#2460084 - 02/07/2008 04:24
Re: Zawodowy "typer" podpowie, jak obstawić u bukmachera
[Re: ELDORADO]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 03/09/2003
|
Nie ma ludzi co zarabiają na typach taka prawda ,gdyby tak było buki by nie istniały . ani Ty ani zoRro nie macie racji są ludzie ,którzy zarabiają na giełdzie i giełdy istnieją , są ludzie którzy zarabiają na typach i buki istnieją, osobiscie znam i jednych i drugich Kłamią Cię, na pewno nie zarabiają, sam ledwo na zero wychodze a jestem zajebistym graczem.
|
Do góry
|
|
|
|
#2460087 - 02/07/2008 04:27
[Re: dimes]
|
Joker
Meldunek: 09/07/2002
|
Nie ma ludzi co zarabiają na typach taka prawda ,gdyby tak było buki by nie istniały . ani Ty ani zoRro nie macie racji są ludzie ,którzy zarabiają na giełdzie i giełdy istnieją , są ludzie którzy zarabiają na typach i buki istnieją, osobiscie znam i jednych i drugich Kłamią Cię, na pewno nie zarabiają, sam ledwo na zero wychodze a jestem zajebistym graczem. Twoją muzą , nie jest chyba skromnośc
|
Do góry
|
|
|
|
#2460115 - 02/07/2008 04:59
[Re: Szewa]
|
antimadrista
Meldunek: 06/01/2005
|
Podaj nicki, trzeba będzie wysłać jakiegoś priva z prośbą o peffki Nirtz Rysio Ochudzki Zaraz cos dopisze, bo mi ucieklo kilka nickow
|
Do góry
|
|
|
|
#2460117 - 02/07/2008 05:00
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 15/09/2003
|
Podaj nicki, trzeba będzie wysłać jakiegoś priva z prośbą o peffki Nirtz Rysio Ochudzki i tyson
|
Do góry
|
|
|
|
#2460120 - 02/07/2008 05:02
[Re: z o ® r o]
|
Joker
|
...ale on już nie pisze na tym forum ano właśnie - ale pozostał po nich slad , warto sobie czasem poczytac archiwum mecz.pl wiedza total
|
Do góry
|
|
|
|
#2460121 - 02/07/2008 05:02
[Re: ELDORADO]
|
Pooh-Bah
|
Panowie , pisze tutaj o grze u buków , nawet z tego forum znam przynajmniej 2 panów , którzy zarabiali i zarabiają na zakładach i nie sa to małe kwoty Conrad i DJ Sosna? młody jestes ,Conrad ma kase z portalu, co do jego gry nie wypowiadam sie , Sosnę cenię jako gracza ,ale nie jego mialem na mysli DJ SACHI już dawno niedostępny na rynku. uQ$ gra ostatnio na kota. Hagii snowboard zaczął obstawiać i jeden buk splajtował Od groma takich graczy. Sporo też znanych mi typerów wyjechało do Angli na
|
Do góry
|
|
|
|
#2460124 - 02/07/2008 05:07
|
Joker
|
Panowie , pisze tutaj o grze u buków , nawet z tego forum znam przynajmniej 2 panów , którzy zarabiali i zarabiają na zakładach i nie sa to małe kwoty Conrad i DJ Sosna? młody jestes ,Conrad ma kase z portalu, co do jego gry nie wypowiadam sie , Sosnę cenię jako gracza ,ale nie jego mialem na mysli DJ SACHI już dawno niedostępny na rynku. uQ$ gra ostatnio na kota. Hagii snowboard zaczął obstawiać i jeden buk splajtował Od groma takich graczy. Sporo też znanych mi typerów wyjechało do Angli na sorry rozbawiłeś mnie zestawiając Dominika z DJ SACHI
|
Do góry
|
|
|
|
#2460125 - 02/07/2008 05:08
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/08/2004
|
Panowie , pisze tutaj o grze u buków , nawet z tego forum znam przynajmniej 2 panów , którzy zarabiali i zarabiają na zakładach i nie sa to małe kwoty Conrad i DJ Sosna? młody jestes ,Conrad ma kase z portalu, co do jego gry nie wypowiadam sie , Sosnę cenię jako gracza ,ale nie jego mialem na mysli DJ SACHI już dawno niedostępny na rynku. uQ$ gra ostatnio na kota. Hagii snowboard zaczął obstawiać i jeden buk splajtował Od groma takich graczy. Sporo też znanych mi typerów wyjechało do Angli na zmywak w Anglii czy azbest w USA? co to za roznica? tym ze zmywaka przynajmniej nie porylo mozgu zeby popisywac sie przed nastolatkami zdajacymi mature znajomoscia angielskiego.
|
Do góry
|
|
|
|
#2460129 - 02/07/2008 05:10
[Re: konstruktor1]
|
Pooh-Bah
|
zmywak w Anglii czy azbest w USA? co to za roznica? tym ze zmywaka przynajmniej nie porylo mozgu zeby popisywac sie przed nastolatkami zdajacymi mature znajomoscia angielskiego. You talkin' to me? a Ty gdzie pracujesz?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|