Myśle ze juz powinnismy zakonczyc dyskusje na temat czy zostalismy oszukani czy nie ??!!!
Ja osobiscie uwazam ze zostalismy oszukani i to bardzo perfidnie
Nie mowcie ze nie ma znaczenia w ktorej minucie dana sytuacja ma miejsce...
Otoz ma to znaczenie bo to wplywa na to w jakim stopniu dana decyzja moze wypaczyc wynik...
Tak samo jest w przypadku kartek gdzie wielokrotnie sedziowie nie daja zoltej w momencie gdy dany zawodnik ma juz jedna na koncie tylko po to zeby nie wypaczac wyniku meczu...
Ale prawda jest taka ze na tych mistrzostwach mecze wygrywa sie determinacja i walka przez 90 minut...
Nie mozna miec chwili przestoju, nie mozna miec takich obroncow jak Jop lub obroncow ktorzy nie uczestnicza w akcjach ofensywnych...
Nie mozna miec napastnikow ktorzy dotykaja (nie strzelaja) pilke kilka razy w meczu...
Prawda jest bolesna ale mam wrazenie ze zostalismy z tylu za europejska czolowka i nie winie tutaj Benhakera, bo krawiec kraje jak mu materialu staje...
Mamy po prostu za malo umiejetnosci, moze doswiadczenia, moze ogrania na wielkich imprezach, a moze po prostu wszystkiego jednoczesnie
Jestem tuz po obejrzeniu meczu Rumunii i powiem szczerze chcialbym zebysmy tak grali, mozecie mowic ze pasywnie, mozecie mowic ze nudno ale widac ogranie, widac pomysl , element zaskoczenia a u nas
chocbysmy oddali wszystkie nasze kibicowskie serca to przykro to mowic ale czegos brakuje...
Obejrzalem wszystkie mecze i nie widzialem druzyny ktora by popelnila tyle bledow w defensywie co Polacy