Strona 2 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >
Opcje tematu
#2220964 - 01/04/2008 23:35 Re: LM Ćwierćfinał [Re: HenkSiracius]
bitnap Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/09/2007
jak dla mnie sporo osob za bardzo przecenia gre MU i z drugiej strony nie docenia gry Romy, patrzac do tego pod katem zeszlorocznego wielkiego blamazu 7-1 na OT \:\)

Tottiego nie ma, ale jest Vucinin i szczerze mowiac, nie wiem czy to Rzymianom wbrew pozorom nie wyjdzie na dobre - Serb czesto potrafi sie znalezc tam, gdzie obroncy sie tego nie spodziewaja i strzelic bramke(nie kto inny jak wlasnie on dobil Real), jest szybki, nierzadko przebojowy i bardzo dobrze gra glowa \:\)

1X za @1.6 spokojnie powinno wejsc, a i nie skreslalbym wyniku w stylu 1-0 \:\)

nie zapominajcie koledzy, ze to dwumecz i z pewnoscia Diably nie beda nacierac wsciekle do przodu, by strzelic 3 czy 4 bramki bo w perspektywie rewanzu na Old Trafford wynik moze nie 0-0, ale juz 1-1 jest wynikiem dla nich bardzo dobrym \:\)

nie gram tego meczu, ale osobiscie polecalbym 1 ewentualnie X[najlepsza opcja 1X], for fun cs 1-0

Do góry
Bonus: Unibet
#2221140 - 02/04/2008 00:37 Re: LM Ćwierćfinał [Re: bitnap]
polskignom Offline
Live fast, die young

Meldunek: 25/02/2004
mam pytanko. Wszyscy tu pisza o tym, ze Diably dominuja w Anglii i ze liga angielska jest o wiele silniejsza, ale czym sie rozni Aston Villa od Empoli? Niczym, mocni w tych ligach musza zdobyc po 3 pkt., a czy wygraja 4:0 czy 2:1, punktow bedzie tyle samo. Nie wiem dlaczego niektorzy sadza, ze Roma jest bez formy? Na jakiej podstawie? Czyzby porazka z Lazio Wam o tym mowila? Roma mnie bradzo pozytywnie w ostatniej rundzie LM zaskoczyla, Roma jest na fali, jeszcze pare tygodni temu Inter byl niemal pewnym mistrzem Wloch, a dzis? Kto sie odwazy tak powiedziec?

MU przegralo z Portsmouth u siebie, a ten zelik, ktorego ochrzciliscie najlepszym pilkarzem swiata nie jest w stanie wpakowac galy do pustej bramki z 5 m. Dlaczego o tym nikt nie pisze? Czyz nie na potrzebe swojej analizy?

Nie wiem jak sie uklada w lidze wloskiej, ale w LM Totti wcale rewelacyjnie nie gral i szczerze powiem, ze mnie nie przekonuje argument, ze jego nie bedzie. Vucinic to swietny gracz, moze nie jest znany z tego, ze jak cos powie, to sie smieja cale Wlochy, ale grac w pilke potrafi.

Obrona Romy tez bardzo pewna, MU zagra raczej defensywnie i nie nalezy sie nastawiac na bramki i piekne akcje z ich strony. Dla nich 0:0 to bedzie dobry wynik.

Co wiecej runde temu tez MU mial zniszczyc i jaks ie skonczylo? Z wyjatkowo slabym Lyonem mieli spore problemy, przegrwyali w I meczu 0:1, doprowadzili do wyrownania w samej koncowce. W rewanzu mieli zniesc Francuzow, i co? I 1:0 ledwo ledwo, bo Lyon w tych fragmentach, ktore ogladalem byl dla Angoli grozny.
A chyba Lyon to na dzis jednak klub polke nizej niz Roma, czy nie?

Ja sam bardzo chetnie dolozylem 1x do swojego kuponu, jak bedzie przekonamy sie po meczu, ale dla mnie wiecej szans na sukces ma dzis Roma.

Do góry
#2221201 - 02/04/2008 00:54 Re: LM Ćwierćfinał [Re: bitnap]
Jose Offline
Io sono Interista

Meldunek: 11/07/2005
I Ja coś zaproponuję \:\)

AS Roma - Manchester United Czy gospodarze zdobędą gola? NIE @2,60 3/10 Expekt

Już wczoraj przeglądałem jak kształtują się kursy na to spotkanie i muszę powiedzieć że gdybym wczoraj zagrał to zdarzenie to złapałbym to po kursie @2,75 również w Expie.

W zasadzie Rome mam okazje oglądać w każdym meczu, który rozegrają w Serie A i wiem tyle że Rzymianie nie są zespołem, który w tym roku będzie w stanie zdobyć LM. Wygrali z Realem ale Ja bym z tego olbrzymiej furory nie robił. W pierwszym meczu, który wygrali 2-1 w Rzymie dostali na tacy Real, który akurat wchodził w faze kryzysu. W Madrycie Real już po boisku nie biegał lecz się po nim snuł. Jest to tylko moja opinia i nie chcę absolutnie aby fani Romy mieli pretensje że odbieram im te zwycięstwa. Roma zagra dzisiaj bez Tottiego i Juana.

Manchester jest jak dla mnie obencnie najlepszym zespołem w Europie i nawet bez Fletchera, Sahy i Evry wyeliminują Rome. Czy będzie to już wiadomo na Stadio Olympico czy też dopiero w "Teatrze Marzeń" o tym przekonamy się dzisiaj ok. 23:00.

---

Schalke 04 - F.C Barcelona 2 @2,27 3.5/10 5dimes

Tutaj jak dla mnie nie ma co za bardzo kombinować. Schalke przeszło z Porto bo ich bramkarz miał zapewne jeden ze swoich najlepszych dni w karierze (jak nie najlepszy oczywiście). Niemcy nie grają nic specjalnego i czarnym koniem tych rozgrywek być nie powinni.

Barca bez formy a być może ma po prostu pecha... ;\)

Ale prawda jest taka że nawet Barca bez Henryego, Eto czy choćby jeszcze bez kilku gwiazd powinna ograć to Schalke, które obecnie gra w LM bo jak dla mnie zespół z Niemiec nie prezentuje odpowiedniego poziomu.

Wydaje mi się że Barcelonie zdecydowanie "leżą" niemieckie zespołu. Pamiętam pojedynki z Werderem gdzie było widać różnice dwóch klas między zespołami.

Cześć

P.S Mam nadzieję że nikogo nie uraziłem ;\)

Do góry
#2221229 - 02/04/2008 01:02 Re: LM Ćwierćfinał [Re: polskignom]
Jose Offline
Io sono Interista

Meldunek: 11/07/2005
Originally Posted By: polskignom
mam pytanko. Wszyscy tu pisza o tym, ze Diably dominuja w Anglii i ze liga angielska jest o wiele silniejsza, ale czym sie rozni Aston Villa od Empoli? Niczym, mocni w tych ligach musza zdobyc po 3 pkt., a czy wygraja 4:0 czy 2:1, punktow bedzie tyle samo. Nie wiem dlaczego niektorzy sadza, ze Roma jest bez formy? Na jakiej podstawie? Czyzby porazka z Lazio Wam o tym mowila? Roma mnie bradzo pozytywnie w ostatniej rundzie LM zaskoczyla, Roma jest na fali, jeszcze pare tygodni temu Inter byl niemal pewnym mistrzem Wloch, a dzis? Kto sie odwazy tak powiedziec?

Ja się odwarzę powiedzieć \:\)

Gdyby Roma był tak kapitalnym zespołem i grała tak wspaniale to obecnie mieli by już lidera lub góra jeden punkt straty do Interu.

Bo gdyby Roma przez własną głupote nie przegrała meczu z Lazio i wygrała z jednym z najsłabszych zespołów w lidze to tak zapewne właśnie by dzisiaj było.

Inter jest w strasznym kryzysie i wiem że już do końca sezonu się podniosą. Najbardziej boli to że sami zawodnicy się nie boją do tego przynać, mam na myśli choćby przykład ostatniej wypowiedzi Stankovica czy Julio Cesara.

I to tyle ode mnie! Nie róbcie z Romy tak wielkiego zespołu.

Do góry
#2221235 - 02/04/2008 01:04 Re: LM Ćwierćfinał [Re: Jose]
polskignom Offline
Live fast, die young

Wy nie robcie z MU

Do góry
#2221275 - 02/04/2008 01:14 Re: LM Ćwierćfinał [Re: polskignom]
Mindman Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/01/2005

\:\)

"Żelik" nie strzelił z 5 metrów do pustej bramy Ports, bo ... stwierdził, że to trochę niegrzecznie mieć więcej bramek strzelonych w sezonie niż nominalni super-napastnicy np: Torres i Adebayor ...

CR zdobył w tym sezonie 26 bramek w jednej z najlepszych lig świata,a sezon jeszcze się nie skończył. Dla mnie wystarczy \:D

Stereotypy ciągną się dalej, a ja już nie mam siły z nimi walczyć.

Niech odpowie murawa.

Każdy ma swoje zdanie, ja też. Dla mnie CR to obecnie najlepszy piłkarz świata \:\)

Co do dzisiejszego meczu:

bardzo wiele zależy od tego na jakie ustawienie zdecyduje się SAF. W moim odczuciu: jeżeli Man U wyjdzie 1-4-4-2 czyli odważnie (Tevez i Roo z przodu CR i Ryan/Nani na skrzydłach) to rezultat będzie dla Diabłów korzystny \:\)

Tego właśnie bym sobie życzył. Mam nadzieję, że SAF nie wystawi z przodu osamotnionego Rooneya.

Nie będę się rozpisywał, bo wiele już zostało napisane.

Ja widzę w tym spotkaniu takie typy:

Man U to score
Man U X2

PS moim zdaniem Aston Villa jest sporo lepszym zespołem od Empoli ;\)

Do góry
#2221280 - 02/04/2008 01:15 Re: LM Ćwierćfinał [Re: polskignom]
przemekwn Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/01/2005
Quote:
mam pytanko. Wszyscy tu pisza o tym, ze Diably dominuja w Anglii i ze liga angielska jest o wiele silniejsza, ale czym sie rozni Aston Villa od Empoli? Niczym, mocni w tych ligach musza zdobyc po 3 pkt., a czy wygraja 4:0 czy 2:1, punktow bedzie tyle samo. Nie wiem dlaczego niektorzy sadza, ze Roma jest bez formy?

Jeśli niczym się nie różnią to czemu Roma nie wygrała 4:0 i nie straciła bramki ? Tak, będzie tyle samo ale na tym przykładzie pokazałeś potencjał strzelecki jednych i drugich (biorąc pod uwagę, że AV i Empoli to identyczny poziom). Jasne- 3 pkt to 3 pkt i nic tego nie zmieni tylko United zdobywa 4 bramki nie traci ani jednej a Roma zdobywa 2 i traci 1, i kto jest lepszy na podstawie poprzedniej kolejki ?
Nie powiedziałem, że Roma jest bez formy. Ale o tym, że jest na fali też mówić raczej nie można - kolejne porównanie -
ostatnie 10 meczy obu drużyn w ligach to : Roma -6 zwycięstw,2 remisy, 2 porażki br. strzelone 17, br stracone 9 ; United- 8 zwycięstw, 1 remis, 1 porażka br strzelone 24 br stracone 4.
Jeśli chodzi o Ronaldo .... tak uważam, że jest to mało istotne patrząc na to jak dużo robi dla zespołu w innych meczach. Powiedzmy , że w meczu z AV zrehabilitował się za to strzałem z 5 (?) metrów piętką.
Jeśli chodzi o Tottiego i o jego grę to wydaje mi się, że jest to postać odgrywająca dużą rolę w zespole; i nie chodzi mi tu tylko o wątek piłkarski... tak pewna osoba na pewnym portalu napisała o absencji Tottiego :
Quote:
Siła ognia drużyny bardzo ucierpiała przede wszystkim po stracie kapitana i serca Romy w jednaj osobie – Francesco Tottiego.

Wątpie, żeby Ferguson powiedział piłkarzom w szatni, żeby grali na 0:0, bo to wcale nie będzie dobry wynik- wydaje mi się, że United pojedzie tam po zwycięstwo, a jak nie po zwycięstw to na pewno po bramkę.
Fakt, we Francji było ciężko, ale w Anglii, United kontrolowało mecz, mimo kilku groźnych akcji Lyonu to właśnie Manchester zasłużył na przejście do dalszej rundy. Nie słyszałem o tym, że United w rewanżu miał znieść Francuzów - wiedziałem, że będzie ciężko ich wyeliminować.

Ja dalej podtrzymuje swoje typy.
Nie zauważyłem wczoraj, że jeszcze Perrotta nie zagra za kartki a to też nie za dobrze dla Romy.
Jedyne co mnie martwi w tym meczu to chęć zamazania plamy sprzed roku...

Do góry
#2221286 - 02/04/2008 01:17 Re: LM Ćwierćfinał [Re: polskignom]
bitnap Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/09/2007
tak tylko wspomne, bo mialem przyjemnosc obejrzec rewanzowy mecz MU-Lyon, ze gdyby nie slupek Keity bodajze kolo 78min. byc moze dzis Diabelki bylyby juz za burta LM \:\)

dlugie okresy w 2 polowie przy stanie 1-0 dla MU, gdy Francuzi totalnie dominowali, spychajac niemal caly zespol angielski do defensywy swiadczyl tylko o tym, ze MU wcale tak dobrze w tym meczu nie mial i mowiac szczerze, Lyon zaslugiwal w pelni przynajmniej na remis i ... dogrywke \:\)

Do góry
#2221354 - 02/04/2008 01:27 Re: LM Ćwierćfinał [Re: bitnap]
polskignom Offline
Live fast, die young

@przemekwn

W takim razie ogladalismy inne mecze (chodzi mi o MU-Lyon) \:\)

Do góry
#2221362 - 02/04/2008 01:29 Re: LM Ćwierćfinał [Re: bitnap]
pszek Offline
veteran

Meldunek: 05/04/2005
Widzę, że United to dzisiaj typ dnia i pół świata to będzie grało. Kursy lecą na łeb, na szyję. Jak dla mnie jest to niepokojący znak, wszyscy wiedzą co się dzieje z takimi "pewniakami".
Ja dzisiejszy mecz odpuszczam, ale jeżeli miałbym coś grać to dałbym bardzo lekko na Romę ;\)

Do góry
#2221419 - 02/04/2008 01:39 Re: LM Ćwierćfinał [Re: polskignom]
przemekwn Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/01/2005
to tak w roli przypomnienia :
United- Lyon
posiadanie piłki 54.4 -45.6
strzały 13-14
strzały na bramkę 2-1
rzuty rożne 7-3
faule 15-17
spalone 4-2
dokładne podania 333-272
złe podania 76-63

To jest na chwile obecną mało ważne - zobaczymy co pokaże boisko. Dobrego meczu

Do góry
#2221735 - 02/04/2008 02:37 Re: LM Ćwierćfinał [Re: Jose]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Originally Posted By: Jose

Barca bez formy a być może ma po prostu pecha... ;\)

Wydaje mi się że Barcelonie zdecydowanie "leżą" niemieckie zespołu. Pamiętam pojedynki z Werderem gdzie było widać różnice dwóch klas między zespołami.

Barca ma wielkiego pecha ,nazywa sie Rijkaard

Co za pech ta przegrana z Betisem \:p

Atmosfera w Barcelonie pod psem.
Piłkarze i tzw.trener deklarowali wygraną w Gelschenkirchen.
Moze rok temu dałbym sie nabrać ,ale nie dziś.

Typ na ten mecz : Schalke strzeli/obie druzyny strzelą -do wyboru

Co poza tym ?

Zdecydowanie do rozważenia 1X po przyjemnym kursie (ja daje w dublu z X2 na MU).

Correct ? \:D

Hmm....1:1 mi bardzo pasuje ,ale to moze byc wymiana ciosów ,bo Schalke z kontry musi pokonac Valdesa ,cieniutka dzis obrona Barcy pomoże \:\)
Z kolei Barca powinna jakąś bramke "wyklepać" ,Schalke też nie potega.

Co do meczów z Werderem to przypominam ,ze w Bremie gospodarze mieli multum okazji i wynik nie odzwierciedla tego co działo sie na boisku.
Poza tym wtedy doskonale bronił Valdes.
Jemu to nie zdarza sie czesto ,wiec w tym roku norme na Niemcy wyczerpał.

Zagralem równiez na awans Schalke do nastepnej rundy.

Przepraszam,ze tak chaotycznie ,ale czas mnie goni.

Do góry
#2222080 - 02/04/2008 03:27 Re: LM Ćwierćfinał [Re: Amkwish]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
MU, MU i MU, co to pastwisko?? ;\)
Zarty na bok Panowie, owszem dzis dzien zartow ale bez przesady.

Roma zapewne jest slabsza od Manchesteru ale pisanie ot tak sobie ze jest slaba to jakies pierdoły.

Nie będe sie rozwodzil w tym temacie bo szkoda czasu ale jedyna najwazniejsza rzecz ktora przemawia dzis za goscmi to kurs:)
No moze przesadzam ze tylko kurs ale na W Rzymie gospodaze graja dobrze, zwlaszcza z dobrymi rywalami, a taki na pewno wybiegnie na murawe za jakie 20 minut.

To ze Manu nie jest takim pewniaczkiem wiedza doskonale buki wystawiajac takie a nie inne kursy, nie oszukujmy sie, mnie mozna posadzic o brak obiektywizmu ale nasze kochane buczki juz nie;-)

Osobiscie uwazam ze Roma nie przegra, tego nie postawie ale postawie over 1,5 w pierwszej polowie za 3,75.
Pyszny kurs i mimo ze mam swiadomosc ze Roma dzis nie bedzie grac az takiej otwartej pilki jak zawsze to nadal kurs jest wyborny.
Goscie przyjezdzaja po bramke, a nawet jak straca dwie to nie bedzie to wielki problem.
Jedyne co mnie martwi to to ze Roma ostatno mecze rostrzyga w drugiej czesci spotkania ale 3,75 jak dla mnie pychota za 5/10.

Tak czy siak koszulka na grzbiet i kibicujemy.

Do góry
#2222112 - 02/04/2008 03:35 Re: LM Ćwierćfinał [Re: Biszop]
Biszop Offline
Bohater na zawsze nieśmiertelny. Mały Żołnierz nie odszedł. On wyruszył w drogę na mecz wyjazdowy...

Meldunek: 24/11/2003
Ciekway typek wg mnie

Rodrigo Taddei - otrzyma żółtą kartkę 3,75

Uzasadnienie, prosze bardzo, w srdoku dzis bedzie siwy dym, Romie pasuje taki rywal ktory sie nie broni tylko atakuje, beda sie wypuszczac z szybkimi atakami podobnie rywale, Taddei z gr do przodu nie ma problemow ale juz odwrotnie ma lekkie klopoty, stad kartka bardzo prawdopodobna, zwlaszcza po tym kursie.

Do góry
#2222315 - 02/04/2008 04:33 Re: LM Ćwierćfinał [Re: Biszop]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/11/2007
Mam pytanie czemu zostal edytowany moj post i skasowany cytat ktory dotyczyl problemow wewnetrznych Romy ?

Do góry
#2222472 - 02/04/2008 05:19 Re: LM Ćwierćfinał [Re: Hakan]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

Swoja droga ciekawe czy ow artykul okaze sie Prima Aprilisowym zartem czy tez znajdzie pokrycie w rzeczywistosci. Bo mniemam ze wlasnie z powodu dzisiejszej daty zostal podany w watpliwosc i skasowany. Czy moze zlamalem regulamin?

Do góry
#2223179 - 02/04/2008 17:13 Re: LM Ćwierćfinał [Re: Hakan]
Hakan Offline
Carpal Tunnel

Pojedynki pomiedzy tymi zespolami cechuje to ze czesto pada w nich wiele bramek. I tak dla przykladu jesli wezmiemy ostatni sezon to w 4 konfrontacjach 4 razy padal over : liga - 3-1 na Emirates Stadium, na Anfield Road 4-1, Carling Cup padlo az 9 goli ( 3-6 dla Arsenalu) , w FA Cup Arsenal wygral 3-1. To bylo zestawienie zeszloroczne, jesli cofniemy sie jeszcze do tylu, o 3 lata to tak prezentuja sie rezultaty jakie padaly na Emirates Stadium: 2006 - Arsenal FC vs. Liverpool 2-1 oraz 3-0 ; 2005 Arsenal FC vs. Liverpool 3-1.

Arsenal powinnen zdawac sobie sprawe ze losy tej rywalizacji w duzej mierze rozstrzygna sie juz dzis. Obecnie Liverpool jest w lepszej dyspozycji i szukanie swoich szans przez Kanonierow na Anfield moze okazac sie zgubne. Dlatego wynik 0-0 o ktorym to wspomina Wenger ze nie bylby zlym rozstrzygnieciem, nie jest tez rezultatem ktory napawa optymizmem. Najwazniejsze to oczywiscie nie stracic gola, ale zeby miec realne szanse na wygranie tej batali wypada jednak zdobyc przynjamniej jednego gola.

Typ: over 2.5
kurs: 2.05

Do góry
#2223366 - 02/04/2008 20:29 Re: LM Ćwierćfinał [Re: Hakan]
RAM0S Offline
journeyman

Meldunek: 22/03/2008
A imo to under wchodzi jak w maslo. Liga angielska czy tez puchar, to inna sprawa niz liga mistrzów, do tego cwiercfinal. W lidze do rozegrania 38 meczy wiec granie na 0-0 nie oplaca sie zadnej ze stron bo to strata punkow, do tego dochodzi walka o prestiz i dlatego druzyny bardziej sie otwieraja i z tego ów overy.
Natomiast w LM na tym etapie nie mozna pozwolic sobie na glupio stracone gole, trzeba grac rozwaznie, z glowa i miec na uwadze dwumecz. Patrzac na wyniki obu ekip z 1/8 finalu to widac czarno na bialym:

Milan AC Arsenal 0:2
Arsenal Milan AC 0:0

Inter Milan Liverpool 0:1
Liverpool Inter Milan 2:0

Do tegeo wyniki z fazy pucharowej z zeszlego sezonu:
Live:
1/2
Liverpool - Chelsea 1:0
Chelsea - Liverpool 1:0

1/4
Liverpool - Eindhoven PSV 1:0
Eindhoven PSV - Liverpool 0:3

1/8 finalu
Liverpool - Barcelona FC 0:1
Barcelona FC - Liverpool 1:2

Arsenal: (odpadl w 1/8)
Eindhoven PSV - Arsenal 1:0
Arsenal - Eindhoven PSV 1:1

Skoro Barca z mocnym atakiem i dziurawa obrona robi under w LM, to Arsenal-Liverpool tym bardziej.

Do góry
#2223401 - 02/04/2008 20:51 Re: LM Ćwierćfinał [Re: RAM0S]
dAnTeCh Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/08/2005
wybrałem dziś over 1,5-1,45 w meczu Fenerbahce-Chelsea.
Od strony Chelskich patrząc pojadą do Stambułu przede wszystkim nie przegrać, po drugie strzelić przynajmniej 1 bramkę. Chelsea we wszystkich formacjach mają bardzo mocnych zmienników, także wypadnięcie któregoś z graczy nie zmienia oblicza drużyny(no może za wyjątkiem obsady bramki-i tu dobra wiadomość dla tego zdarzenia niepewny jest występ Cecha, którego może zastąpić Cudicini). W ataku zapewne zobaczymy Drogbę, któremu może partnerować Anelka-mający za sobą występy w drużynie z Fenerbahce.
W drużynie gospodarzy z drugiej strony ujrzymy za pewne Kezmana(który grał w zespole The Blues), bramkarzowi Volkanowi mimo że jest to reprezentacyjny bramkarz zdarza się puszczać "babole" :D, formacja obrona z Lugano też nie zachwyca (reszta drużyny to mieszanka Turków i Brazylijczyków z legendą już Alexem na czele ). Krótko mówiąc over 1,5 wydaje się mi bardzo prawdopodobny.

Do góry
#2223440 - 02/04/2008 21:43 Re: LM Ćwierćfinał [Re: Hakan]
fala Offline
?

Meldunek: 23/09/2006
Originally Posted By: Hakan

Dlatego wynik 0-0 o ktorym to wspomina Wenger ze nie bylby zlym rozstrzygnieciem, nie jest tez rezultatem ktory napawa optymizmem. Najwazniejsze to oczywiscie nie stracic gola, ale zeby miec realne szanse na wygranie tej batali wypada jednak zdobyc przynjamniej jednego gola.

Faktem jest, że takowy wynik w potyczkach tych dwóch zespołów padł dawno temu bo 09.01.99 na stadionie Kanonierów. Jednak, przynajmniej dla mnie dużym argumentem przemawiającym właśnie na rzecz wyniku 0-0 w dzisiejszym spotkaniu w Londynie jest terminarz spotkań. Dzisiaj wieczorem LM, w sobotę o 13:45 spotkają się znów tym razem w ramach rozgrywek ligowych by 9 kwietnia rozegrać rewanż dzisiejszego spotkania. To jest tylko i wyłącznie moja subiektywna ocena sytuacji. Wydaje mi się, że za równo Benitez jak i Wenger nie będą przemęczać swych drużyn. Ale jak będzie pokaże boisko.
Dla mnie wynik 0-0 jest najbardziej prawdopodobny ;\)

Do góry
Strona 2 z 6 < 1 2 3 4 5 6 >

Moderator:  Akhu, Biszop