#2297611 - 27/04/2008 18:07
Re: Rozmowy o polskiej piłce (4)
[Re: santiago]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/02/2008
|
Tragedia w Radzionkowie na Śląsku. W sobotę około 22.30 w centrum miasta grupa kibiców Polonii Bytom zaatakowała dwóch fanów Ruchu Radzionków. Jeden z nich, ciężko pobity, zmarł w szpitalu. Do tragicznego zdarzenia doszło przy ul. Śródmiejskiej. Dwójka mężczyzn została zaczepiona przez grupę kibiców Polonii Bytom. Doszło do awantury i bójki. Jeden z mężczyzn zdołał uciec. Jego 23-letni towarzysz został ciężko pobity. Podjęte próby reanimacji nie przyniosły skutku. Mężczyzna zmarł po przewiezieniu do szpitala. Zgadzam się z mura, za takie coś tylko kara śmierci Jak poinformował portal tvn24.pl rzecznik prasowy policji w Tarnowskich Górach w związku ze sprawą zatrzymano już pięciu kibiców Polonii Bytom. do pierdla śmieci raz dwa! do pierdla bandziorów tylko na noc a w ciągu dnia do tłuczenia kamieni przez 12 godzin dziennie. Niech zapierdalaja na wikt i opierunek a ja proponuje utworzenie gdzieś w Polsce, na dużej połaci ziemi, wieeelkiej klatki, ogrodzonej, pod bardzo dużym napięciem. Do tej klatki proponuje wrzucić wszystkich pseudokibiców ubranych tylko w szaliki drużyny. i zostawić ich samych sobie, po każdych 10 minutach ci, którzy przetrwali dostawali by nową broń do zabawy. w końcu dokonali by oni samodestrukcji, a w Polsce byłoby 100 razy mniej kretynów.
|
Do góry
|
|
|
|
#2300767 - 29/04/2008 02:04
[Re: podstawek]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/01/2005
|
http://www.lechia.pl/22260Oświadczenie ostre w wymowie, moim zdaniem jak najbardziej słusznie. Jeżeli pójdą za tym odpowiednie działania to może będzie (?) normalnie na Traugutta. Kibicem Lechii nie jestem i bez względu na to jak się to potoczy nie będę ale zwolennikiem normalności na stadionach jestem jak najbardziej.
|
Do góry
|
|
|
|
#2304111 - 30/04/2008 16:38
[Re: mgr]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2006
|
http://sport.onet.pl/0,1248675,1740241,wiadomosc.htmlnie wiem czy wypada to komentować żenada, zeszmacił się frajer i tyle moim zdaniem surowa, bardzo surowa kara typu pół roku bez gry w lidze + klub powinien obicac mu premie i wyplatę i panie mysona skoro pan taki cwany to życzę spotkania z DHW
|
Do góry
|
|
|
|
#2304143 - 30/04/2008 16:53
[Re: antyfutbol]
|
Carpal Tunnel
|
Wg mnie PZPN jezeli chce z tym waalczyc to musza byc radykalne kary zarowna dla pilokarza jak i kloubu. Dla pilkarza bardzo surowa kara pieniezna i dsq na pol roku ale dla klubu kara odjecie punktow,a le nie 3 czy 5 ale z 10 i wtedy beda wiedziec wszyscy ze tak nie mozna , bo jak widac sa osoby ktore tego nie rozumieja w sumie dobrze napisane. tak by zrobiono w cywilizowanym kraju ale wystarczy spojrzeć na sankcje dziadków z pzpnu wobec klubów ktore przez lata nagminnie kupowały mecze, a co przy tym oznacza 1 koszulka swoja drogą, wg mnie to już podchodzi pod prokurature i sciganie z urzędu, jest osobą publiczną nawoływał do śmierci jego wypowiedzi nie ma co komentowac, jak sie nie ma nic na obronę to sie plącze takie ścierwa z ust jak on
|
Do góry
|
|
|
|
#2304188 - 30/04/2008 17:19
[Re: 19marcin08]
|
Carpal Tunnel
|
Arek Mysona wszystko w temacie Marcin chyba nie dojrzałeś do pewnych rzeczy jeszcze jeśli popierasz takie zachowanie ktokolwiek by coś takiego zrobił, bez względu na klub, wiek czy walory sportowe powinien podlegać surowej karze i to nie tylko przez klub czy pzpn, ale i prokuraturę ciekawe co by było jakbyśmy wyszli sobie w miasto z koszulką: "Śmierć śmierdzącym czarnuchom"
|
Do góry
|
|
|
|
#2304189 - 30/04/2008 17:19
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/02/2004
|
Inzaghi78 a może wzorem dla niego jest Grzesiu Krysiak? Co ma z tym wspólnego Igor? po co mu robić kary? dla niego największą karą będzie teraz spotkanie z Hools Widzewa na mieście. życzę powodzenia panie Arku ile już miało być takich spotkań. Pamiętam po meczu Widzew-Odra kiedy to Saganowiski-Kościuk-Jakubowski paradowali w koszulkach ŁKSu po boisku. Ale mieli lanie dostać Arek Mysona Chcesz powiedziec ze popierasz zachowanie "swojego pilkarza" Jeżeli mamy takich piłkarzy jak Mysona i takich kibiców którzy to popieraja to nie opłakujmy pozniej śmierć kolejnego kibica
|
Do góry
|
|
|
|
#2304218 - 30/04/2008 17:50
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/09/2003
|
Nie chodzi o to czy popieram czy nie. To się określ Ładną żenadę odwalasz Zawsze pierwszy do tępienia tekstów typu "legła" i gadania o tym, że ktoś ma kompleksy...
|
Do góry
|
|
|
|
#2304250 - 30/04/2008 18:07
|
ŁKS Łódź
Meldunek: 06/02/2005
|
A zapomniałem napisać do czego był to: ''Arek Mysona '' Chodziło mi o całokształt Arka - o to, że mimo, że jest piłkarzem to jest także i kibicem. Że zawsze był pierwszy do rozmów z kibicami, że zawsze był w porządku. Wiele razy nawet jak nie grał widywałem go na galerze. I mimo, że nie popieram jego zachowania z tą koszulką w derbach to darze go szacunkiem i tak będzie. Posypały się słowa krytyki Na moją osobę a zupełnie nie o to mi chodziło. Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#2304396 - 30/04/2008 18:59
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/02/2004
|
NIE POPIERAM ZACHOWANIA ARKA MYSONY.
Zresztą kto mnie zna - chodzi mi tu głównie o kibiców Widzewa na tym forum - Inzaghi, blackjack czy inni myślę, że wiedzą, że zawsze byłem daleki od opinii krzywdzącej dany klub czy kibiców - nawet kibiców zza miedzy.
Własnie tym bardziej byłem zdziwiony Twoim zachowaniem jak i tym z 18.04.2008r. Bylem na meczu ale mniej zyczliwi Tobie wkleili mi kilka Twoich odzywek typu : "Polonia !! :))
3 liga, 3 liga RTS ! "Nie pasuje to do Ciebie ... ale to nie moja sprawa
|
Do góry
|
|
|
|
|
|