Zapomniałem dodać, że niektóre typy będą z analizą, a niektóre bez

Kupon #1
John Isner - Robert Kendrick @1.53
Guilermo Canas - Nicolas Massu @1.25
kurs: @1.91
bukmacher:
Unibetstawka: 3/10
Co do pierwszego meczu to kurs mnie zaskoczył. Oczywiście Isner słabe wyniki, żadnych sukcesów, ale zaraz zaraz ! Przecież ostatni okres to występy na ceglanej mączce i trawie, na których nie spisuje się tak dobrze jak na typowym amerykańskim hardzie. Tutaj wreszcie zagra na swojej ulubionej nawierzchni i myślę, że znowu pokaże się szerszej widowni dochodząc daleko w turniejach. Kendrick to zawodnik przeciętny, w dodatku kreczował 2 tygodnie temu. John nawet nie w pełni formy powinien sobie radzić z takimi jak on bez większych problemów
Drugi mecz tak "na dostawkę". Massu to już kompletne dno, jego umiejętności nie dorównają już chyba nawet poziomowi challengerów. Dzięki przyzwoitemu rankingowi udało mu się "załapać" do tego turnieju w Umag. Tutaj czeka na niego Canas, który formą nie błyszczy, ale musiałaby się stać jakaś katastrofa, żeby Argentyńczyk nie wygrał tego meczu. W tej chwili jest o dwie klasy lepszy niż Nicolas.
Kupon #2
Ricardas Berankis - Fabio Fognini
kurs: @5.9
bukmacher:
Pinnaclestawka: 1/10
Berankis to najlepszy junior roku 2007. Po wejściu w dorosły tenis nie zachwyca jak na razie wynikami, ale wydaje mi się, że jeszcze w tym roku może "wybuchnąć", a turniej w Umag jest do tego dobrą okazją. Dostał tutaj dziką kartę i niestety w 1 rundzie trafił na dobrze ostatnio dysponowanego Fogniniego. Ale to nie oznacza, że nie ma żadnych szans. Może Fabio go zlekceważy, albo odpuści turniej ? Może to tutaj Litwin zagra swój turniej życia ? Nadzieja jakaś jest i po takim warto można lekko spróbować