wcale nie musi być "głupcem"...

Rozbijam utarty w większości ludzi stereotyp, że "gracz" czy jak kto woli "gambler" to "pozbawiony rozsądku marzyciel"...

Innymi słowy naprawdę działam na korzyść także takich krytyków jak Ty... bo kiedyś nadejdą w Polsce takie czasy, że jak powiesz "gram w zakłady sportowe" to nie będą się z Ciebie śmiali i uważali za "hazardzistę" lecz spojrzą poważnie...

Przepraszam za brak skromności ale to miedzy innymi dzięki moim działaniom tak mam nadzieję kiedyś w Polsce będzie. By jednak gracz, czy typer był traktowany powaznie i jego zajęcie tez było traktowane z powagą, to nie może on pokazywać się w trampkach o krótkich spodniach... takie jest zycie...

pozdrawiam!

Do góry
#2499718 - 24/07/2008 00:56 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Tom182]
matiks2 Offline
newbie

Originally Posted By: TOM182
p.s. jakbym kosił taką kase jak Andrzej Albert to w dupie bym miał co o mnie tutaj piszą użytkownicy, no ale to już mój punkt widzenia \:\)

To wcale nie jest taka wielka "kasa"... zatrudniamy w firmie więcej typerów niż naziemni w Polsce mają oddsmakerów...
Ogólnie koszty prowadzenia POWAZNIE takiej działalności są bardzo wysokie... - przepraszam za skrótowość z wiadomego powodu...

Do góry
#2499730 - 24/07/2008 01:03 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: matiks2]
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 26/06/2003
ja pierd.ole takie glupoty to mozesz pisac naprawde laikom, a nie ludziom, ktorzy w 80% maja wieksze pojecie od Ciebie.
Robisz ludzi w balona i taka prawda, chwala Ci za to, ze masz taki dar przekonywania, trzeba sie umiec sprzedawac i Tobie sie udalo, ale nie probuj wmawiac ludziom, ze masz zajebisty in

Do góry
#2499738 - 24/07/2008 01:04 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Tom182]
matiks2 Offline
newbie

Widocznie moderator uznał że Bzdury pisze osoba która przedstawia się jako Andrzej Albert a reszta ma racje....życie

Nawet gdybym pisał "bzdury" to moderator pozwalając na krytykowanie mnie tutaj nie może odebrać mi prawa do obrony. Tak się po prostu nie robi.

Na forum w wielu miejscach pojawiają się autentyczne "bzdury" na poziomie poniżej wszelkiej krytyki - ich moderator jednak nie usuwa ani nie zamyka tematów (poza rzecz jasna nielicznymi wyjątkami).

Dodam na zakończenie, że dyskusja prowadzaona na łamach forów internetowych pomiędzy użytkownikami forów a osobami o których na tych forach się mówi jest rzeczą w nie tylko światowym ale także w Polskim internecie dość powszechną.

W podobny sposób przez ponad tydzień znany analityk Piotr KUczyński rozmawiał z forumowiczami Wyborczej i to pomimo, że nazywano go tam "analem" (od analityka). Tak czy inaczej NIKOMU nie powinno się zamykać ust.
Zwłaszcza, jeśli uwzględnić, że ani ja ani nikt ze mną związany NIGDY, przenigdy nie spamował jakichkolwiek forów, czatów itp - tak często działają jednoosobowi typerzy posiadający jednego notebooka i działający od tygodnia blog... - my tak nei robimy...

Do góry
#2499739 - 24/07/2008 01:04 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: HAGIi]
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

cos enter za szybko poszedl

konczac w skrocie mi to rybka jak zarabiasz, Twoj biznes Twoja sprawa, ale az takim super profesjonalistom nie jestes jak Ci sie zdaje

badz co badz powodzenia w tasiemcach

Do góry
#2499743 - 24/07/2008 01:05 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: HAGIi]
HAGIi Offline
Carpal Tunnel

profesjonalistą *

Do góry
#2499746 - 24/07/2008 01:05 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Chorwat]
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 27/08/2004
To narwiańskie, kwaszone... smaczne są...

Do góry
#2499748 - 24/07/2008 01:06 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: HAGIi]
matiks2 Offline
newbie

Originally Posted By: HAGIi
ja pierd.ole takie glupoty to mozesz pisac naprawde laikom, a nie ludziom, ktorzy w 80% maja wieksze pojecie od Ciebie.
Robisz ludzi w balona i taka prawda, chwala Ci za to, ze masz taki dar przekonywania, trzeba sie umiec sprzedawac i Tobie sie udalo, ale nie probuj wmawiac ludziom, ze masz zajebisty in

Jak już wspominałem nie jestem tu po to by kogokolwiek do czegokolwiek "przekonywać".
Wogóle bym tu nie "przyszedł" gdyby nie konieczność zdementowania chociaż tych najbardziej absurdalnych postów które tu się pojawiły.
Tak zrobił by każdy człowiek - sądzę, że Ty też byś na moim miejscu postąpił tak samo...

Do góry
#2499753 - 24/07/2008 01:08 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Master.com back]
camillo Offline
enthusiast

Meldunek: 27/10/2005
Originally Posted By: Master.com back

Daj jednego! \:\)
Gratuluje szczerze poczucia humoru!
Jak dla mnie, A.A. ma troche racji...

Do góry
#2499755 - 24/07/2008 01:09 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: HAGIi]
Chorwat Offline
Carpal Tunnel

Jak ktoś wspomniał w temacie poprednim że ceni sobie ludzi przedsiębiorczych ale jak tak ma wyglądać "przedsiębiorczość" to ja dziękuje. Ciekaw jestem jak wygląda sprawa rozliczania się z klientami, Twój znajmoek Zalewski już pokazał jak wygląda doractwo typerskie gra o 24tys i tak takie same brednie to samo tylko gorzej wali ludzi w balona ale ten chociaż pokazuje bilans i wygladąda to bardziej realnie.

Do góry
#2499757 - 24/07/2008 01:09 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: HAGIi]
Tom182 Offline
rzut rozny

Andrzeju Albercie....

Chodzi w gruncie rzeczy o to , że użytkownikami forum nie są tylko ludzie w przedziale wiekowym 13- 16 lat. Pisząc bzdury i wciskając kit starszym użytkownikom ( a jest ich tutaj dużo) narażasz się na właśnie na reakcje typu zamknięcia tematu itp. Obiektywnie rzecz biorąc nie było, nie ma i nie bedzie złotego środka na wygrywanie.....i sam dobrze o tym wiesz !

Do góry
#2499758 - 24/07/2008 01:09 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: HAGIi]
matiks2 Offline
newbie

Originally Posted By: HAGIi
cos enter za szybko poszedl

konczac w skrocie mi to rybka jak zarabiasz, Twoj biznes Twoja sprawa, ale az takim super profesjonalistom nie jestes jak Ci sie zdaje

badz co badz powodzenia w tasiemcach

bardzo ważny temat: umieszczanie na stronie tasiemców nie ma nic wspólnego z GRANIEM TASIEMCAMI \:\)

Umieszczamy je by pokazać, że niekiedy wchodzą wszystkie typy a nie po to by ludzie myśleli, że to jest preferowana przez nas strategia \:\)
Nawiasem mówiąc w tym roku akurat nawet granie tasiemcami przynioslo by zysk (w czerwcu 2 razy trafione: 1 week i ostatni week) ale to już temat nie na tą dyskusję...
pozdr.

Do góry
#2499760 - 24/07/2008 01:09 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: matiks2]
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Masełko z Filipowa...

... z chlebusiem, mniam, mniam.

Do góry
#2499769 - 24/07/2008 01:11 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: camillo]
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: camillo

Daj jednego! \:\)
Gratuluje szczerze poczucia humoru!
Jak dla mnie, A.A. ma troche racji...

3,5 + VAT

Taniej nie mogę i tak po kosztach.

Do góry
#2499777 - 24/07/2008 01:12 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Chorwat]
PioKing Offline
MaSha Lover

Meldunek: 24/03/2005

Dokładnie \:\) Po co się napinać, szkoda życia \:\) endri albert niech se zarabia, tutaj nikt nie chce sluchac jego farmazonów \:\)

Do góry
#2499778 - 24/07/2008 01:12 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Master.com back]
pacyfista Offline
Sherlock Holmes

Meldunek: 17/08/2005
Panie Andrzeju,oszczedz sobie wstydu i swojej firmie
Jest pan przeciez posmiewiskiem na forach bukmacherskich,
juz sam awatar o panu dobrze swiadczy \:D
Zycze panu coraz mniej zdesperowanych mlodych klientow.
To nie jest latwe zajecie i po mordzie mozna dostac od desperatow

Do góry
#2499789 - 24/07/2008 01:14 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Tom182]
matiks2 Offline
newbie

Andrzeju Albercie....

Chodzi w gruncie rzeczy o to , że użytkownikami forum nie są tylko ludzie w przedziale wiekowym 13- 16 lat. Pisząc bzdury i wciskając kit starszym użytkownikom ( a jest ich tutaj dużo) narażasz się na właśnie na reakcje typu zamknięcia tematu itp. Obiektywnie rzecz biorąc nie było, nie ma i nie bedzie złotego środka na wygrywanie.....i sam dobrze o tym wiesz !

"Złoty środek na wygrywanie" - ja bym tak tego nie nazwał ale zauważ, że ludzie dzielą się na tych którzy właściwie cały czas przegrywają i na tych którzy bardzo często wygrywają, na tych którym się udaje prawie wszystko i na tychy którym nie udaje się prawie nic...
Ja znam i jednych i drugich - zresztą chyba każdy z nas zna i jednych i drugich...
Wracając jednak do tematu - jest cała masa ludzi żyjących z gry. To fakt że są w mniejszości, tak samo jak fajtem jest to, że prawdziwy interes na bukmacherce robią oczywiście bukmacherzy no i oczywiście strony z bukmacherami współpracujące (bannery + programy partnerskie itd itd).
Na naszej stronie NIGDY nie będzie reklam buków bo by nas to po prostu zdyskredytowało...
Jesli ktoś ma dobre typy to nie musi żyć z reklam bukmacherów... choć to też osobny temat...

Do góry
#2499793 - 24/07/2008 01:16 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: matiks2]
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Ale fajny temat, aż usiądę i poczytam

Do góry
#2499806 - 24/07/2008 01:19 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: pacyfista]
matiks2 Offline
newbie

Originally Posted By: pacyfista

srednia wieku naszych klientów znacznie przekracza 30 lat. Młodzi ludzie prawie wogóle nie korzystają w Polsce z typów. Naszymi klientami są ludzie którzy najczęściej na forach nie piszą nic lub kiedyś pisali ale już przestali pisać...
Natomiast nadal je czytają. Wyciągają samodzielne wnioski. Rozumieją z tych forów i z wypowiedzi bardzo wiele.

Na marginesie chciałem zauwazyć, że wszyscy użytkownicy forow dzielą się na "piszących" i "czytajacych". Tych pierwszych jest zaledwie KILKA PROCENT... reszta tylko czyta, czyta i w wiekszości wszystko rozumie...
pozdrawiam!

Do góry
#2499807 - 24/07/2008 01:20 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Master.com back]
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Jak nikt nie pisze, to idę spać.

Do góry
#2499810 - 24/07/2008 01:20 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Master.com back]
Chorwat Offline
Carpal Tunnel

w Toronto deszcz więc można podyskutować \:D

Szczególnie wczoraj świetny typ z WNBA daj mi e-mail to Twojego
analityka od US Sports \:D

Do góry
#2499815 - 24/07/2008 01:22 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: matiks2]
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

srednia wieku naszych klientów znacznie przekracza 30 lat. Młodzi ludzie prawie wogóle nie korzystają w Polsce z typów. Naszymi klientami są ludzie którzy najczęściej na forach nie piszą nic lub kiedyś pisali ale już przestali pisać...
Natomiast nadal je czytają. Wyciągają samodzielne wnioski. Rozumieją z tych forów i z wypowiedzi bardzo wiele.

Na marginesie chciałem zauwazyć, że wszyscy użytkownicy forow dzielą się na "piszących" i "czytajacych". Tych pierwszych jest zaledwie KILKA PROCENT... reszta tylko czyta, czyta i w wiekszości wszystko rozumie...
pozdrawiam!

A za czym tak "stojo"?

A za typami.

Do góry
#2499820 - 24/07/2008 01:24 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Chorwat]
matiks2 Offline
newbie

Jak ktoś wspomniał w temacie poprednim że ceni sobie ludzi przedsiębiorczych ale jak tak ma wyglądać "przedsiębiorczość" to ja dziękuje. Ciekaw jestem jak wygląda sprawa rozliczania się z klientami, Twój znajmoek Zalewski już pokazał jak wygląda doractwo typerskie gra o 24tys i tak takie same brednie to samo tylko gorzej wali ludzi w balona ale ten chociaż pokazuje bilans i wygladąda to bardziej realnie.

Niestety nie znam Zalewskiego. Nie jest więc moim "znajomkiem" \:\)
A propos "rozliczania z klientami" - klisnci mają do nas cały czas łatwy dostęp - choćby telefoniczny. Jeśli chodzi o maile to na wiele z nich odpowiadam osobiście.
Jeśli ktoś jest niezadowolony po np.jednym tygodniu gry to oddajemy mu pieniądze (jesli oczywiście były przedpłacone). rzecz jasna wydawanie opinii po jednym tygodniu gry mało ma wspólnego z profesjonalizmem ale po prostu szanujemy to co mówią nasi klienci i nie ma wśród nich ANI JEDNEJ OSOBY ktora by powiedziała "oddajcie pieniądze" i by ich nie dostała spowrotem...
pozdrawiam!

Do góry
#2499821 - 24/07/2008 01:25 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Master.com back]
Chorwat Offline
Carpal Tunnel

Ostatnie 3 dni Typy Alberta i jego analityków

HIT DNIA - 22 lipca:

MECZ: godz.23:50 Detroit - Los Angeles (koszykówka WNBA)
TYP: 1 (wygrana Detroit) - wynik 81:84 - NIE TRAFIONY

aktualne kursy:
FORTUNA: 1,43 (poz.6323 - typ 1)
STS: 1,40 (poz.360 - typ 1)

HIT DNIA - 21 lipca:

MECZ: Ljungskile - AIK Sztokholm (1 Liga Szwedzka) - wynik 2:1 - NIE TRAFIONY
TYP: 2 (wygrana AIK)

aktualne kursy:
STS: 1,70 (poz.35 - typ 2)
TOTO-MIX: 1,70 (poz.2176 - typ 2)
FORTUNA: 1,64 (poz.820 - typ 2)

HIT DNIA - 20 lipca:

MECZ: godz.17:30 Haka Valkeakoski - KooTeePee Kotka (Finlandia 1 Liga)
TYP: 1 (wygrana Valkeakoski) - wynik 1:1 - NIE TRAFIONY

aktualne kursy:
STS: 1,25 (poz.1914 - typ 1)
FORTUNA: 1,25 (poz.265 - typ 1)

Wysokie kursy, dobra skutecznośc \:D I nie wmawaij teraz że to z naziemnych że nei pokazujesz kuponów z Neta itp Bo mnei to nie interesuje jako potencjalnego klienta tylko te typy które tam podajesz.

Do góry
#2499827 - 24/07/2008 01:27 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Master.com back]
matiks2 Offline
newbie

pozdrawiam!

A za czym tak "stojo"?

A za typami.

Choć post nie sprawia wrażenia poważnego to mimo wszystko odpowiem.
Zaledwie 5% klientów to kobiety. Do tego często są to panie zamawiające w imieniu swoich mężów. tak więc "obrazek" jest niezwykle daleki od prawdy...
pozdrawiam

Do góry
#2499829 - 24/07/2008 01:28 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: matiks2]
camillo Offline
enthusiast

Co Wy z tym avatarem? Konto matiksa i jego avatar chyba?
No chyba ze sie myle...

A swoja droga, Andrzeju (chyba moge sie tak zwrocic?):

Ludzie wysmieja, zanim sie przekonaja - to normalne.
"Slynny" mucha tez zyskal zwolennikow dopiero wtedy, gdy przekonal, wylozyl karty na stol. Teraz wielu by za nim w "ogien poszlo".

Przekonaj i Ty!
Jak widzialem, macie rozne kategorie typow.
Prosze bardzo, pokaz n.p. typy z KAZDEJ kategorii, jakie dostali Twoi klienci n.p. w ostatnim tygodniu - powtarzam: Wszystkie.
Kazdy zobaczy, co oferujesz klientom, jaki bylby z tego zysk i wyciagnie swoje wnioski. Wiem, ze nie mozesz podawac tych internetowych, "ubierz" to w forme PRZYPUSZCZALNA i to wystarczy.
Co Ty i inni Uzytkownicy na to?

Do góry
#2499830 - 24/07/2008 01:29 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Chorwat]
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

HIT DNIA - 22 lipca:

aktualne kursy:

HIT DNIA - 21 lipca:

aktualne kursy:

HIT DNIA - 20 lipca:

aktualne kursy:

Wysokie kursy, dobra skutecznośc \:D I nie wmawaij teraz że to z naziemnych że nei pokazujesz kuponów z Neta itp Bo mnei to nie interesuje jako potencjalnego klienta tylko te typy które tam podajesz.

"O masz ci los", jakie wyniki...

Do góry
#2499832 - 24/07/2008 01:29 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: matiks2]
Maxi Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 11/08/2005
Ja bym temat zostawił to nie jest reklama płatnych typów tylko ich kompromitacja. Nie rozumiem jak można za coś płacic co mozna miec za darmo.
Dobrze ktoś napisał jakbym zaczynał gre to by to nawet fajnie wygladało.
Tak przeglądam te typy bezpłatne i widze perełki Legia - Gomel 1 1.34 po odjęciu podatku jeszcze mniej. Ale są kursy wyższe skutecznosc około 55% co rewelacją nie jest a przy tak małych kursach które 6 czy 7 razy na około 80 typów przekroczyły 2.00. Z tych 6 czy 7 trafione 2. Reszta kursów średnio około 1.50? No nigdy nie lubiłem matematyki ale z tych bezpłatnych jakoś nie idzie wyjsc na plus. Rozumiem, że po wpłaceniu 199 złotych czy ile tam to wynosi stosowana jest lepsza metoda analityczna albo typy podaje bardziej doświadczony pracownik firmy. Może wtedy to już sam szef wybiera. No chyba, że liczymy na wielkie ako czy jakoś tak ale wtedy ciężko kontrolowac swój budżet i trzeba miec kupe kasy żeby wkalkulowac sporo porażek po rząd. Chociaż nie kilkanascie postów wyżej guru mówi że to nie jest preferowany sposób gry. Na prawdę nie rozumiem jak można płacic za coś co mozna dostac właściwie od każdego buka który wyróżnia zdarzenia najpopularniejsze. I wtedy też się dowiemy że pewniakiem z ostatnich dni była Legia. Andrzejku trochę skromności jesteś przeciętnym graczem i nic po za tym.

Do góry
#2499834 - 24/07/2008 01:31 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: camillo]
Chorwat Offline
Carpal Tunnel

Camillo mi wystarczą typy które przytoczyłem powyżej obserwuje tą rubrykę hit dnia to to może dać jakiś "obiektywny" obraz tego co oferuje Albert a żadne gadnie typu że na Euro mieli Yield 44% w naziemnych itpp mnie nei przekona (zresztą na mecz.pl każdy ma yield powyżej 60% więc z czym do ludzi p.Albert)

Do góry
#2499836 - 24/07/2008 01:31 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Chorwat]
matiks2 Offline
newbie

HIT DNIA - 22 lipca:

aktualne kursy:

HIT DNIA - 21 lipca:

aktualne kursy:

HIT DNIA - 20 lipca:

aktualne kursy:

Pokazałeś urywek archiwum TYPÓW BEZPŁATNYCH \:\)
ich autorami są początkujący typerzy którzy aspirują do tego by stać się autorami typów płatnych.
Kiedyś ja sam byłem autorem części typów bezpłatnych ale nawet wówczas nie były to tyby tak dobre jak te które dostają klianci abonamentowi.
Tak jest we wszystkich firmach na świecie.
ps.teraz ja mógłbym zacytować inny urywek archiwum bezpłatnych, np. ten w którym bezpłatnymi trafilismy 14 razy z rzędu... ale to już by była reklama \:\)

Do góry
#2499839 - 24/07/2008 01:32 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: matiks2]
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Do góry
#2499845 - 24/07/2008 01:35 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: matiks2]
ELDORADO Offline
Joker

Meldunek: 09/07/2002

HIT DNIA - 22 lipca:

aktualne kursy:

HIT DNIA - 21 lipca:

aktualne kursy:

HIT DNIA - 20 lipca:

aktualne kursy:

Pokazałeś urywek archiwum TYPÓW BEZPŁATNYCH \:\)
ich autorami są początkujący typerzy którzy aspirują do tego by stać się autorami typów płatnych.
Kiedyś ja sam byłem autorem części typów bezpłatnych ale nawet wówczas nie były to tyby tak dobre jak te które dostają klianci abonamentowi.
Tak jest we wszystkich firmach na świecie.
ps.teraz ja mógłbym zacytować inny urywek archiwum bezpłatnych, np. ten w którym bezpłatnymi trafilismy 14 razy z rzędu... ale to już by była reklama \:\)

No to zweryfikuj sie cwaniaczku i zagraj z któryms z nas z forum mecz.pl pojedynek na typy i wtedy okaze sie jaki z Ciebie kozak \:D

Do góry
#2499850 - 24/07/2008 01:36 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: camillo]
matiks2 Offline
newbie

Originally Posted By: camillo
Co Wy z tym avatarem? Konto matiksa i jego avatar chyba?
No chyba ze sie myle...

A swoja droga, Andrzeju (chyba moge sie tak zwrocic?):

Ludzie wysmieja, zanim sie przekonaja - to normalne.
"Slynny" mucha tez zyskal zwolennikow dopiero wtedy, gdy przekonal, wylozyl karty na stol. Teraz wielu by za nim w "ogien poszlo".

Przekonaj i Ty!
Jak widzialem, macie rozne kategorie typow.
Prosze bardzo, pokaz n.p. typy z KAZDEJ kategorii, jakie dostali Twoi klienci n.p. w ostatnim tygodniu - powtarzam: Wszystkie.
Kazdy zobaczy, co oferujesz klientom, jaki bylby z tego zysk i wyciagnie swoje wnioski. Wiem, ze nie mozesz podawac tych internetowych, "ubierz" to w forme PRZYPUSZCZALNA i to wystarczy.
Co Ty i inni Uzytkownicy na to?

Witam!

jasne, że oczywiście KAŻDY może mówić do mnie po imieniu. Oto wszystkie tzw."wielkie akumulatory" z tego i ubiegłego tygodnia:

http://www.efortuna.pl/kupon/pokaz-kupon.php?odkaz_sazenky=ID7b7094118fa813e1a48b85aa3cd14329

http://www.efortuna.pl/kupon/pokaz-kupon.php?odkaz_sazenky=IDde8b5bcac1f841c8f2e48071f2d45f32

natomiast to weszło w całości:

http://www.efortuna.pl/kupon/pokaz-kupon.php?odkaz_sazenky=IDa6d663cf7c6e9ce9f4f4bace7fc8d62d

http://www.efortuna.pl/kupon/pokaz-kupon.php?odkaz_sazenky=ID46f2722c9af674ed0d58c04a2203a079

Podkreąlam że umieszczanie WSZYSTKICH na jednym kiuponie ma tylko charakter demonstracyjny. Piszę to dlatego, by zrozumieli nawet najbardziej oporni. rzecz jasna czasami i tak wszystko wchodzi:)...

np.ostatni tydzien czerwca:
http://www.efortuna.pl/kupon/pokaz-kupon.php?odkaz_sazenky=ID80e0826f8c42fe3a3ce847465f8572e6

Do góry
#2499854 - 24/07/2008 01:38 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Master.com back]
camillo Offline
enthusiast

Dostalem PW dotyczaca tego tematu, wiec tu odpowiem:
camillo na tym forum nie nazywa sie camillo na innych forach (nazwy nie podam)! Jakby cos, moge podac nicka ale prosze "nas" nie mylic!

Do góry
#2499858 - 24/07/2008 01:38 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: matiks2]
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Widzieliście jaki duży grzyb!

Podbrzeźniak pewnie.

Do góry
#2499864 - 24/07/2008 01:41 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Master.com back]
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Ten też sporych rozmiarów, bardziej na borowika wygląda.

Do góry
#2499866 - 24/07/2008 01:41 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: matiks2]
Chorwat Offline
Carpal Tunnel

ELDORADO nie wiem w jakim celu bronisz Alberta i jego "grajdołku" ale jeśli szukasz zwady to zapraszam do tematu Polityka tam sobie możesz podyskutować z poważnymi, a nie ze cwaniaczkami. Co do pojedynku to chętnie zmierzyłbym się z Andzejem \:D

Do góry
#2499867 - 24/07/2008 01:42 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Chorwat]
matiks2 Offline
newbie

Camillo mi wystarczą typy które przytoczyłem powyżej obserwuje tą rubrykę hit dnia to to może dać jakiś "obiektywny" obraz tego co oferuje Albert a żadne gadnie typu że na Euro mieli Yield 44% w naziemnych itpp mnie nei przekona (zresztą na mecz.pl każdy ma yield powyżej 60% więc z czym do ludzi p.Albert)

Akurat serwis EURO 2008 był dla nas wyjątkowo udany. jak wiadomo w takim serwisie MUSIMY typować KAŻDY ROZGRYWANY MECZ. A wieć typowalismy 31 spotkań i z tych 31 spotkań uzyskalismy yield +44%.
Sorry za brak skromności ale naprawdę ciężko uzyskać taki yield z meczy typowanych "Z PRZYMUSU" a nie wybieranych z oferty wegług swojego uznania...
pozdrawiam!

Do góry
#2499868 - 24/07/2008 01:42 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Chorwat]
matiks2 Offline
newbie

Akurat serwis EURO 2008 był dla nas wyjątkowo udany. jak wiadomo w takim serwisie MUSIMY typować KAŻDY ROZGRYWANY MECZ. A wieć typowalismy 31 spotkań i z tych 31 spotkań uzyskalismy yield +44%.
Sorry za brak skromności ale naprawdę ciężko uzyskać taki yield z meczy typowanych "Z PRZYMUSU" a nie wybieranych z oferty wegług swojego uznania...
pozdrawiam!

Do góry
#2499872 - 24/07/2008 01:43 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: matiks2]
Master.com back Offline
Carpal Tunnel

Tylko takich nie zbierajcie- trujące!

W ogóle przed wyjściem do lasu polecam stronę:
http://www.sianow.pl/szczeglino/album_ed5/album_2003.htm

Do góry
#2499873 - 24/07/2008 01:44 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: matiks2]
Conrad Offline
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"

Meldunek: 14/11/2000
NIGDY NIGDY NIGDY nie dajcie się naciągnąć na płacenie za typy.

Do góry
#2499886 - 24/07/2008 01:46 Re: Andrzej Albert z prosba o nie cenzurowanie forum [Re: Conrad]
ELDORADO Offline
Joker

Meldunek: 09/07/2002
Originally Posted By: Conrad
NIGDY NIGDY NIGDY nie dajcie się naciągnąć na płacenie za typy.

Do góry
Strona 1 z 3 1 2 3 >

Moderator:  Biszop, rafal08