Oczywiście Dejmien jest poszkodowany strasznie. Gdyby nie zaczął i nie zrzucał głupich porównań to do niczego by nie doszło i tyle w tym temacie. A upust emocji oczywiście, że tak, bo ja poświęcam wiele czasu dla tego działu i takich akcji sobie nie życzę.
Warto wspomnieć osiągnięcia Dejmiena w dwóch edycja zabawy. W pierwszej pisał cały czas z małej litery Legia. Po drugiej próbie i zagrożeniu dania ostrzeżenia zmienił zdanie i zaczął pisać normalnie. W myśl regulaminu nie wolno obrażać żadnego klubu, piłkarza czy uczestników forum. W tej edycji jawnie pan Dejmien poczuł żagle i stwierdził, że jest lepszy ode mnie. Pozostaje pytanie czy należy urządzać takie prowokacje?. Niech front obrony obywatela Dejmiena odpowie na to pytanie, bo kiedy słyszę, że to ja jestem winny itd. to nóż mi się w kieszeni otwiera...
A dodam tylko, że każdy następny numer a'la Dejmien będzie odebrany jako obraza moderatora a to kończy się ostrzeżeniem zgodnie z regulaminem mecz.pl.
.::Think Twice::. Ignorator.
Nikt nie jest poszkodowany, ani ja ani Ty!!
Nie mam zadnego frontu obrony, chodzi poprostu o to, że wziales wszystko za bardzo na powaznie, a to byl zwykly zarcik i jak widzisz kazdy to jako tako zalapal, tylko Ty nie, ale masz do tego prawo, mozesz miec inny widok na ta sprawe bo wpisalem Ciebie a nie kogokolwiek innego.
Tak samo nie jestes winny temu zajsciu, bo wszystko zaczelo sie od mojego zartu to jasne, ale to Ty rozpetales cala ta sytuacje, a wystarczylo odpisac w podsumowaniu np. "lykne cie za dwie kolejki
" Zart i zarcik i wszystko byloby luks, a nie niepotrzebnie strzepic klawiature, albo poprostu wyedytowac i napisac PW, bez calej tej niepotrzebnej sytuacji.
A jesli juz postanowilem cos napisac to jeszcze tu sie czepne
"Mam nadzieję, że w końcu ktoś ciebie dogoni i z tobą wygra.."
Nie dam sie!!