[QUOTE]Oryginalnie wysłał DONAN:
[qb] [QUOTE]Oryginalnie wysłał donic:
[qb]Donan,najważniejsze jest to,że jest zysk już przy jednym trafionym ...[/qb][/QUOTE]Chciałby to przeanalizować.
Na przykład ludzie grajac na X w piłce graja według schematu:
poziom 1 - 10zł
poziom 2 - 20zł
poziom 3 - 40zł
itd
Napisz jakie ty dajesz stawki żeby osiagnac zysk grajac dwie druzyny równoczesnie.
Nie napisałes mi też co robisz gdy dwie druzyny dochodza do 7 poziomu.
Ja nie watpie że Ci to przynosi zysk, tylko chce zrozumiec to i sprawdzic jaki mozna osiagnac zysk, no i ocenic ryzyko.
Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]DONAN stawki to sa sprawy indywidualne,ale przedstawię Ci tu wszystko jasno.
Pod uwagę brałem kursy 4.00 żeby sobie nie utrudniać zadania,czasem są one jednak wyższe i dochodzą do 4.5 no i niestety sa i niższe 3.9.Zysk dotyczy tylko 1 trafionego meczu,bo w przypadku 2 trafionych wiadomo ze spora kasa...
1 stopień- 5 zł razem wyłozone 10 zł
2 stopień-15 zł razem 40 zl
3 stopień-35 zł razem 110 zł
4 stopień-75 zł razem 260 zł
5 stopień-155 zł razem 570 zł
6 stopień-315 zł razem 1200zł
7 stopień-635 zl razem 2470 zł
I teraz tak,według powyższych stawek:
Na 1 stopniu trafiając 1 mecz jesteś 10zł do przodu,na 2 stopniu 20zł do przodu...na 7 stopniu 70 zł do przodu.No a trafiając równocześnie 2 mecze sprawa jest jasna
I teraz zobacz.Trafiam sobie 1 mecz na np 6 stopniu i mam 60 zł na czysto.Został Ci ten nietrafiony na 7 stopniu i musisz go grać za 635 zł(sprawa indywidualna jesli chodzi o dobór stawek)Po co ryzykować i tracić nerwy skoro jesteś do przodu?Śmiało grasz go od nowa od 1 stopnia z inną drużyną lub samego.Zobaczysz ,że nie raz w ten sposób unikniesz bankructwa.Przecież moze być i tak,że 1 drużynę bedziesz zaczynał od nowa 3,4 razy i jesli policzysz wtedy za którym razem byś go trafił to szybko sie przekonasz,że wyszedłeś obronną ręką i jeszcze na plus.
Można sobie zagrać o połowe tańszym systemem, ale wygrana przy trafionym 1 meczu na każdym stopniu wynosi 10 zł
stosujesz tu zwykłe podwajanie stawki:5,10,20,40,80,160,320.
Na 7 stopniu wkład wynosi 1270 zł więc prawie połowe mniej niż poprzednio.
Jeśli doszedłbym do 7 stopnia to chyba pogodziłbym sie z porażką i zaczął wszystko od nowa.No bo co by było gdybym musiał stawiać dalej?Niestety czasem lepiej odpuścić i pogodzić sie z porazką.Nigdy nie zmieniłbym natomiast drużyny,bo los bywa złosliwy.
No i proszę już mi 10 zł wpadło bo Vancouver zremisowało.Caroline w takim razie zaczynam od nowa
Pozdrawiam i mam nadzieję ,że kumasz