Strona 2 z 2 < 1 2
Opcje tematu
#2157175 - 13/03/2008 18:19 Re: Puchar UEFA 1/8 Finału - mecze rewanzowe(12-13.03) [Re: kost0]
dAnTeCh Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/08/2005
To co zrobi dziś drużyna Boltonu można nazwać "olewką". Manager postanowił skupić się na walce o utrzymanie w Premier League i wziął ze sobą do Lizbony "drugi garnitur". Bolton bez 1 bramkarza Jaaskeleinena, bez napastnika Dioufa, bez pomocnika Kevina Nolana, obrońcy Gardnera i Ivana Campo itd. Sporting nie będzie w najmocniejszym składzie(kontuzje Veloso, nie wiadomo także kto zagra w napadzie), ale to i tak niczego nie zmienia bo Sporting ma wolną drogę do następnej rundy.
Sportnik awans 1-1,25 10/10
Sporting 1-1,65 9/10
Sporting (-1,5) 1-2,55 8/10

Do góry
Bonus: Unibet
#2157278 - 13/03/2008 19:27 Re: Puchar UEFA 1/8 Finału - mecze rewanzowe(12-13.03) [Re: dAnTeCh]
bitnap Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/09/2007
co kto lubi ale stawianie 27j. wg mnie troszke mija sie z celem - padnie 0-0 i bedzie wielkie boom(przy takim wyniku -14.5j., przy 1-0 wychodzi +0.35j.) ;\)

po 1) ten mecz dzisiaj bedzie na 99.99999% kuponow
po 2) sponsorem portugalskiej jest Bwin \:D a w tej lidze z pewnoscia dzieja sie dziwne rzeczy
po 3) Sportingowi wynik 0-0 daje awans
po 4) roszady w skladzie Anglikow wskazuja, ze dla nich dalsza przygoda z tym pucharem nie ma sensu i sie z tym ewidentnie nie kryja - co za tym idzie dogadac sie miedzy klubami a przy okazji cos pokombinowac z pewnoscia nie bedzie ciezko

ja bym tu szukal jakiegos HT/FT 2/1 ew. cs 0-0 czysto for fun

p.uefa to p.uefa - bardzo marna kasa do wyciagniecia, wiec druzyny dorabiaja na boku jak sie da, a przykladow szukac daleko nie trzeba[Bayern-Anderlecht i wczorajsze 1-2, strzaly 19(8)-6(4)] ;\)

sytuacja Sportingu w lidze tez dosc nieciekawa, na te chwile lapia sie na p.Uefa, do Guimares 4pkt. straty i ledwo 8k do konca sezonu ... a forma nielepsza od rzadziakow z Benfy, bo dostaja lanie na wyjazdach od kazdej druzyny

wczorajszy wynik Benfy pokazal jak sie ma lawka sredniaka z Primera Division do niemal pierwszej "11" "czolowej" ekipy portugalskiej Bwin Ligi \:D

ale jako ze to UEFA KrAP, wynik 6-0 tez biore pod uwage \:D

Do góry
#2157331 - 13/03/2008 20:06 Re: Puchar UEFA 1/8 Finału - mecze rewanzowe(12-13.03) [Re: bitnap]
drfocus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/03/2006
dokładnie bitnap mam podobne zdanie, rano zagrałem za drobne na Sporting ale coraz bardziej tam mi śmierdzi remisem 0-0. Taki wynik pasuje obu drużynom. Wiadomo, że Bolton dogrywki nie chce więc za bardzo chyba strzelić nie będzie chciał \:p . Co to też 0-0 im pasi więc po co się przemęczać i dotego masówka.

Uważałbym dzisiaj z tym meczem.

Stawka 0.5/10 dokładny wynik 0-0 kurs 9.00 Batway

Do góry
#2157341 - 13/03/2008 20:13 Re: Puchar UEFA 1/8 Finału - mecze rewanzowe(12-13.03) [Re: drfocus]
HenkSiracius Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 05/02/2008
A ja mysle ze drugi garnitur graczy angielskich nie bedzie w stanie ugrac remisu 0-0. Gram za wieksza stawke na Sporting, licze na zwyciestwo 1-0, 2-0 (aczkolwiek obawialem sie przypadkowej bramki Boltonu totez nie zagralem handi). Mysle, ze ekipa z Jose Alvalade zagra dla swoich kibicow i trenera, oraz dla poprawienia wlasnego morale przed starciami w lidze. glownym argumentem powstrzymujacym mnie od grania correct score 0-0 jest sytuacja, w ktorej faworyzowany sporting gra na 0-0, tak jak koledzy wyzej wspomnieli, a w 87 min po rzucie roznym dla Boltonu jakis 21 letni Klusak debiutujacy w boltonie przypadkowo dostanie pilka w bark w polu karnym- gol i po zabawie. nierealne?

jak dla mnie dzisiaj warto zagrac:

Sporting Lizbona - Bolton Wanderers
kurs: 1,55

Do góry
#2157346 - 13/03/2008 20:20 Re: Puchar UEFA 1/8 Finału - mecze rewanzowe(12-13.03) [Re: HenkSiracius]
HenkSiracius Offline
Carpal Tunnel

A co do spotkania Werderu z Rangersami, zagralem na ekipe gosci. Kurs 5,3 to dla mnie troche przesada. Werder wyraznie zawodzi w obecnej czesci sezonu, glupie bledy w defensywie, brak pomyslu w kontstruowaniu akcji, Diego nie jest w takiej formie w jakiej oczekuja od niego wszyscy w Bremie.. wlasciwie Werder niczego wielkiego po przerwie zimowej jeszcze nie pokazal, wygral co prawda z Norymberga i Borusia a takze z Braga, ale przegral wysoko ze Stuttgartem oraz z Frankfurtem i Rangersami. szczesliwy i niezasluzony remis z Bayernem takze nie zmienia obrazu.

Skupiajac uwage na ekipe z Glasgow mozna smialo powiedziec, ze ma ona najlepszy sezon od lat. W lidze prowadzi, konsekwentnie zdobywa punkty bez wzgledu na wlasny stadion czy tez mecz wyjazdowy, strzela przy okazji mnostwo goli, malo traci a ich gra jest przyjemna dla oka.

W pierwszym meczu po bledach bramkarza Werderu Rangersi wygrali 2-0, a wiec wiadomym jest, iz by odrobic straty Werder musi zdecydowanie atakowac bramke przyjezdnych. W tym wlasnie upatruje szansy na zwyciestwo Rangersow. jedna bramka strzelona z szybkiej kontry i dla graczy werderu bedzie to koniec marzen. kolejne szalencze ataki Bremenczykow beda juz tylko woda na mlyn dla Szkotow.

Werder Brema - Glasgow Rangers
kurs: 5,3

Do góry
#2157365 - 13/03/2008 20:37 Re: Puchar UEFA 1/8 Finału - mecze rewanzowe(12-13.03) [Re: HenkSiracius]
kost0 Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 11/03/2005
Mimo iż również uważam, że Bremeńczycy nie awansują do kolejnej rundy to daleki byłbym od prognozowania zwycięstwa Szkotów. Po pierwsze słabiutka liga szkocka nie jest żadnym porównaniem, i mimo,że w niej na wyjazdach idzie "Rangersom" dobrze, to nie zmienia faktu, że szkockim drużynom na kontynencie gra się bardzo źle (patrzcie Celtic). Po drugie nie zagra dziś cała trójka czołowych strzelców drużyny z Glasgow w tym sezonie: Cousin, Boyd i
Darcheville. Konkludując nie można wykluczyć ani jednobramkowej wygranej gospodarzy, ani remisu.

Do góry
#2157368 - 13/03/2008 20:40 Re: Puchar UEFA 1/8 Finału - mecze rewanzowe(12-13.03) [Re: kost0]
HenkSiracius Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: kost0
Mimo iż również uważam, że Bremeńczycy nie awansują do kolejnej rundy to daleki byłbym od prognozowania zwycięstwa Szkotów. Po pierwsze słabiutka liga szkocka nie jest żadnym porównaniem, i mimo,że w niej na wyjazdach idzie "Rangersom" dobrze, to nie zmienia faktu, że szkockim drużynom na kontynencie gra się bardzo źle (patrzcie Celtic). Po drugie nie zagra dziś cała trójka czołowych strzelców drużyny z Glasgow w tym sezonie: Cousin, Boyd i
Darcheville. Konkludując nie można wykluczyć ani jednobramkowej wygranej gospodarzy, ani remisu.

nie powiedzialem ze jest to typ dnia ;\) po prostu uwazam ze kurs 5,3 jest wart zagrania, a jak bedzie czas pokaze \:\)

Do góry
#2157380 - 13/03/2008 20:55 Re: Puchar UEFA 1/8 Finału - mecze rewanzowe(12-13.03) [Re: HenkSiracius]
bitnap Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/09/2007
Rangersi maja najlepszy sezon od lat ?

Ja sie nie moge z tym zgodzic absolutnie - liga jak to liga, co roku to samo, czyli walka o tytul miedzy 2 ekipami z Glasgow - ale w tym roku Celtic w lidze gra poprostu slabiej, ot wczorajsze 0-0 u siebie z Dundee Utd.

w LM ... coz, bylo blisko wyjscia z grupy ale jednak faza pucharowa pozostala w sferze marzen, czyli zadna rewelacja

2 kuriozalne bledy Wiese w pierwszym meczu i wygrana 2-0, - dzis Szkoci dodatkowo bez najwiekszych dzial z przodu, co daje podstawe by sadzic, ze przyjada zaciekle bronic zaliczki i padnie tutaj gruby under pokroju 0-0, 1-0 ;\)

ale jak mozna porownywac zenujaco slaby poziom ligi szkockiej do Bundesligi ?

ja bym sobie predzej przed dzisiejszym meczem zadal pytanie, czy Werder naprawde chce w tym pucharze grac?

w lidze depcza im po pietach zarowno HSV jak i rewelacyjne ostatnio Leverkusen, forma owszem, daleka od idealu co jeszcze bardziej powinno upewnic Niemcow, ze gra w tym pucharze nie ma najmniejszego sensu. Co z tego, ze przykladowo jakims cudem go wygraja, skoro zajma w lidze miejsce np: 4 i LM beda mogli poogladac sobie w TV \:\) z pewnoscia oczekiwania sa duzo wieksze i miejsce dajace gre przynajmniej w el. LM to zdecydowane minimum, nie wspominajac juz o walce z Bayernem o tytul \:\)

z pewnoscia podzielam zdanie kosta0, wygrana Szkotow raczej w gre nie wchodzi ale i awansu Niemcow takze pod uwage nie biore ...

tak wiec chyba jednak underek

Do góry
#2157400 - 13/03/2008 21:20 Re: Puchar UEFA 1/8 Finału - mecze rewanzowe(12-13.03) [Re: kost0]
mura Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2006

pisanie o słabości Werederu poddaję w mocną wątpliwość.
Niemcy to taki naród, który na puchary, zwłaszcza u siebie potrafi nieźle się spiąć i odrobić straty, wydające się cięzkie do odrobienia.

poza tym Werder u siebie i na wyjeździe to zupełnie inna drużyna. często u siebie grają niezły ofens i myśle że tak będzie i dzisiaj

przedkładanie porażki z Rangersami (Wiese:)), Frankfurtem, Stuttgartem nad wygraną w Bradze, u siebie z Bvb I Norymbergą, remis w Monachium to trochę przesada.
aż tak bardzo Niemców nie skreślam, podejrzewam że dziś wygrają ale czy awansują - to już inna sprawa, jak zostało wspomniane nie wiadomo na ile zależy Bremie na grze dalej i łączeniu pucharu pocieszenia z ligą

Werder jednak u siebie w tym sezonie gościł już Lazio czy Real, niedawno wielka Chelsea miała problemy by zdobyć punkt na Werderze.

a co osiągnęli Rangersi? o lidze szkockiej nie ma co pisać bo to liga podwórkowa przy Bundeslidze. w Europie Szkoci na wyjazdach nic nie grają. Rangers przegrali w Barcelonie i Stuttgarcie, w Lyonie wygrali bardzo szczęśliwie (o czym przekonał ich w zupełności OL meczem w Glasgow)

plotki o transerze Diego do Chelsea mogą na niego wpłynąć tylko mobilizująco.

goście mocno osłabieni z przodu, co zostało napisane, nastawią się na kontry, ale myślę że Werder zachowa dziś czyste konto. przewiduję że Niemcy wygrają ale czy da to awans - może być ciężko ale próbuję ich awans, do tego popieram typ na under po 90min gry

Do góry
#2157606 - 13/03/2008 22:42 Re: Puchar UEFA 1/8 Finału - mecze rewanzowe(12-13.03) [Re: mura]
WERDER12 Offline
addict

Meldunek: 24/05/2005
Originally Posted By: mura

...poza tym Werder u siebie i na wyjeździe to zupełnie inna drużyna. często u siebie grają niezły ofens i myśle że tak będzie i dzisiaj

...aż tak bardzo Niemców nie skreślam, podejrzewam że dziś wygrają ale czy awansują - to już inna sprawa...

przewiduję że Niemcy wygrają ale czy da to awans - może być ciężko ale próbuję ich awans,

zupelnie sie z tym zgadzam,

Werder od wielu wielu lat gra w pucharach na powaznie,niestety na palcach jednej reki mozna policzyc w ostatnich 20 latach dobre (wygrane) mecze na wyjazdach,odwrotnie jednak jest kiedy Werder gra home,wtedy ciezko jest znalezc (wiecej niz 5) w ostatnich 20!!! latach slabych meczy Werderu w pucharach.

Druzyna Werderu i trener Schaaf znalezli sie po ostatnim tygodniu w krytyce nie tylko mediow,ostatnie mecze przegrali grajac bardzo naiwnie.
Schaaf w tym tygodniu dal do zrozumienia ,ze jak dlugo bedzie trenowal ten zespol,bedzie zawsze gral ofensywnie! (Mi kontrolowana ofensywa za czasow Rehagela podobala sie lepiej).
Werder ma dzis napewno cos do udowodnienia i druzyna zagra na pewno bardziej skoncentrowana jak w ostatnich meczach,zagraja napewno ofensywnie,ale napewno nie rzuca sie na bramke Szkotow tak jak w meczu ze Stuttgartem.
Przezylem juz wiele dziwnych meczow na Weserstadionie i uwazam,ze kto nie wierzy w ten zespol w pucharach jest w bledzie.
Niestety przyzylem tez juz kilka meczy w ktorych Werder wygrywal a jedank nie awansowal do nastepnej rundy.
Rangersi nie zrobili na mnie w ostatnim pol roku duzego wrazenia,ten zespol pomimo dobrej gry defensywnej jest do ogrania.

Typ:

Werder @1.60 5/10 Betfair

Do góry
#2157832 - 14/03/2008 00:42 Re: Puchar UEFA 1/8 Finału - mecze rewanzowe(12-13.03) [Re: WERDER12]
mura Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2006
[quote=
Przezylem juz wiele dziwnych meczow na Weserstadionie i uwazam,ze kto nie wierzy w ten zespol w pucharach jest w bledzie.
Niestety przyzylem tez juz kilka meczy w ktorych Werder wygrywal a jedank nie awansowal do nastepnej rundy.
[/quote]

mnie najbardziej utkwił w pamięci mecz daaaawno temu, gdy u siebie z Fiołkami przegrywali 3:0 ale wygrali i to 5:3.

wtedy brylowali Bode, Herzog, Borowka, Eilts, Rufer czy Vovtava a rodziły się gwiazdy Rosta, Fringsa, Baslera czy Bjeszczatnycha \:\)

Do góry
#2157894 - 14/03/2008 01:19 Re: Puchar UEFA 1/8 Finału - mecze rewanzowe(12-13.03) [Re: mura]
asroma Offline
member

Meldunek: 06/12/2006
[quote=

mnie najbardziej utkwił w pamięci mecz daaaawno temu, gdy u siebie z Fiołkami przegrywali 3:0 ale wygrali i to 5:3.

wtedy brylowali Bode, Herzog, Borowka, Eilts, Rufer czy Vovtava a rodziły się gwiazdy Rosta, Fringsa, Baslera czy Bjeszczatnycha \:\) [/quote]
pamietam ... co to bylza mecz

Do góry
#2157960 - 14/03/2008 01:42 Re: Puchar UEFA 1/8 Finału - mecze rewanzowe(12-13.03) [Re: asroma]
rng Offline
journeyman

Meldunek: 10/03/2008
Co jak co ale niemiaszki nigdy nie kojarzyły mi sie z odpuszczaniem gdy nie muszą. Szkoci, zarowno Rangers jak i Celtic cienizna po za swoim podwórkiem, na wyjazadach zawsze baty biorą. RNGrs i tak mieli szczescie w dwumeczu z Panathinaikosem. Awansu Werderu bym jednak nie ryzykował.

Do góry
#2158739 - 14/03/2008 03:27 Re: Puchar UEFA 1/8 Finału - mecze rewanzowe(12-13.03) [Re: WERDER12]
___On Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 13/01/2005
1 Werder - Rangers

Z wieloma rzeczami które powyżej napisał kolega BITNAP ja również się zgadzam: ) W tym meczu mozemy się zastanowić czy znów Brema się sfrajerzy, czy bramkarz Werderu znów pokaże pokaz grania na przedpolu; )...czy może po druzgocącej klęsce w lidze 6:3...wezmą się w kupe i rozegrają świetny mecz..
Bilans w bundeslidze Bremy jeżeli chodzi o mecze u siebie wynosi 10:0:0...więc proponuje tu granie za drobne na BREME kurs ok 1.6
W myśl zasady grania za passą.....: )

2 Sporting - Bolton.

Ileż to już razy na forach czy na stronach bukmacherskich informowano ze dana drużyna jedzie bez 5,9 czy 10 zawodników.....często kończyło się tym ze owa druzyna ( w eksperymentalnym ustawieniu ) wchodziła na murawe i ..odnosiła sukces w postaci remisu czy wygranej: ) patrzcie - PARMA w zeszłym sezonie...A swoją droga...co tak naprawde prezentuje sobą SPORTING....przeciesz to naprawde przecietna druzyna z 2 wybijającymi się graczami...wewnetrzne kłotnie i spory w ciagu sezonu też nie wpływaja dobrze na druzyne...krótko mówiąć BOLTON X2 kurs ok 1,9 .

POzdrowienia dla BITNAPA i wszystkich graczy: )

Do góry
#2160394 - 14/03/2008 21:30 Re: Puchar UEFA 1/8 Finału - mecze rewanzowe(12-13.03) [Re: mura]
Jonathan Sarkos Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 15/08/2003

wtedy brylowali Bode, Herzog, Borowka, Eilts, Rufer czy Vovtava a rodziły się gwiazdy Rosta, Fringsa, Baslera czy Bjeszczatnycha \:\)

Pamiętam !!! Oglądałem w TV. Bedzie dobre 15 lat temu. Jeden z najbardziej dramatycznych meczy jakie widziałem, zresztą patrząc na przebieg i na końcowy wynik trudno się dziwić.

Do góry
Strona 2 z 2 < 1 2

Moderator:  Akhu, Biszop