#2460369 - 02/07/2008 18:45
Re: Zawodowy "typer" podpowie, jak obstawić u bukmachera
[Re: Biszop]
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
Syf i zaraza, co kupon to mi z mojego 5-6 zdarzeniowego combosa ciagle cos wypada :/ tez tak macie? przeciez to nierealne miec takiego pecha! No masakra, mi zawsze jak mam 13-15 meczuff na kuponie to zawsze Milan albo Barca spierdo.lą jak zmniejszam ilosc meczy to tez nic nie daje, a na tych singlach to nie sposob zarobic, 1.15 minus podatek i za chwile bede doplacal nawet jak uda sie trafic A ja w tym roku mialem kilka spektakularnych trafien z Ako w okolicach 10 - ciu , zadowolony nimi zlekcewazylem fakt ze ze co rusz wplacam kasiorke do internetowych bukow , po kolejnej wpłacie zrobilem bilans i wyszlo na jaw ze jestem na duzym minusie Wpadlem na pomysl ,ze co miesiac przeznaczam na gre okresloną kwotę , jesli ją strace w czasie gry w danym miesiącu to przestaje grac i cierpliwie czekam do 1 szego nastepnego Dopiero wtedy zaczynam od nowa gre , wiem trudne czasami , bo na przyklad wimbledon rusza a tu nie ma kasy straconej na piłce , ale od czego ma sie silną wolę .... jesli natomiast jestem na plusie to nadwyzke przelewam sobie na konto bankowe ,więc gram ciagle co miesiąc tą samą okresloną kwotą Jednym słowem kontrolujcie swoje wydatki i wpływy z gry u buków POZDRO ELDO
|
Do góry
|
|
|
|
#2460512 - 02/07/2008 21:23
[Re: z o ® r o]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/11/2004
|
BIG LOL !!! Napisalem maila do kolesia z betbank1x2. Wszedzie pisal ze jara go statystyka, i w ogole opiera sie na min 5 zrodlach zanim cos napisze, poda typ. Wiec postanowilem go sprawdzic proszac w mailu o zrodlo, lub wynik badania, ktorym sie wsparl piszac, iz "Statystyka mówi, że 98% graczy pracuje na zyski 2% graczy" I dostalem taka odpowiedz: Witam, Dziękuje za list. Niestety ,ale o danych o których Pan pisze , nie moge poprzeć linkiem, ponieważ są to tajne dane, praktycznie "wykradzione" ze źródeł bukmacherskich. Przykro mi,ale linka nie mogę podać, z wiadomych przyczyn. Musi mi Pan uwierzyć na słowo.
|
Do góry
|
|
|
|
#2460524 - 02/07/2008 21:36
[Re: barciu]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/08/2005
|
BIG LOL !!! Napisalem maila do kolesia z betbank1x2. Wszedzie pisal ze jara go statystyka, i w ogole opiera sie na min 5 zrodlach zanim cos napisze, poda typ. Wiec postanowilem go sprawdzic proszac w mailu o zrodlo, lub wynik badania, ktorym sie wsparl piszac, iz "Statystyka mówi, że 98% graczy pracuje na zyski 2% graczy" I dostalem taka odpowiedz: Witam, Dziękuje za list. Niestety ,ale o danych o których Pan pisze , nie moge poprzeć linkiem, ponieważ są to tajne dane, praktycznie "wykradzione" ze źródeł bukmacherskich. Przykro mi,ale linka nie mogę podać, z wiadomych przyczyn. Musi mi Pan uwierzyć na słowo. najlepsze
|
Do góry
|
|
|
|
#2460765 - 03/07/2008 00:23
[Re: dondo]
|
Carpal Tunnel
|
Śmieją się z tego, że koleś nie ma żadnych danych czy tam linka, po prostu słyszał o tym tak samo jak i 70% ludzi na tym forum i tyle. Dokladnie Poza tym jak sprzedaje typy, od 20 paru lat siedzi w zakladach (dobra sciema) i uwielbia statystyke to kurde sam moze zrobic sobie badanie na probie rzedu tysiaca graczy. Kwestia doboru populacji oraz wyciagniecia wnioskow. I gdyby to zrobil to mialby wieksza wiarygodnosc, przynajmniej u mnie. A tak powiela zaslyszane, mityczne informacje.
|
Do góry
|
|
|
|
#2460811 - 03/07/2008 00:51
[Re: barciu]
|
enthusiast
Meldunek: 27/08/2005
|
Poza tym jak sprzedaje typy, od 20 paru lat siedzi w zakladach (dobra sciema) i uwielbia statystyke to kurde sam moze zrobic sobie badanie na probie rzedu tysiaca graczy. Kwestia doboru populacji oraz wyciagniecia wnioskow. I gdyby to zrobil to mialby wieksza wiarygodnosc, przynajmniej u mnie. A tak powiela zaslyszane, mityczne informacje. Takie badanie to bzdura. Nikt się nie przyzna, że jest na minusie. Nie ma znaczenia czy będzie to ankieta jawna, czy anonimowa. No może jakieś 2% będzie szczere. Jedyna opcja żeby poznać rzeczywisty obraz graczy to informacje buka.
|
Do góry
|
|
|
|
#2460925 - 03/07/2008 01:38
[Re: Federico DiCarlo]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 03/09/2003
|
Przyznaje się że jestem sporo na minusie. Tylko przegrywam Poradźcie coś jak wygrywać?
|
Do góry
|
|
|
|
#2460928 - 03/07/2008 01:38
[Re: dimes]
|
Spójnia Świdwin
Meldunek: 14/03/2008
|
Przyznaje się że jestem sporo na minusie. Tylko przegrywam Poradźcie coś jak wygrywać? Przestań pajacować na forum i weź się za analizę?
|
Do góry
|
|
|
|
#2460950 - 03/07/2008 01:54
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
Przyznaje się że jestem sporo na minusie. Tylko przegrywam Poradźcie coś jak wygrywać? Brałem Cię za policjanta , a Ty kozak jestes
|
Do góry
|
|
|
|
#2460970 - 03/07/2008 02:04
|
Pooh-Bah
Meldunek: 03/09/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2460990 - 03/07/2008 02:12
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
|
Takie badanie to bzdura. Nikt się nie przyzna, że jest na minusie. Nie ma znaczenia czy będzie to ankieta jawna, czy anonimowa. No może jakieś 2% będzie szczere.
Moje typy: 10% - wygrywam sporo 40% - jestem na letkim plusie 30% - raz przegrywam, razy wygrywam - w sumie wychodzę na zero 10% - jestem na letkim minusie 1% - przegrywam sporo 9% - nie wiem
|
Do góry
|
|
|
|
#2461036 - 03/07/2008 02:22
|
enthusiast
Meldunek: 27/08/2005
|
A czy ja ciebie obraziłem? To nie jest kwestia obrażania tylko fakt. Przeczytaj definicję terminu, który podałem. Pasuje do ciebie jak ulał. Dzisiaj poznałem ten termin i przytoczyłem tu jako ciekawostkę. Zaprzecz, że jesteś trollem internetowym. dla leniwych: http://pl.wikipedia.org/wiki/TrollowanieTo nawet nie do końca jest kwestia szczerości. Gros regularnych wtapiaczy jest święcie przekonana, że jest na letkim plusie. Zresztą czytając uważnie ten temat można też wyłapać takie przypadki Z tymi szczerymi 2% chodziło mi o tych, którzy faktycznie są na plusie (według tej plotki co chodzi)
|
Do góry
|
|
|
|
#2461118 - 03/07/2008 02:49
[Re: z o ® r o]
|
Carpal Tunnel
|
Takie badanie to bzdura. Nikt się nie przyzna, że jest na minusie. Nie ma znaczenia czy będzie to ankieta jawna, czy anonimowa. No może jakieś 2% będzie szczere.
Moje typy: 10% - wygrywam sporo 40% - jestem na letkim plusie 30% - raz przegrywam, razy wygrywam - w sumie wychodzę na zero 10% - jestem na letkim minusie 1% - przegrywam sporo 9% - nie wiem 10% - jestem na lekkim plusie 40% - jestem na lekkim minusie mysle ze taki podzial jest blizszy prawdy. Uwazam ze taka aniekta ma sens i gdyby byla anonimowa mialaby sens. Wczesniej trzeba ustalic ile to jest malo/duzo przydzielic im jakies wartosci pieniezne oraz ustalic okres czasu jaki rozpatrujemy, np rok, 2 lub 5.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|