#2397821 - 05/06/2008 21:29
Re: Trójmiasto - telebim?
[Re: _Way_]
|
journeyman
Meldunek: 17/06/2006
|
Z tego co wiem to na Szczepańskim będzie telebim
|
Do góry
|
|
|
|
#2398532 - 06/06/2008 01:10
[Re: Kameleon]
|
addict
Meldunek: 03/11/2005
|
Ja chce telebim w Gdyni  Cholera tez bym sobie obejrzal na duzym ekranie, ale jak nie bedzie wyboru to smignie sie najwyzej to Gdanska  Z tego co widzialem do tej pory to w Gdyni jedynie w SilveScreenie mozna obejrzec na duzym ekranie, za 17-20zl. Ciekaw jestem jak bedzie wygladalo to ogladanie w kinie, gdzie raczej duzo miejsca nie ma + co z alkoholem 
|
Do góry
|
|
|
|
#2398592 - 06/06/2008 01:30
[Re: 19marcin08]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 25/11/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2398605 - 06/06/2008 01:38
[Re: bo8ek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Ja chce telebim w Gdyni  Cholera tez bym sobie obejrzal na duzym ekranie, ale jak nie bedzie wyboru to smignie sie najwyzej to Gdanska  Z tego co widzialem do tej pory to w Gdyni jedynie w SilveScreenie mozna obejrzec na duzym ekranie, za 17-20zl. Ciekaw jestem jak bedzie wygladalo to ogladanie w kinie, gdzie raczej duzo miejsca nie ma + co z alkoholem Chłopaki z Wrocławia pisali w swoim temacie, że u nich piwko sprzedwane było pod ekranem. Zresztą myśle, że wejście do kina z plecaczkiem pełnym bro nie będzie problem. Na enemefach się udawało to tym bardziej na taką impreze się uda. Też się chce na jakiś mecz wybrać do kina, niekoniecznie Polski  W Gemini masz też meczyk w bohemie i elipsie. Do Bohemy wstęp dyche, a w elipsie z rezerwacją pewnie. Ja rozważam opcje Gdańsk lub bukszpryt.
|
Do góry
|
|
|
|
#2398923 - 06/06/2008 05:32
|
addict
|
Ja chce telebim w Gdyni  Cholera tez bym sobie obejrzal na duzym ekranie, ale jak nie bedzie wyboru to smignie sie najwyzej to Gdanska  Z tego co widzialem do tej pory to w Gdyni jedynie w SilveScreenie mozna obejrzec na duzym ekranie, za 17-20zl. Ciekaw jestem jak bedzie wygladalo to ogladanie w kinie, gdzie raczej duzo miejsca nie ma + co z alkoholem Chłopaki z Wrocławia pisali w swoim temacie, że u nich piwko sprzedwane było pod ekranem. Zresztą myśle, że wejście do kina z plecaczkiem pełnym bro nie będzie problem. Na enemefach się udawało to tym bardziej na taką impreze się uda. Też się chce na jakiś mecz wybrać do kina, niekoniecznie Polski  W Gemini masz też meczyk w bohemie i elipsie. Do Bohemy wstęp dyche, a w elipsie z rezerwacją pewnie. Ja rozważam opcje Gdańsk lub bukszpryt. Elipsa, nie moj klimat + najtansze piwo po 12zl  Ogolnie mysle ze podaruje sobie wszelkie puby, na pewno ciezko o miejsca. Bukszpryt, dobrze wiedziec ze tam tez jest mecz, moglbym jeszcze legitymacje wykorzystac poki jest okazja Jednak najciekawszym wyjsciem wydaje sie swieze powietrze, mimo ze w gdansku  oby tylko nie bylo tyle ludzi, ze bedzie trzeba ogladac z takiej odleglosci, ze wielki telebim stanie sie malym ekranikiem 
|
Do góry
|
|
|
|
#2401297 - 07/06/2008 18:46
[Re: Rancorn]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/01/2005
|
w Multikinie w Gdańsku już wszystkie miejsca zarezerwowane jakby ktoś szukał  A na tym Placu Zebrań Ludowych coś czuję że będzie prawdziwe Zebranie Ludu i może być tłok,.. Pewnie, że będzie tłok. Jeszcze przy takiej pogodzie. Ja to bym chyba nawet wolał żeby trochę deszcz pokropił - wtedy masy niedzielnych  kibiców zostałyby przed tv w domach  Tłok ma też swoje dobre strony, tzn. ATMOSFERA  Poza tym - osobiście myślę, że jak się będzie tam odpowiednio wcześniej to wszystko będzie ok.
|
Do góry
|
|
|
|
#2403930 - 08/06/2008 22:19
[Re: Mindman]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
To jak, wybiera się ktoś na telebim w GD ? Będę ja, Mindman i jeszcze parę osób. A jak reszta ? Reflektujecie ? 
|
Do góry
|
|
|
|
#2403980 - 08/06/2008 22:38
[Re: Szewa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
To jak, wybiera się ktoś na telebim w GD ? Będę ja, Mindman i jeszcze parę osób. A jak reszta ? Reflektujecie ? Ja już dziś umówiony, ale z chęcia w czwartek wpadne jak będziecie  
|
Do góry
|
|
|
|
#2404035 - 08/06/2008 22:54
|
addict
|
To jak, wybiera się ktoś na telebim w GD ? Będę ja, Mindman i jeszcze parę osób. A jak reszta ? Reflektujecie ? Ja smigam do Sopotu - Papryka. Kumpel juz zarezerwowal stolik na dworzu 
|
Do góry
|
|
|
|
#2406516 - 09/06/2008 23:48
|
Carpal Tunnel
|
Co do Gdańska. Na minus: - liczba namiotów z browarem i kolejki do nich  - średnia wieku widzów w niektórych miejscach placu - sporadyczny, ale jednak (na szczęście tylko na początku) doping dla Lechii Gdańsk - "show" prowadzone na scenie przed meczem przez jakiegoś totalnego debila  ( co to w ogóle było?) - wielkość telebimu (spodziewałem się dużo większego, ale trzeba przyznać, że w trakcie oglądania wszystko widziałem bardzo dobrze) - NAJWIĘKSZY minus: jeżeli tak ma wyglądać ZORGANIZOWANY TRANSPORT dla kibiców po spotkaniu, to ja nie chcę widzieć niezorganizowanego ... (P.Adamowicz - mniej gładkich gadek, więcej działania) Plusy: - odpowiednia ilość toi toi, co słusznie zauważył jeden kumpel  - mimo sporej liczy ludzi, można było spokojnie znaleźć dobrą miejscówkę (czytaj: blisko ekranu) - NAJWIĘKSZY PLUS: atmosfera&śpiewy&klimat Generalnie: Na pewno sporo do poprawy, ale też atmosfera takiego oglądania wiele rekompensuje. Kto wie, czy nie pojawie się też na Chorwacji 
|
Do góry
|
|
|
|
#2458897 - 01/07/2008 17:31
[Re: Mindman]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
a co ccehxz ahce za friko ie od nas przjechac? : ) Nie pij więcej  gnacik, biedaku gdzie się tak sponiewierałeś?  Odpisz jak dojdziesz do siebie Totalnie nie chciało mi sie poprawiać tego co wczoraj pisałem, strasznie ciężko było dobrze wycelować w te klawisze, ale wierzyłem, że uda się wam rozszyfrować  Ogólnie noc była bardzo długa, zaczęła się wczoraj o 16 u mnie w akademiku z koleżankami, ciekawe co pomyśleli sobie moi nowi współlokatorzy, którzy się wczoraj wprowadzali i pierwszy widok to ja z 3 dziewczynami  ...kumple i jeszcze kilka koleżanek czekało w Sopocie, razem z piwem i wódką  Było zaje***ście a Leoś nie chciał iść 
|
Do góry
|
|
|
|
#2459721 - 02/07/2008 00:07
|
Carpal Tunnel
|
To Ty na wakacje w akademiku zostajesz ? Ty byś wracał do PISZA? ooo gnacik, jesteś z Pisza? Znam z Pisza jedną koleżankę z czasów akademika  Nie pamiętam nazwiska, Agata, wysoka, długie czarne włosy.
|
Do góry
|
|
|
|
#2460181 - 02/07/2008 06:05
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/01/2004