#2139335 - 08/03/2008 00:11
Re: ...( Zegnajcie...:(
[Re: drfocus]
|
Łódzki Klub Sportowy
Meldunek: 23/06/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2139342 - 08/03/2008 00:15
[Re: rafal08]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/10/2007
|
Co to ja miałem napisać............ Aha. Mam nadzieje, że ten młody człowiek robi sobie jaja. Prowokację niczym komentarze na Onecie. Momentami się usmiałem z komentarzy ludzi o kursach... "po kursach na BF już chyba koncóweczka". No miałem ubaw.... ;d Ale jak okazałoby się że człowiek faktycznie miał problem i nie robił sobie jaj to przykre... Jak czytasz to "samobójco" napisz na PW. Wieczorem zapodam Ci peFke. Może Ci humor poprawi jak siądzie BTW. Komuś juz rozliczyli? Czy nadal wisi singiel? Betsson już robi void bo pracownik źle oszacował ryzyko i nadusił nie to co trzeba...
|
Do góry
|
|
|
|
#2139365 - 08/03/2008 00:24
|
Łódzki Klub Sportowy
Meldunek: 23/06/2005
|
trzeba będzie oglądać Fakty dzisiaj Tiaaa i kryminalnych a pozniej pogode dzisiaj nie ma kryminalnych :/
|
Do góry
|
|
|
|
#2139397 - 08/03/2008 00:34
[Re: Piecia]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/10/2005
|
ale długi temat aż nie chce się czytać całego I nie ma sensu, marna prowokacja dawnego oszusta na forum, a niektórzy się jeszcze użalają nad nim. "Rafałku, nie rób sobie krzywdy, paniusia wróci jeszcze od Sebastianka, zobaczysz, będziecie żyli długo i szczęśliwie ...." Już widzę jak śmieje się ten cały Katalonya z tego tematu... A co do samobójstwa - do tego trzeba mieć odwagę ... cholerną odwagę.
|
Do góry
|
|
|
|
#2139413 - 08/03/2008 00:42
[Re: moonlight]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 05/02/2008
|
I nie ma sensu, marna prowokacja dawnego oszusta na forum, a niektórzy się jeszcze użalają nad nim. "Rafałku, nie rób sobie krzywdy, paniusia wróci jeszcze od Sebastianka, zobaczysz, będziecie żyli długo i szczęśliwie ...."
Już widzę jak śmieje się ten cały Katalonya z tego tematu... A co do samobójstwa - do tego trzeba mieć odwagę ... cholerną odwagę.
a zeby byc aktywnym uzytkownikiem forum nalezaloby czasem racjonalnie pomyslec i uzyc niektorych czesci ciala, a autor tematu najwidoczniej ma pewne braki.. bardzo glupi zart (prowokacja? ), rzeczywiscie moze naruszyc czyjes uczucia badz "zahaczyc" o drazliwy temat smierci (tym bardziej samobojczej). a jezeli postanowiles sobie napisac tak ot zeby wzbudzic "respekt" (kurde, w taki sposob?) na forum, lub co bardziej prawdopodobne- spowodowac poczucie winy dziewczyny (bardzo mozliwe ze zaglada na to forum i czyta twoje posty, dobry sposob by do ciebie wrocila targnieta skrajnymi emocjami i poczuciem odpowiedzialnosci za takiego malego biednego chlopczyka jak ty?) musze ci przyznac ze marnie to sobie pomyslales..
|
Do góry
|
|
|
|
#2139541 - 08/03/2008 01:18
[Re: gobel]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 02/09/2006
|
Zdaje się, że w historii forum był już podobny temat. KopusDopus (czy jakoś tak) Postawił na live o jedno zero za dużo i rodzina Sycylię mogła oglądać jedynie na pocztówkach lub youtubie. To że pół Krakowa się z Ciebie śmiało to trzeba było napisać wcześniej też bym się ustawił na trasie przemarszu i pośmiał. I zapomniałbym, ja też kiedyś już popełniłem samobójstwo. Wysmarowałem łapę keczupem, na podłodze zrobiłem małą plamkę keczupu i obok położyłem nóż, którego ostrze też delikatnie pobrudziłem keczupem. Cyknąłem fotkę, wysłałem jeszcze wcześniej jakieś smsy o wiadomej treści, poszedł mms do mojej byłej dziewczyny. A później tarzałem się ze śmiechu po podłodze (oczywiście wcześniej zmywając z niej keczup, żebym się nie pobrudził) czytając co mi odpisywała, bo telefonu oczywiście odebrać nie mogłem. Ogólnie śmiesznie było, a teraz oglądam Beverly Hills 90210 i zastanawiam się czy nie popełnić samobójstwa... Tak bardzo podoba mi się ta Brenda Walsh, ale chyba nic z tego nie będzie. Wieszać się czy strzelić sobie w głowę? Jeśli to drugie to tylko procą, bo pistoletu nie mam
|
Do góry
|
|
|
|
#2140102 - 08/03/2008 03:37
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2004