najlepiej przegraj cala kase jak najszybciej
Co "przegraj kasę"? I nie ma na razie co siać paniki. W ciągu ostatnich dwóch miesięcy wypłacałem dwukrotnie. Za każdym razem po mniej niż 3 dniach pieniądze były na moim koncie. Buk ten miewał już upadki i wzloty ale nic mi nie wiadomo o tym by bankrutował.
Violent, ile czasu minęło od kiedy zleciłeś wypłatę?
no teraz to jest 5 dzień już myślałem że moje maile nie dochodzą do nich z powodu serwera no ale ponawiałem ze strony Intertops po 48h
już dwukrotnie i kapa a nie uwierze że z własnej strony nie mają wglądu no bo to znaczyło by już o upadku buka.
Intertops nie sprawiał na mnie złego wrażenia zwłaszcza że o przyznanie bonusa to sie zgapiłem z wysłaniem maila a w momencie w którym sie za to zaczynałem zabierać bonus już był na koncie!!!!!
Nie chciałbym siać paniki ale mnie przerażają buki z którymi jak masz problem to kontakt jest przez "komin" a u nich mam wrażenie że nie ma żadnego supportu a brak kontaktu to tak jak piszecie rodzi zaraz podejrzenia że coś jest nie tak.
Ja jestem nowo zarejstrowany ale na waszym forum bywam już od roku i dużo mnie to nauczyło zwłaszcza jeśli chodzi o wypłacalność buków i jest to super sprawa że czasem można się ostrzegać o niebezpieczeństwach na podstawie własnych problemów a
wracając do Intertops to jeśli on ma taki wkurzający styl i nic mu dolega a tylko leje na klientów to raczej należy omijać go łukiem bo szkoda nerwów.
Chyba spróbuje tak jak radzicie transferować kase ale ciężko mi się do tego zabrać bo jest tego za dużo patrząc realnie na cały mój budżet ale niestety czas zacząć przemieszczanie!