Opcje tematu
#2262334 - 15/04/2008 23:04 STS, TOTOLOTEK, FORTUNA???
Czesław Offline
stranger

Meldunek: 26/03/2008
W ostatnich latach u naszych "ziemniakow" troche sie pozmienialo (nie tylko nazwy :D). Ktory buk ziemniaczany Cie najbardziej przekonuje? Ja mam swoj typ, ciekaw jestem czy Wy oceniacie podobnie.
Pzdr.

Do góry
Bonus: Unibet
#2262371 - 15/04/2008 23:10 Re: STS, TOTOLOTEK, FORTUNA??? [Re: Czesław]
Mujo Offline
stranger

Meldunek: 07/04/2008
Zalezy od tego co grasz, jak grasz. W sumie to jest tak naprawdę temat rzeka. Ale za kazdym razem, gdy gram u naziemnego, to z reguly konczy sie na Mixie albo Profie. Zdziwiło mnie natomiast, że Milenium, ktorego oceniam dobrze (chociaz na minus dla mnie brak hc +1.5 na futbol) nie ma ani jednej siedziby w stolicy. Jeśli coś się zmieniło w ostatnim czasie to prosze o skorygowanie inofrmacji.

Do góry
#2265760 - 17/04/2008 00:52 Re: STS, TOTOLOTEK, FORTUNA??? [Re: Mujo]
Czesław Offline
stranger

Meldunek: 26/03/2008
Punkty Milenium w woj. mazowieckim: Ostrów Mazowiecka, Płock, Płońsk, Pruszków, Radom, Żyrardów. Jak widac nic sie nie zmienilo. Zastanawiajace. Widocznie wychodza z zalozenia, ze nie dali by rady konkurencji, a na bogata siec w stolicy pewnie ich nie stac :D. Jesli chodzi o mnie (gram glownie na pilke nozna) to od dluzszego czasu gram glownie w totolotku. Maja dobra oferte na Lige Polska, LM, P. UEFA (lubie grac na linie na żółte kartki i rzuty rożne, zwlaszcza ze mozna to laczyc z meczem) no i generalnie na wszystkie liczace sie ligi maja to co trzeba. Profek po zmianie wlasciciela tez wydaje sie fajny, ale do profka mam za daleko \:D STS - niby w powszechcnej opinii lider, ale jakis taki mierny ten lider jak dla mnie.

Do góry
#2267987 - 17/04/2008 17:56 Re: STS, TOTOLOTEK, FORTUNA??? [Re: Czesław]
Mujo Offline
stranger

Meldunek: 07/04/2008
Tak naprawdę to liczą się oferta i kursy, a lider to jest pojęcie względne. Dla mnie np z naziemnych Profa cenie za to, że ligi mniej popularne (słoweńska czy chorwacka, którymi zajmuje sie od jakiegoś czasu dosyć dogłębnie) mozna puszczac singlem. Na minus u polskich buków to w większości brak hc, u/o czy chocby strzeli/nie strzeli na ligi z krajów byłej "Jugosławii", ale wiadomo że nie jest popularny region wsrod typerow i trochę "nieznany" dla naziemnych bukow. To samo koszykarska Liga Adriatycka, bo jedynie Milenium oferuje u/o i hc.

Do góry

Moderator:  rafal08