Strona 4 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Opcje tematu
#2226250 - 04/04/2008 00:23 Re: LM Ćwierćfinał [Re: Jose]
RAM0S Offline
journeyman

Meldunek: 22/03/2008
Moja analiza odnosnie underu zdala egzamin \:p
Co do wników obu meczy jestem bardzo zadowolony, poniewaz w meczach rewanzowych bedzie co grac \:\) w przeciwienstwie do barcy i mu gdzie losy sa niemalze roztrzygniete i ciezko bedzie cos zagrac

Do góry
Bonus: Unibet
#2228327 - 04/04/2008 17:42 Re: LM Ćwierćfinał [Re: RAM0S]
Mindman Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/01/2005
Originally Posted By: RAM0S
Moja analiza odnosnie underu zdala egzamin \:p
Co do wników obu meczy jestem bardzo zadowolony, poniewaz w meczach rewanzowych bedzie co grac \:\) w przeciwienstwie do barcy i mu gdzie losy sa niemalze roztrzygniete i ciezko bedzie cos zagrac

http://pilkanozna.pl/news.php?ID=87517

Do góry
#2238906 - 08/04/2008 04:25 Re: LM Ćwierćfinał [Re: Mindman]
wwwujek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/10/2001
No wlasnie, juz jutro mecze rewanzowe..

Chelsea v Fenerbahce 1.30 5.00 10.00
Liverpool v Arsenal 2.40 3.00 3.10
FC Barcelona v Schalke 04 1.44 4.00 7.50
Manchester Utd v AS Roma 1.67 3.60 5.00

Mecz w Barcelonie dla mnie nie do ruszenia..
Zastanawiam sie jednak nad overami 2.5 we wszystkich pozostalych meczach.

Turcy tanio skory nie sprzedaja, wszyscy na nich licza, oczekiwania sa ogromne, a wynik w pierwszym meczu dobry..
Mysle, ze Fener jedna bramke strzeli, a wtedy Chelsea postawi wszystko na jedna karte..

Roma tez IMO sie jeszcze nie poddala.. MU lekki dolek w lidze, byc moze wlasnie na CL sie skupiaja.. 2:0 to spora zaliczka, wydaje mi sie jednak, ze Roma wygra 2:1 w rewanzu.

L'pool - Arsenal.. Oststnie dwa mecze zakonczyly sie po 1:1.
L'pool strzelil po bramce na wyjezdzie.. Teraz graja w domu i mysle, ze wlasnie ten aspekt bedzie decydujacy.. Boje sie rozstrzygniecia po 90 minunach.. Jednak powinno to wygladac tak, ze Arsenal cos ustrzeli, ale mecz przegra..

Z tych trzech meczu na dzien dzisiejszy over 2.5 w kazdym z nich wychodzi 8.46, jestem juz prawie zdecydowany..

Czekam na kolejne opinie..

Do góry
#2238943 - 08/04/2008 04:46 Re: LM Ćwierćfinał [Re: wwwujek]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Originally Posted By: wwwujek

Mecz w Barcelonie dla mnie nie do ruszenia..
Zastanawiam sie jednak nad overami 2.5 we wszystkich pozostalych meczach.

OVER w Barcelonie polecam jako potencjalny over numer 1 \:\)

Po tym co widzialem wczoraj na Camp Nou ,po zakonczeniu meczu z Getafe ,tylko przekonywujace zwyciestwo nad Schalke jest w stanie uratowac Laporte ,Ryja i grajkow przed linczem ;\)

Nie przesadzam ani slowem ,bowiem wczoraj wyjezdzali ze stadionu pod eskorta policji.
Miarka sie przebrala i takiego dziadostwa socios tolerowac nie beda.

Wczoraj ,pomimo zapowiedzi bojkotu meczu ,na Camp Nou bylo 93 tysiace ludzi.
Z Schalke na taka frekwencje nie ma co liczyc ,ale bez wzgledu na to Barca jest pod presja osiagniecia wysokiej wygranej i smiem twierdzic ,ze Schalke wyjedzie z pokaznym bagazem bramek.

Over Barca - Schalke....albo bedzie potezna awantura w stolicy Katalonii.

Proponuje postawic na to ,ze pseudotrener i grajkowie beda chcieli uniknac zadymy za wszelka cene.

Na marginesie to wyrok na Ryja juz zapadl ,podobno ma go zastapic Pep Guardiola.
Mysle jednak ,ze przewazy chec zachowania resztek prestizu ,bo Barcie juz nic inneo nie pozostalo.

Tak wiec overowa wygrana z Schalke i....przygotowania do Gran Derby ,aby w Madrycie sie nie zblaznic.

Do góry
#2238957 - 08/04/2008 04:51 Re: LM Ćwierćfinał [Re: Amkwish]
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
Originally Posted By: amkwish

Na marginesie to wyrok na Ryja juz zapadl ,podobno ma go zastapic Pep Guardiola.

jesli to prawda, to jest rewelacyjna informacja dla Barcelony. \:\)

Do góry
#2238967 - 08/04/2008 04:59 Re: LM Ćwierćfinał *DELETED* [Re: polskignom]
Chagall Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/03/2006
Post deleted by Logan

Do góry
#2238969 - 08/04/2008 05:00 Re: LM Ćwierćfinał [Re: polskignom]
Zabielany Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 28/02/2005
Originally Posted By: polskignom
Originally Posted By: amkwish

jesli to prawda, to jest rewelacyjna informacja dla Barcelony. \:\)

No rewelacja. Mlody trener, bez doswiadczenia w najwyzszej klasie rozrywkowej, trenujacy rezerwy...ktory jest wielka niewiadomo.

Lepiej byc nie moglo.

Wielki klub potrzebuje wielkiego trenera! Nie ma zadnych komromisow... Mourinho..albo Rafa...o ile kibice Poolu zgodza sie na wymiane za Ryjka.. \:D

Do góry
#2238981 - 08/04/2008 05:05 Re: LM Ćwierćfinał [Re: Zabielany]
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
wlasnie dlatego rewelacja.

Niewazne jest to, ze trenerem zostanie Guardiola, wazne, ze nie zostana! "wielcy" Jose i Rafa.

Guardiola ma w sercu Barcelone, fachu podgladal u roznorodnych i swietnych coachow. Poza tym Barcelona ma taki potencjal, ze przez najblizsze 2 sezony zadziala i tak "efekt nowej miotly"...i lepiej, zeby te sukcesy przypisano Josepowi niz "wielkim" trenerzynom, ktore przez 5 lat w wielkich klubach nie sa w stanie spelnic wymagan swoich szefow oraz kibicow.

Do góry
#2239067 - 08/04/2008 05:45 Re: LM Ćwierćfinał [Re: polskignom]
Dreju Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 15/03/2007
Powiem krótko. Żaden z tej trójki nie nadaje się na trenera Barcy, ale..
No właśnie. Po pierwsze mogą postawić na Guardiolę, bo lubią takie sprawy, tzn. stawiać na ludzi związanych z klubem w przeszłości, a to dobre posunięcie jeśli chce się udobruchać rozwścieczonych socios.

Mourinho, po tym co mówił o Barcelonie to zabroniłbym mu nawet wstępu do miasta, ale jak to mówią: jak trwoga to do boga.

Kandydatura Beniteza zupełnie odpada, bo osiągnięcia jako trener ma dość dziwne. Potrafi zbudować drużynę turniejową, ale już w lidze nie za bardzo coś potrafi ugrać. I te jego statystyki: nie wygrał żadnego meczu wyjazdowego z zespołami z czołówki.

Co do LM. Jak dla mnie będzie OVER w meczu Chelsea-Fenerbahce. To będzie mecz otwarty. Turcy chyba nie będą w stanie zagrać na 0 z tyłu, a Chelsea wydaje się być w dość dobrej formie. Najlepsi odpoczywali, a klub ze Stambułu do ostatniej minuty bił się o wygraną w lidze.

Mecz Barcy. Na wygraną dość mały kurs, ale 1.44 można brać i dołożyć coś do tego. Nie wierzę, że Barca nie wygra, ale już nad OVEREM czy UNDEREM bym się zastanawiał, bo kij wie jak to będzie.

W meczu Liverpool-Arsenal raz, że coś mi śmierdzi wygraną Arsenalu, a dwa OVEREM. Tak mi podpowiada coś wewnątrz. Mecz zupełnie nie do stawiania jak dla mnie.

I mecz MU-Roma. Manchester tak jak Roma miał dość ciężki mecz. United do tego grali na ciężkiej nawierzchni przy sypiącym śniegu. Do tego C.Ronaldo został dość mocno pokopany. Nie wiem co ze zdrowiem Ferdinanda, ale jak on nei zagra to MU będzie bez podstawowej pary stoperów (Rio-Vidic). To szansa dla Romy, ale raczej nie na awans... i chyba na wygraną też. Jeśli MU strzeli gola to chyba można na live pobawić się w remis.

Do góry
#2239106 - 08/04/2008 06:01 Re: LM Ćwierćfinał [Re: Dreju]
Chagall Offline
Carpal Tunnel

Liver-Arsenal over 1,5 jest dla mnie swietnym typem, gram go w dublu z Barca, argument? Arsenal musi strzelic aby mógł liczyć na awans, takze napewno bedzie atakował, a Liv kontrował, bramki padmną ;\) potencjały są na to ma wystraczające, Barca co by o jej obecnej grze nie napisać takie Szalke u siebie zje, apózniej moze uda jej się zremisować w Madrycie, bo Real rewelacji nie gra.

Do góry
#2239293 - 08/04/2008 08:23 Re: LM Ćwierćfinał [Re: Chagall]
Remik_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/03/2006
Originally Posted By: Chagall
Liver-Arsenal over 1,5 jest dla mnie swietnym typem, gram go w dublu z Barca, argument? Arsenal musi strzelic aby mógł liczyć na awans, takze napewno bedzie atakował, a Liv kontrował, bramki padmną ;\)

identyczna sytuacja miala miejsce tydzien temu...Arsenal atakowal , Liverpool kontry , jak sie to skoczylo wszyscy wiemy \:\) niestety nie wiem jak wygladala gra w ich spotkaniu ligowym , ale rowniez padl 'underowy' wynik , wiec wcale bym sie nie zdziwil jakby rowniez jutro padl wynik 1:1 i co za tym idzie dogrywka. \:\) no ale z drugiej strony jak to sie mowi do trzech razy sztuka \:D wiec moze tym razem wpadnie ten over. Jak dla mnie w tym meczu ciezko bedzie wytypowac under/over. W tym meczu zdecydowanie wole brac obie druzyny strzela , zapene po mniejszym kurscie ale za to duzo pewniejsze ;\)

Do góry
#2239379 - 08/04/2008 15:16 Re: LM Ćwierćfinał [Re: Remik_]
Jose Offline
Io sono Interista

Meldunek: 11/07/2005
Cześć Remik \:\)

Widziałem pierwszą połowe meczu L'pool - Arsenal. Arsenal strasznie chaotycznie w ataku w zasadzie atakiem pozycyjnym w ogóle nie umieli sobie stworzyć okazji do gola. Goście przeważali w środkowej strefie boiska mimo iż nie grał Gerrard.

Gol dla L'pool trochę śmieszny bo wykop Reiny od bramki i na 25 metrze piłke przechwytuje Crouch, który uderza piłke ta leci przy samym słupku i można powiedzieć że hiszpański bramkarz Arsenalu bez szans.
W pierwszej połowie delikatna przewaga The Redds, którzy grali bardzo mądrze. Arsenal jak to Arsenal! Młodzież, która jest nie obliczalna w pierwszej połowie grali tak sobie a na drugą wyszli starsi o kilka lat i doprowadzili do remisu. \:\)

Pozdrawiam.

Do góry
#2239391 - 08/04/2008 15:54 Re: LM Ćwierćfinał [Re: Jose]
Moro-Typ Offline
journeyman

Meldunek: 10/02/2008
cześć panowie

Na dwa dzisiejsze spotkania w LM nasuwają się dwa typy.

Chelsea-Fenerbahce jeżeli chodzi o tą konfrontację nie widze innej opcji jak zwycięstwo gospodarzy.Oczywiście zgadzam się z opiniami że Turecka ekipa nie jest słaba ale.......i tu właśnie nie widze szans Fenerbahce ponieważ mocni są ale jedynie na własnych śmieciach przy fanatycznie reagujących kibicach.
Chelsea już przed pierwszym meczem była faworytem i moim zdaniem po wyniku 1-2 na wyjeżdzie jest nim dalej,bramka strzelona na wyjeżdzie zbliżyła ich do kolejnej rundy aby dzisiaj tylko i wyłącznie postawić kropkę nad i.....3-1,4-1 dla Chelsea !!!!
Łatwe zwycięstwo Londyńczyków i Over w tym spotkaniu .

Mecz drugi to dla niektórych typowy mecz nie do gry, ale ja zaryzykuję.

Liverpool-Arsenal trudny pojedynek z jednej młoda i głodna sukcesów ekipa A.Wengera z drugiej zaś drużyna stworzona chyba do gry w LM, zespół The Reds.
W LM 1-1 w lidze 1-1 nasuwałby się zakład na under ale moim zdaniem w dzisiejszym spotkaniu padnie więcej bramek prawda jest taka że juz w pierwszym meczu powinno ich być więcej.Arsenal musi zaatakowć ponieważ rezultat bezbramkowy nic im nie daje a tak doświadczona ekipa jak Liverpool wykorzysta to nie miłosiernie.
Arsenal już pokazał że potrafi wygrywac i aw na wyjazdach ale z całym szacunkiem kosztem słabitkiego Milanu który jak i w swojej lidze jak i w LM nic wielkiego nie pokazał.

Liverpool awans i Over w meczu 2-1 3-1 dla The Reds!!!!!

pozdrawiam

Do góry
#2239590 - 08/04/2008 19:37 Re: LM Ćwierćfinał [Re: Moro-Typ]
Chagall Offline
Carpal Tunnel

Remik Ty chyba nie czytasz ze zrozumieniem, przeciez napisałem over 1,5, był przed tygodniem i w sobote również , typuje ze dzisiaj równiez bedzie \:p pozdro

Do góry
#2239597 - 08/04/2008 19:40 Re: LM Ćwierćfinał [Re: Chagall]
Remik_ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 12/03/2006
Originally Posted By: Chagall
Remik Ty chyba nie czytasz ze zrozumieniem, przeciez napisałem over 1,5, był przed tygodniem i w sobote również , typuje ze dzisiaj równiez bedzie \:p pozdro

tak sory nie zauwazylem ze napisales 1,5 \:\) jakos mi sie pokrecilo i myslalem ze to bylo 2,5 , to chyba bylo spowodowane pozna godzina mojej odpowiedzi \:D

Do góry
#2239679 - 08/04/2008 20:47 Re: LM Ćwierćfinał [Re: Remik_]
fala Offline
?

Meldunek: 23/09/2006

Do góry
#2239685 - 08/04/2008 20:51 Re: LM Ćwierćfinał [Re: fala]
Szewa Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/09/2004

Szkoda człowieka, mało kto ma takiego pecha do kontuzji, jak on \:\(

To już druga po Eduardo gwiazda, która nie zagra na Euro...

Do góry
#2239774 - 08/04/2008 21:53 Re: LM Ćwierćfinał [Re: Szewa]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/11/2007
Liverpool - Arsenal

Liverpool w rywalizacji o krajowy tytul się już nie liczy, dlatego wszystkie sily może koncentrowac na rozgrywkach Ligi Mistrzow. I tak w ostatnim meczu Benitez mogl pozwolic sobie na oszczedzenie kilku kluczowych graczy, az osmiu z tych którzy grali przeciwko Arsenalowi w pierwszym meczu, nie znalazlo miejsca w wyjsciowej jedenstace. Z kolei Arsenal który w dalszym ciagu rywalizuje o tytul mistrza zagral w niemal najsilniejszym skladzie. Po remisie 1-1 na Emirates Stadium w lepszej sytuacji sa oczywiście The Reds i watpie aby Arsenal który nie potrafil przechylic szali zwyciestwa na swoja korzysc w pierwszym spotkaniu w którym przewazal , a także w ligowym spotkaniu przeciwko "rezerwowemu" zestawieniu Liverpoolu, był w stanie odrobic straty na Anfield Road. Uwazam ze inicjatywa będzie ponownie po stronie podopiecznych Arsene Wengera którzy będą strona atakujaca, natomiast Benitez postawi na defensywe ( przynajmniej w poczatkowej fazie spotkania) by nastepnie wyprowadzac kontrataki.

Typ: awans Liverpool
Kurs: 1.60

Typ: 1p. under 0.5
Kurs: 2.40

Do góry
#2239822 - 08/04/2008 22:43 Re: LM Ćwierćfinał [Re: Hakan]
orpgad Offline
veteran

Meldunek: 23/12/2005
Arsenal w weekend miał 5 zmian w składzie w porównaniu do meczu z LM, trudno więc mówić o "niemal najsilniejszym składzie".
Po tym co widziałem w pierwszym spotkaniu w Londynie nie odważyłbym się zagrać na Pool. Chłopaki z Anfield byli ogrywani bezproblemowo i tylko szczęściu oraz niesamowicie słabemu sędziowaniu zawdzięczają 1 punkt. Oczywiście jest to punkt zaplanowany przez Beniteza i taktyka pod taki wynik była ustawiona. Ciekawe jest jak dzisiaj zostanie ustawiony przez Rafe. Wątpię by grali na 0-0, gdyż byłoby to wyjątkowo nieroztropne. Natomiast nastawienie Arsenalu musi być ofensywne, wiadomo żeby liczyć na awans muszą dziś strzelić. Dla mnie to jest typ warty zagrania, choć kurs nie zachwyca i oscyluje koło 1,4.

Składy:

Liverpool (from): Reina, Finnan, Arbeloa, Carragher, Hyypia, Skrtel, Riise, Aurelio, Babel, Benayoun, Gerrard, Mascherano, Alonso, Lucas, Torres, Voronin, Crouch, Kuyt, Itandje.

Arsenal (from): Lehmann, Diaby, Fabregas, Toure, Senderos, Gallas, van Persie, Hleb, Flamini, Song, Gilberto, Clichy, Almunia, Adebayor, Bendtner, Eboue, Hoyte, Walcott.

Do góry
#2239893 - 08/04/2008 23:15 Re: LM Ćwierćfinał [Re: orpgad]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Benitez dzisiaj wystawi zasieki z drutem kolczastym, rowy wypełnione smołą, pole minowe przed polem karnym, do tego rzesza wytresowanych najemnikow na swojej polowie oraz dwoch harpaganów majacych kąsać przeciwnika z przodu, do tego osławiony w bojach "Kałt" ktory przebiega nascie kilometrow i mimo ze przed chwila byl pod twierdza rywala to juz zdazyl wrocic i powalic na ziemie wroga tuz pod swoja twierdza w rejonie umocnionym.

Rafa osiagnał cel ktory wyznaczyl sobie w operacji Londyn, nie przegral i strzelil bramke, remis 1-1 stawia ich w roli faworytow tu nie ma watpliwosci, kwestia kursu ktory nie powala no bo skadinad nie moze.

Najciekawsze zdarzenie jakie sobie wymyslilem na dzisiejszy mecz to ze wiecej bramek padnie w drugiej polowie.
To ze wiecej bramek padlo w 1 polowie pierwszego meczu mnie nie zdziwilo, nie tyle dokladnie tak gralem ale liczylem na to ze londynczycy nie bda kalkulowac tylko zmusza The Reds do gry w pelnym tego slowa znaczeniu i tak sie stalo bo na reakcje po stracie bramki przez Liverpool nie trzeba bylo czekac, druga polowa o tyle dziwna ze sytuacji nie brakowalo ale niestety nic nie padlo.

Dzis powinno byc dokladnie odwrotnie, pierwsza polowa bedzie relatywnie ostrozna, znow goscie beda chcieli strzelic jak najszybciej ale ta sztuka na Anfield nie jest latwa sztuka, Rafa dokladnie wytrenowal swoich podopiecznych i oni w wiekszosci wypadkow realizuja jego zalozenia bardzo skrupulatnie, gra powinna sie rozwinać w 2 polowie, goscie beda co raz bardziej atakowac, a gospodarze uwielbiaja grac z kontry i statystyki mowia same za siebie ze ta sztuka im nie jest obca.

Ciekawie bedzie tez pod wzgledem kartek, mecz na tym etapie, mlode gorące glowy londynczykow i przy powyzszym scenariuszu kartek nie powinno zabraknac,
ja poszukam sobie czerwonej kartki w meczu i zagram delikatnie, warto tez pograc na sume kartek, dzis nie powinno ich zabraknać.

Drugi mecz raczej odpuszczam, ciekawie wyglada over i ze goscie strzela, jednak tu sobie poczekam do samego meczu.

Do góry
Strona 4 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >

Moderator:  Akhu, Biszop