jezeli tak chcecie zeby korona przegrała z ruchem to moze hc na ruch w profku jest 1,4
Ja nie chcę
Ale nie ukrywam - obawiam się tego spotkania. Zieliński zapowiada kilka roszad w składzie, nie tylko ze względu na niekorzystny rezultat z Wodzisławia,ale również dlatego, że jak tłumaczy u siebie gra się inaczej, a poza tym Ruch jest innym przeciwnikiem.
Tak jak pisał focus - najważniejsze mogą się okazać powroty obrońców, którzy w ostatnim spotkaniu nie grali. Tyle, że w Wodzisławiu Korona nie zagrała słabo,ale ...
bardzo słabo. Nie przypominam sobie żeby przez 90 minut udało nam się stworzyć jakieś poważniejsze zagrożenie pod bramką gospodarzy tamtejszego meczu ... Nie napawa to optymizmem. Tym bardziej, że Ruch prezentował się naprawdę dobrze w okresie przygotowawczym (sparingi) i wydaje się być dobrze przygotowany do rundy rewanżowej. W derbach osobiście ich gra bardzo mi zaimponowała, a liczba stworzonych sytuacji musiała robić wrażenie.
Reasumując - spodziewam się dziś ciężkiej przeprawy Korony i jeśli win gospodarzy to dla mnie co najwyżej jedną bramką.
Natomiast na pewno nie zdecyduje się zagrać na Koronę przy kursach proponowanych przez buki. Dlatego osobiście poszukam w tym meczu jakiegoś handi na Ruch ewentualnie zagram leciutko na X2 ...
PS tak ogólnie to bardzo chciałbym się drastycznie pomylić