#2120824 - 02/03/2008 08:27
Re: Centrebet
[Re: ]
|
old hand
Meldunek: 16/07/2007
|
witam ma pytanie czy stawiajac freebet-a musze postawic na jedno zdarzenie czy moge na kuponie dac np. 2 mecze???? możesz zagrać kilka zdarzeń
|
Do góry
|
|
|
|
#2178530 - 19/03/2008 20:47
[Re: rymoholik]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 23/05/2001
|
Real Betis vs Athletic in the Primera Liga. Our Bookmaker has advised that yes, the Real Betis v Athletic Bilbao was suspended after the 70th minute. The Governing Body of Spanish Football has ruled Bilbao 2-1 as the official result If you have any further queries please do not hesitate to contact us. Nie no to sa jakies kpiny z ich strony
|
Do góry
|
|
|
|
#2178616 - 19/03/2008 22:03
|
Carpal Tunnel
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2179133 - 20/03/2008 01:55
[Re: crossmen]
|
Carpal Tunnel
|
Oni chyba naprawde sa nie kumaci ja im wklejam ich regulamin, a oni mi odpisuja tak:
"Thank you for your email.Attached is rule 3.19 in regard to resulting of Soccer/Fooltball matches:
3.19 Soccer / Football
Bets are determined on the result after normal time. Normal time includes any stoppage time added by the referee. The result is the official result as first declared by the governing association of the match or the event, as the full time result, notwithstanding any later changes of the official result and/or errors, unless otherwise stipulated by Centrebet.
Where odds are offered for both the 'normal time' result and the 'outright' result, (e.g. cup finals, etc.), you have the option of betting on either outcome.
When betting on 'first goal scorer' own goals (goals accidentally scored by the opposition for the other team) do not count unless otherwise specified.
When betting on 'number of cards' for the match, one red card beats any number of yellow cards unless otherwise specified. "
Jak widac powyzej, wklejajac mi swoj regulamin usuneli najwazniejsza jego czesc, ktora wkleil DJ.
Porazka! Zeby tak sie kompromitowac.
P.S crossmen, najlepiej wplacac netellerem, a freebet powinienes miec nastepnego dnia po postawieniu pierwszego zakladu.
|
Do góry
|
|
|
|
#2181315 - 20/03/2008 07:22
[Re: DJ SOSNA]
|
Carpal Tunnel
|
Licze na ciebie Dj. Oto ostatnia wiadomosc jaka od nich dostalem: "The rule you are quoting is for Ice Hockey." Ja rozumiem ze u nich jest noc jak u nas jest dzien ale zeby takie brednie pisac? Nie wiedza nawet co maja na swojej stronie.
|
Do góry
|
|
|
|
#2181633 - 20/03/2008 17:09
|
Carpal Tunnel
|
Sprawa wyjasniona, dali zwrot Dzieki DJ. I uwazajcie bo okazuje sie ze maja dwa regulaminy australijski i angielski, w tym australijskim faktycznie nie ma zadnego zapisu o przerwanych meczach, a jak ktos otwiera konto przez http://www.centrebet.com podlega automatycznie pod australisjki regulamin, ci ktorzy otwieraja konta przez http://www.centrebet.co.uk podlegaja pod regulamin angielski i maja zwroty za przerwane mecze. Troche to glupie no ale tak maja.
|
Do góry
|
|
|
|
#2181732 - 20/03/2008 18:08
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
a nie mówiłem że Centrebet to nie jest Firma z tych które tylko patrzą jak tu "skroić" swoich klientów?! Dla mnie ten bukmacher to no.1 jesli chodzi o sposób traktowania swoich klientów i udowodnił to po raz kolejny. Niedość że postanowił dac zwroty wszystkim którzy stawiali na Betis lub remis (min. rymoholik'owi) to jednocześnie wszyscy którzy postawili na wygraną Bilbao, mimo że mecz został przerway w 70min, będa mieli wygrane zakłady!!! Tym sposobem Centrebet uszczęśliwił wszystkich swoich klientów ktorzy postawili cokolwiek w feralnym meczu Bilbao - Betis. Inni bukmacherzy powinni brac przykład z tego buka! Brawo Pozdrawiam DJ
|
Do góry
|
|
|
|
#2181783 - 20/03/2008 18:46
[Re: gryzonko]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
Trzy newsy "z pierszej ręki" 1) regulaminy będa ujednolicone. 2) nowi klienci z Polski rejestrujący się w Centrebet już wkrótce (nie wiem dokładnie od kiedy) będą podlegali licencji Brytyjskiej (co.uk) a to oznacza min. to że rzadziej będą proszeni o weryfikację toższamości (przesyłanie skanów dowodów osobistych itp.) 3) ptaszki ćwierkają że Centrebet rozważa uruchomienie polskiej wersji strony i wejście na nasz rynek. Moim zdaniem, to byłoby super bo tak jak mówiłem, gram tam już od ładnych paru lat i nigdy się nie zawiodłem na jakość usług tego buka.
|
Do góry
|
|
|
|
#2181838 - 20/03/2008 19:29
|
journeyman
Meldunek: 15/05/2007
|
Witam Również mogę zaliczyć do topowych buków. Nie powiem, że pierwsza trójka ale to wina BetBrain :).
Dość często zdarza się, że BetBrain nie uaktulania ich kursów. Jezeli jednak wszystko działa to wówcza Centrebet byłby w TOP5.
pzdr
|
Do góry
|
|
|
|
|
|