#2554058 - 19/08/2008 23:59
Re: ...Docenilem Jak Stracilem...:(...
[Re: gnacik]
|
wredota
Meldunek: 09/04/2004
|
..a ja to bym jej odpisał: "Kur*a mać! żyję ..własnym życiem, z tego co wiem, też masz własne więc skup się na Nim, a nie mi głowę zawracasz kiedy mi już się z kimś zaczyna układać :)" jedna ze slabszych rzeczy jakie mozna w tej sytuacji zrobic po co dawac jej dodatkowa radoche? w tym tekscie widac ze tracisz kontrole i unosisz sie emocjami czego ona wlasnie chce jesli juz chcesz odpisywac na jej zaczepki to dobre jest cos na wzor "mam teraz sporo ciekawych zajec i od razu moje zycie nabralo wiekszego sensu"
|
Do góry
|
|
|
|
#2554186 - 20/08/2008 00:55
[Re: [T]-error]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 22/03/2006
|
Może bukma ma rację, ale ja bym tez nie pisał tylko o tym, że teraz się dobrze bawię, to trochę takie na wyrost, jakbyś na siłe chciał pokazać, że Ci wcale nie jest smutno, chociaż teraz tak patrzę na ten mój poprzedni to też za rewelacyjnie to nie zabrzmiało. Ja bym jednak nie twierdził uparcie, że nic nie napiszę, może lepiej coś w stylu: "Żyję, póki co jest zajeb**cie, więc mogłabyś mi nie zawracać głowy?"
|
Do góry
|
|
|
|
#2554256 - 20/08/2008 01:25
[Re: cobra]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/01/2005
|
kiedys bylem w podobnej sytuacji, odrzuciłem jej gest w moja strone i teraz bardzo tego załuje, ozeniłem sie z inna ale cały czas mysle o niej... ja juz czasu nie cofne ty jeszcze masz szanse, naprawde duma to niezawsze najlepszy doradca, pzdr. odrzuciłem jej gest? hehehe, prosze Cie ona poszla po 4 latach do pierwszego lepszego i z nim jest to niech se bedzie :] walą mnie jej smsy i sygnały.
|
Do góry
|
|
|
|
#2554293 - 20/08/2008 01:48
[Re: gnacik]
|
wredota
Meldunek: 09/04/2004
|
Może bukma ma rację, ale ja bym tez nie pisał tylko o tym, że teraz się dobrze bawię, to trochę takie na wyrost, jakbyś na siłe chciał pokazać, że Ci wcale nie jest smutno, chociaż teraz tak patrzę na ten mój poprzedni to też za rewelacyjnie to nie zabrzmiało. Ja bym jednak nie twierdził uparcie, że nic nie napiszę, może lepiej coś w stylu: "Żyję, póki co jest zajeb**cie, więc mogłabyś mi nie zawracać głowy?" w tym co napisalem wyzej chodzilo o to zeby jej pokazac ze po rozstaniu jest mi duzo lepiej niz jak to bylo bedac z nia nie jest to tez na wyrost skoro to ona pyta to jesli juz mam jej odpowiadac(ja bym ogolnie ja olal ale wiem ze nie kazdy potrafi) to wlasnie cos w takim tonie
|
Do góry
|
|
|
|
#2554455 - 20/08/2008 03:04
[Re: bukma]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/01/2005
|
dodałem sobie nową fotke na nk.pl i po godzinie dostalem od niej wiadomosc na gg "dobrze ze jest nasza klasa" nuddyyyyyy idę poćwiczyć bo nudziii dziewczę
|
Do góry
|
|
|
|
|
|