Strona 6 z 7 < 1 2 3 4 5 6 7 >
Opcje tematu
#2094565 - 24/02/2008 03:20 Re: 18 kolejka Orange Ekstraklasa [Re: Kopytko]
LASZLO1908 Offline
stranger

Meldunek: 27/02/2007
Kopytko nie chce się wtrącac w Wasze spory,ale poprostu wystarczy przyznać sie do błedu i po prawie.Każdy się myli to normalne. Raz Ty masz racje,a raz ktos inny. pozdro i udanego weekendu:)

Do góry
Bonus: Unibet
#2094597 - 24/02/2008 03:28 Re: 18 kolejka Orange Ekstraklasa [Re: blacky82]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Originally Posted By: blacky82
Chcialem tylko zwrocic uwage na pseudo znawcow i nie boje sie uzyc tego slowa jeszcze raz. bo argument za groclinem ktory mialby mnie skusic mialbyc taki ze legia przespala okres transferowy? smiechu warte w zyciu tak sie nie usmialem

Jakbys mial jaja to pogratulowalbys wszystkim tym ,ktorych nazywasz pseudofachowcami ,a ktorzy bardzo przekonujaco kontrowali te wszystkie napinki za Legia.

Majac do wyboru Twoje epitety (i kto tu szczeka ? ) , a rzetelne spojrzenie "pseudofachowcow" wybralem to drugie ,jak sie okazuje slusznie.

Ciekawy jestem kto sie smial glosniej ,czy Ty zlewajac z "argumentu braku transferow" w Legii czy Ci ,ktorzy nie postawili "peffki" na Legie ,za ktora optowales.
I wlasnie Twoja buta i nieuzasadniona pewnosc siebie ostatecznie przekonaly mnie do ...grania na Groclin.

Tak wiec raz jeszcze powtarzam ,ze jestem Ci wdzieczny ,co ban i ostrzezenie czyni jeszcze mnie prawdopodobnymi niz przed meczem w Grodzisku.
Poza tym ,tak jak nie gotuje sie rosolu z kury znoszacej zlote jajka ,tak nie banuje sie usera ,dzieki ktoremu mozna ograc buka

Salut !

amk

Do góry
#2094679 - 24/02/2008 03:45 Re: 18 kolejka Orange Ekstraklasa [Re: Amkwish]
blacky82 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/01/2004
Oj Panie Kolego z calym szacunkiem nigdzie nie napsialem ze to pewniak ( nie ma w polskim slowniku takiego slowa jak peffka :green )

Originally Posted By: amkwish

Jakbys mial jaja to pogratulowalbys wszystkim tym ,ktorych nazywasz pseudofachowcami ,a ktorzy bardzo przekonujaco kontrowali te wszystkie napinki za Legia. amk

I juz zaczyna sie twoje pierd... o szopenie. widze ze zbytnio ze zrozumieniem nie czytasz alb masz krotka pamiec. moj post byl trzecim postem dotyczacym Legi drugim dotyczacym tego wlasnie meczu.

1 post zwrocil uwage na kurs na Legie ze pewnie skorzysta. drugi post byl polemika o sytuacji w LEgi ( nie podam nickow czyje to posty bo nie chce mi sie zagladac. moj byl drugim postem ktory byl za postawieniem za legia. takze nie widze tutaj zadnej nagonki na legie a wrecz przeciwnie bo do mojego glosu bylo wiecej o tym aby odpuscic ten mecz ewentualnie zagrac na Groclin takze moze ci sie pomylily fora albo nastepnym razem nie wymyslaj chlopie zarzutow z kapelusza

zarobiles to sie ciesz. z twojego komentarz widac jedno ( wysmiac ponizyc zlekcewazyc ot taka polaczkowatosc typowa dla... ( wpisac co kto uwaza)

a pozniej sie dziwicie ze nikt nic nie chce pisac no chyba ze dazycie do tego aby pisali cokolwiek tylko wybrane osoby ale to juz nie moja sprawa

PS AMK raz do roku to i fortepian sam zagra

pozdro

Do góry
#2094788 - 24/02/2008 04:08 Re: 18 kolejka Orange Ekstraklasa [Re: Legia]
Legia Offline
The Famous McD

Meldunek: 17/02/2005
Originally Posted By: McDziarz
Powariowaliście ???

Odradzam granie na Legię !!!

szanse Legii na 3 punkty w tym meczu są iluzoryczne , żeby nie powiedzieć znikome !!!

w klubie nie ma żadnych transferów...Walter zapomina że latem sporo zarobił...a może nie chce pamiętać boapewne te pieniądze już wytransferował z klubu... i mówi że sytuacja jest tragiczna i trzeba płacić za błędy Wdowczyka...niezły krętacz kilka milionów EURO !!! jest do przodu na transferach... a on mówi że sytacja transferowa się załamała i dźwigają jeszcze ciężar błędnych decyzji Wdowczyka...z takim dyletanckim podejściem on chce budować potęgę Legii ??? po niezłym zarobku na Janczyku postanowił promować wprowadzanie młodych zdolnych do Legii...

którzy wczoraj przegrali z GKSem Katowice 1:0 na Ł3...z Murcią po 11 mintach przegrywali 2:0...i ogółem nie prezentowali się zbyt dobrze...

obrona jest dziurawa po kontuzji Choto , wystarczy że za kartki konuzje wyleci Astiz Szala i będzie tragedia...brak długofalowej polityki...niestety za taką postawe dyletanckich działaczy LEGII przyjdzie zapłacić frycowe w lidze !!! kadra jest bardzo wąska...a wyniki meczów sparingowych dobitnie pokazują że zawodnicy pozostający w obwodzie nie są gotowi do gry w pierwszym składzie...

w meczu z Groclinem pauzuje Vuko i wobec kontuzji Ekwueme z konieczności (krótka ławka i brak wartościowych zmienników) bedzie musiał zagrać systemem 4:4:2 i wystawić niepewnego chimerycznego Grzelaka , wraca Szałachowski ale on nie jest zdolny do grania w pełnym wymiarze i póki co...na pełnych obrotach...troche czasu minie nim odzyska forme. Urazu doznał ostanio Edson...wobec IDIOTYCZNEGO RUCHU i puszczenia Grosickiego za marne grosze Urban może mieć niezły ból głowy bo pole manewru się zawęża...

CAŁOŚĆ JAK SIĘ ZBIERZE DO KUPY ...TO WIDAĆ ŻE KUPY SIĘ TU NIC NIE TRZYMA

STANOWCZO ODRADZAM GRANIE NA LEGIĘ W TYM MECZU...bądź co bądź Groclin to nie są jacyś kelnerzy...u siebie maja niezły bilasn spotkań... DODATKOWO MOŻE BYĆ NIEPEWNA AURA...

pozostaje liczyć na cud i błysk geniuszu Rogera i Gizy...;)

cudu nie było...miałem racje...nie było również widać tej coraz wyższej formy Grzelaka którą tu ktoś chyba z sufitu ogłaszał...

nie wiem czy nie wina leży po stronie filozjoga Ryszarda Szula i zajechaniem zawodników ....pewnie za dużo im zaaplikował biegania ze sztangą na obozie...Jeżeli dalej Legionisci będą się poruszać jak muchy w smole to o 2im miejscu można zapomnieć... nie wydaje mi się żeby szybko odzyskali świeżość...może być ciężko... coś te zegarki i inne bajery Szula gówno warte skoro optymalna dyspozycja fizyczna przychodzi w połowie rundy...

Do góry
#2094824 - 24/02/2008 04:12 Re: 18 kolejka Orange Ekstraklasa [Re: blacky82]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Originally Posted By: blacky82

PS AMK raz do roku to i fortepian sam zagra

pozdro

Otoz to

Dziwie sie ,ze nie zlapales kontekstu i z kazdym zdaniem bardziej sie zaperzasz.

Zrozum wreszcie ,ze widzac napisane :

"DNB dla pseudofachowcow"

pomyslalem ...to znaczy dla mnie \:D

Zreszta ,ja sie tak malo orientuje w dzisiejszej OE ,ze nawet pseudofachowiec ,to dla mnie za wiele.

Owszem kibicuje Wisle.
Moja kobieta jest Krakowianka ,od dziecka kibicuje Wisle i troche mnie tym zarazila.
Jednak jest jeszcze inny powod.
Otoz chcialbym ,by wreszcie jakas polska druzyna zaczela regularnie grywac w LM i odnosic ,poki co skromne,ale zawsze sukcesy.
Na dzis kandydat jest tylko jeden ,wlasnie Wisla.

Liga polska jaka jest ,kazdy widzi.
Graja w niej zespoly....zdegradowane.
To chyba ewenement na skale swiatowa ,ja tego za nic w swiecie nie moglem wytlumaczyc Katalonczykom ,mysleli ,ze sobie jaja robie \:\)

Chyba wiecej drukarzy siedzi w Polsce w pace niz biega z gwizdkiem po boisku.

W przekrety zamieszani trenerzy ,prezesi klubow ,sponsorzy.

Stadionow brak ,boisk tym bardziej ,sciaga sie jakichs niedorajdow z calego swiata ,zamiast szkolic wlasna mlodziez.

Szczescie ,ze pojawil sie Leos i reprezentacja zagra na ME.

Moze kiedys bedzie lepiej ,bo dno chyba zostalo osiagniete ,wiec...mozna sie tylko od niego odbic.

Moze ME w 2012 beda stanowily jakis przelom ,mam nadzieje.

To tyle wywodow laika.

Do góry
#2094890 - 24/02/2008 04:23 Re: 18 kolejka Orange Ekstraklasa [Re: LASZLO1908]
Kopytko Offline
veteran

Meldunek: 18/09/2005
Originally Posted By: LASZLO1908
Kopytko nie chce się wtrącac w Wasze spory,ale poprostu wystarczy przyznać sie do błedu i po prawie.Każdy się myli to normalne. Raz Ty masz racje,a raz ktos inny. pozdro i udanego weekendu:)

Ale że niby do jakiego błędu?
Ps. Z jakiego jesteś miasta?

Do góry
#2095266 - 24/02/2008 06:08 Re: 18 kolejka Orange Ekstraklasa [Re: Amkwish]
Mindman Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 07/01/2005
Originally Posted By: amkwish
w sezonie 2008/9 w Champions League ponownie zagra polski zespol - Wisla Krakow.

\:\) No way. Chyba, że masz na myśli kwalifikacje do Champions League ;\) Faza grupowa - nie.

Generalnie - dosyć planowa ta pierwsza kolejka OE póki co \:\)

Właściwie brak jakichś niespodzianek, bo dla mnie win Groclinu takim wydarzeniem nie jest.

Pozostało jeszcze jedno spotkanie jutro i szczerze mówiąc na tą chwilę - kompletnie nie wiem jak je ugryźć.

Może ktoś ma pomysł? \:p

Do góry
#2095285 - 24/02/2008 06:12 Re: 18 kolejka Orange Ekstraklasa [Re: LASZLO1908]
Chaoz Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 06/06/2005
Originally Posted By: LASZLO1908
Chaoz byłeś na meczu? Nie możesz przyznać ze ŁKS nie miał przewagi w pierwszej połowie, jasne że to nie wystarczyło.Druga połowa to już kompletne nieporozumienie.

Tutaj się w pełni zgodzę Klatt to dosłownie beton, kompletnie nic nie gra.

Byłeś na meczu. Miał taka miażdżącą przewagę, że oddał całe 2 strzały w światło bramki Jagi? Odniosłem się bardziej do stwierdzenia że Jaga to dno.. bo nie widzę żadnych podstaw żeby tak twierdzić. A jeżeli już przy tym temacie jesteśmy to przeczytaj poniższe wypowiedzi i zastanów się dlaczego Jaga nie narzucała tempa, nie szarpała się i nie atakowała.

Artur Płatek (trener Jagiellonii Białystok): - Nie był to wielki mecz, remis jest sprawiedliwym rezultatem i jestem zadowolony z tego punktu. Na pewno w pewien sposób przybliża on nas do utrzymania w ekstraklasie. Pojedynczo nie chciałbym oceniać zawodników, ale nie ulega wątpliwości, że widoczne było odejście naszej trójki zawodników.

Mirosław Jabłoński (trener ŁKS-u Łódź): Wiedzieliśmy, że Jagiellonia nie przyjedzie do Łodzi grać otwartego futbolu i musieliśmy uważać, żeby się nie nadziać się na jej kontrataki.

Więc wszyscy wiedzieli po co jedzie Jaga do Łodzi a teraz wielkie rozczarowanie? To nie wiem mieli złomotać ŁKS nie dość że u siebie to i na wyjeździe?

ooooooooo lalalallalalala pici pici... \:D

Do góry
#2095300 - 24/02/2008 06:15 Re: 18 kolejka Orange Ekstraklasa [Re: Mindman]
Ignorator Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 08/10/2005
Ja mam gorącą prośbę aby panowie jednak ochłonęli, bo widzę, że jeszcze chwila a cierpliwość moja się skończy. Dlatego proponuję aby jednak pisać o lidze a nie o tym kto jest jaki fachowcem. Z resztą na Boga jak jedna kolejka może o tym decydować.

.::Think Twice::. Ignorator.

Do góry
#2095641 - 24/02/2008 08:55 Re: 18 kolejka Orange Ekstraklasa [Re: Ignorator]
grzesol Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 19/08/2005
Górnik Zabrze - Lech Poznań 1x
Zabrzanie mają fatalną statystykę bezpośrednich spotkań z dzisiejszym rywalem bo przegrali ostatnie 7 meczów !!! Z tego też względu stawiam na to, że Lech tego spotkania nie wygra. Ciężko jest typować 1 kolejkę bo naprawdę sparingi czasami nie odzwierciedlają tego kto jest w jakiej formie. Chociaż u Legii akurat pokazały, że jak była słaba tak jest teraz \:\) Patrząc jednak na sparingi to Lech wyszedł po prostu koszmarnie mecz wygrany z Hiroshimą 5:0 a 6tak same porażki i remisy to nie wróży dobrze przed startem rundy. W Poznaniu jednak ciągle skąpią grosza na transfery uważając, że mają dobry skłąd,a tak nie jest brakuje kilku zawodników na pozycje no ale sprowadzili Bandrowskiego ale czy to będzie tak duże wzmocnienie zobaczymy. Górnik Zabrze zagra przed własną publicznością i możemy się spodziewać hchyba kilkunastu tys. ludzi, którzy będą dodatkowym bodźcem do mobilizacji. Zawodników Górnika jednak nie trzeba mobilizować bo sama wypowiedź Smudy na pewno to wystarczająco zrobiła. Chyba wiecie o czym mówię o tym wywiadzie związanym z kadrowiczami Benhakera no i o tym, że nawet nie wi jak się nazywają. Jutro Górnicy będą walczyli o każdy mter boiska i powinni pokazać Smudzie, że się grubo mylił dlatego stawiam bardziej na zwycięstwo Górników,a ewentualnie remis bo Lech tego meczu nie wygra.

Do góry
#2095712 - 24/02/2008 09:51 Re: 18 kolejka Orange Ekstraklasa [Re: gool11]
papuga Offline
enthusiast

Meldunek: 15/05/2006
Originally Posted By: gool11
Originally Posted By: Kopytko
Chinyama to dla mnie jeden z najlepszych w lidze.

Originally Posted By: Kopytko
Druga linia najlepsza w Polsce,

\:D \:D \:D

Rozumiem kopytko twoja miłość do warszawskiej drużyny ale z tymi najlepszymi to przesadziłeś \:D \:D \:D

obecnie najlepsza linie pomocy ma Wisła i to nie podlega żadnej dyskusji.Żadnej !
Jeżeli chodzi o napastników owszem chinyama jest w czołówce najlepszych napastników grających w polskiej lidze(10 bramek mówi samo za siebie) ale na pewno nie jednym z najlepszych \:D

Odnośnie tego meczu widzę tutaj x2 ale po takim kursie na pewno tego nie biorę. Do rozważenia jest moim zdaniem granie undera 2.5
Jedynym meczem dzisiaj z polskiej ligi który jest wart rozważenia jest moim zdaniem granie z podpórką na ekipe z Chorzowa po bardzo dobrym kursie 1.45.

pozdrawiam,
gool11

gool11 amkwish piwa wam dac...dobrze mowicie..
panowie spod znaku L wyprodukowali pare postow podwazajacych wartosc wiselki, porownywali jakich to nie maja napastnikow pomocnikow .ciesze sie ze rzeczywistosc zweryfikowala ich poglady.. mam nadzieje ze z pokora podejda do kolejnej kolejki.. (czuje ze juz nie dlugo beda zwalniac trenera..) ja wiem ze sa zawiedzeni postawa sowjej druzyny ale to nie powod do glupich uwag, glupiego obrazania ludzi o innych pogladach..
no chyba ze przez to chca potwierdzic znana w calej polsce opinie o warszawce i L...

Do góry
#2095714 - 24/02/2008 09:55 Re: 18 kolejka Orange Ekstraklasa [Re: Ignorator]
papuga Offline
enthusiast

Originally Posted By: Ignorator
Ja mam gorącą prośbę aby panowie jednak ochłonęli, bo widzę, że jeszcze chwila a cierpliwość moja się skończy. Dlatego proponuję aby jednak pisać o lidze a nie o tym kto jest jaki fachowcem. Z resztą na Boga jak jedna kolejka może o tym decydować.

.::Think Twice::. Ignorator.

chcialem tylko powiedziec ze czasem klotnie , nieporozumienia moga byc zrodlem dobrze przeanalizowanych (przedyskutowanych)typow.... pzdr

Do góry
#2095823 - 24/02/2008 17:38 Re: 18 kolejka Orange Ekstraklasa [Re: papuga]
Filip68 Offline
newbie

Meldunek: 28/03/2007
Originally Posted By: papuga
no chyba ze przez to chca potwierdzic znana w calej polsce opinie o warszawce i L...

o widze ze chciales tym potwierdzic opinie panujaca w Polsce o wysokiej kulturze Krakusow ;\)

Do góry
#2095840 - 24/02/2008 18:10 Re: 18 kolejka Orange Ekstraklasa [Re: grzesol]
kfjatek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/09/2004
Originally Posted By: grzesol
Górnik Zabrze - Lech Poznań 1x
Zabrzanie mają fatalną statystykę bezpośrednich spotkań z dzisiejszym rywalem bo przegrali ostatnie 7 meczów !!! Z tego też względu stawiam na to, że Lech tego spotkania nie wygra. Ciężko jest typować 1 kolejkę bo naprawdę sparingi czasami nie odzwierciedlają tego kto jest w jakiej formie. Chociaż u Legii akurat pokazały, że jak była słaba tak jest teraz \:\) Patrząc jednak na sparingi to Lech wyszedł po prostu koszmarnie mecz wygrany z Hiroshimą 5:0 a 6tak same porażki i remisy to nie wróży dobrze przed startem rundy. W Poznaniu jednak ciągle skąpią grosza na transfery uważając, że mają dobry skłąd,a tak nie jest brakuje kilku zawodników na pozycje no ale sprowadzili Bandrowskiego ale czy to będzie tak duże wzmocnienie zobaczymy. Górnik Zabrze zagra przed własną publicznością i możemy się spodziewać hchyba kilkunastu tys. ludzi, którzy będą dodatkowym bodźcem do mobilizacji. Zawodników Górnika jednak nie trzeba mobilizować bo sama wypowiedź Smudy na pewno to wystarczająco zrobiła. Chyba wiecie o czym mówię o tym wywiadzie związanym z kadrowiczami Benhakera no i o tym, że nawet nie wi jak się nazywają. Jutro Górnicy będą walczyli o każdy mter boiska i powinni pokazać Smudzie, że się grubo mylił dlatego stawiam bardziej na zwycięstwo Górników,a ewentualnie remis bo Lech tego meczu nie wygra.

Jestem w stanie się zgodzić, ale grać 1X po kursie ~1.3 ?! Kurs na pewno nie jest tego warty! To już polecam DNB na zabrzan.

Lech dziś najprawdopodobniej w składzie:
Kotorowski - Henriqez, Bosacki, Kucharski, Kikut - Bandrowski, Murawski, Quinteros (Injac), Zając (Wilk) - Reiss, Rengifo.

Ława: Injac (Quinteros), Pitry, Wilk (Zając), Szyszka, Dolha.
Nie zagrają: Djurdjevic, Wojtkowiak, Tanevski.

Dla mnie ten mecz to wielka niewiadoma, czyli NO BET. Sam jednak za małą stawkę zagrałem X, ale jako kibic Kolejorza jestem pełen obaw przed 1 meczem.

PS. Pyskówkę na tematy wyższości 2 linii Wisła-Legia i innych bzdur róbcie sobie na quasi.

Do góry
#2095909 - 24/02/2008 19:06 Re: 18 kolejka Orange Ekstraklasa [Re: Mindman]
Kameleon Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 31/01/2003
Originally Posted By: Mindman
Pozostało jeszcze jedno spotkanie jutro i szczerze mówiąc na tą chwilę - kompletnie nie wiem jak je ugryźć.

Może ktoś ma pomysł? \:p

Jak gra Lech to gramy over Kursy powyżej @2 na over 2.5 wyglądają ciekawie. W ostatnich siedmiu spotkaniach między tymi drużynami sześć razy mieliśmy przynajmniej trzy bramki. Lech już od dość długiego czasu kojarzy się ze słabą obroną, dziś Kucharski na środku i Kotorowski na bramce. Jeden jest przeciętny, a drugi może zagrać wspaniale, a drugiemu zdarzają się głupie wpadki. Lech znowu słaby z tyłu, słaby też na ławce...trenerskiej. Wypowiedzi Smudy przed mecze...śmiać się czy płakać? Przynosi wstyd sobie, a tym samym drużynie którą reprezentuje. Zmotywował Smuda młodych Zabrzan, Jarka, Zahorski, Pazdan pewnie zagrają dziś na 200%. Dziś pojedyen dwóch ofensywnych zespołów i licze na ciekawe spotkanie z dużą ilością bramek.

Kiedy wywalą Smudę? \:o

Over 2.5 @2.13 Canbet 6/10

Do góry
#2095981 - 24/02/2008 19:48 Re: 18 kolejka Orange Ekstraklasa [Re: Kameleon]
(J) Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 14/02/2006
Miało nie być już typów z mojej strony na 18 kolejkę ale skusiłem się na takie coś: over 1 gol HT po 2.14 Canbet. Nie ukrywam, że głównie pod wpływem wypowiedzi Kameleona. Podobne argumenty. Obrona Lecha przeciętna. Jednak nie przeceniam ich siły ofensywnej i dlatego taki bet. Górnik zmotywowany wypowiedzią Smudy. No i wkońcu zbliża się jubileusz \:\)

Typ: over 1 gol HT
Kurs: 2.14
Stawka: 2/10
Buk: Canbet

P.S Kurs na over 2,5 FT już 2.08 w Canbet.

Do góry
#2096088 - 24/02/2008 20:36 Re: 18 kolejka Orange Ekstraklasa [Re: Kameleon]
kfjatek Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 01/09/2004
[quote=KameleonWypowiedzi Smudy przed mecze...śmiać się czy płakać? Przynosi wstyd sobie, a tym samym drużynie którą reprezentuje.

Kiedy wywalą Smudę? \:o
[/quote]
Zaledwie kilka dni temu w wywiadzie walnął też, iż życzy Wiśle ..mistrzostwa kraju.

Do góry
#2096908 - 24/02/2008 23:37 Re: 18 kolejka Orange Ekstraklasa [Re: kfjatek]
drfocus Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 29/03/2006
Nic nowego nie powiem odnośnie dzisiejszego meczu i w zupełności się zgadzam z przedmówcami. Do tego piękna pogoda za oknem aż chce się grać. Na trybunach też pewnie komplet. Legia, Wisła, Korona potraciły punkty i Lech też nie powinien wygrać. Choć w Zabrzu pewnie większość jest myślami przy derbach to jeszcze dzisiaj trzeba powalczyć z Lechem. Osobiście na Jarke nie licze, a bardziej na Zahorskiego. Rysio u siebie potrafi prowadzić drużyny. Tak jak pisałem pogoda łądna to od początku brameczki będą padały \:\)

Typ over 1,5 HT
kurs 3.10 Stawka 4/10 Unibet

Do góry
#2098919 - 25/02/2008 08:01 Re: 18 kolejka Orange Ekstraklasa [Re: drfocus]
papuga Offline
enthusiast

na zakonczenie naszych sporow i tej kolejki przytocze wypowiedz z forym legii

Witam serdecznie,

Zwracam sie z uprzejma prosba do zarzadu klubu aby publicznie przedstawili kibica obecna polityke klubu. Poniewaz wyglada to tragicznie i kibica naleza sie wyjasnienia takiego stanu rzeczy. Przeciez kreci sie to wszystko dla kibicow. Dlaczego nie zostal sprowadzony do klubu zaden napastnik mimo iz kazdy wie ze to juz drugi sezon w ktorym mamy problem na tej pozycji. Dlaczego NIKT nie zostal sprowadzony do klubu a pozbyto sie miedzyinnymi Grosickiego? Jesli zarzad juz podjal decyzje o zakonczeniu walki o mistrzostwo w tym sezonie to trzeba to podac do wiadomosci kibicow i przedstawic glowny cel na ten sezon. Przeciez jest pol roku do nowego sezonu zeby zrobic lepsza druzyne od Wisly. Juz trzeba sciagac zawodnikow zeby sie zgrali i byli w najwyzszej formie na nastepny sezon. A nie kolejna rewolucja bedzie na wiosne i 9 pilkarzy pojdzie w odstawke i przyjda nowi gdzie trzeba bedzie wszystko zaczynac od zera. A jak zniszczycie talent Szalachowskiego zabardzo go obciazajac po tej kontuzji to bedzie juz kompromitacja totalna. Nie wiem czy zarzad zdaje sobie sprawe z tego ze niszczy marke jaka jest Legia!!! Chyba slyszeliscie panstwo te okrzyki na stadionie w Grodzisku "NA KOLANA"!!! Taka jest prawda ze teraz WASI pilkarze (bo nie sa oni Nasi czyli kibicow co pokazali po meczu udajac sie do szatni bez pozegnania i podziekowania za doping) powinni padac na kolana i to juz nie tylko przed najlepszymi druzynami z ligi ale takze sredniakami (bez wiekszego sponsora) i druzynami z dolu tabeli. Zanim przyszliscie do Legii takie rzeczy byly nie do pomyslenia. Teraz juz nikt nie czuje repektu i strachu jak przyjezdza Legia. Moze jeszcze pare slow na temat tych pilkarzy co to nie podeszli nawet do kibicow po meczu. Co to znaczy ze ktos kto zarabia duze pieniadze i jego praca jest granie w pilke (tak tak dla nich to tylko praca nie widac zeby im to przyjemnosc sprawialo) po meczu nie podziekowal kibicom za wsparcie. Nam nikt nie placi za to ze wspieramy ich dopingiem wrecz przeciwnie to my jeszcze za to placimy minimum 100 zl za kazdy mecz wyjazdowy + jeszcze zdarte gardlo i narazanie sie na przeziebienie i inne nieprzyjemnosci. I kto tu bardziej kocha ten klub?? Kto sie bardziej dla niego poswieca?? Pilkarze zarzad czy kibice?? Wy zarabiacie pieniadze na tym co robicie my nie my jeszcze musimy za to placic!!! Albo zaczniecie sluchac podpowiedzi kibicow i ludzi znajacych sie na pilce albo zostawcie ten klub! Nikt was juz tu nie chce. Dziekuje za splacenie dlugow i zapewnienie plynnosci finansowej (chociaz moze gdyby pilkarze nie dostali paru wyplat to by im cos dalo do myslenia). Ale nic wiecej dobrego nie zrobiliscie dla tego klubu. I to nie Ty panie Walter bedziesz mial nowy stadion TYLKO WARSZAWA i kibice Legii!!! To nie Pan zalatwil ze Legia bedzie miala nowy stadion tylko wiekszosc roboty zrobili kibice i miasto!!! Co Pan odda za ten klub?? Co jest Pan gotow poswiecic? Koncz wasc wstydu oszczedz..

cala prawda..
wisla podobne czasy przezywala i niestety zawsze i tylko.. mozna liczyc na kibicow.. a reszta to kasa.. lub jej brak..pzdr

Do góry
#2099930 - 25/02/2008 23:34 Re: 18 kolejka Orange Ekstraklasa [Re: papuga]
mura Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 03/02/2006
Originally Posted By: papuga
na zakonczenie naszych sporow i tej kolejki przytocze wypowiedz z forym legii

Witam serdecznie,

Zwracam sie z uprzejma prosba do zarzadu klubu aby publicznie przedstawili kibica obecna polityke klubu. Poniewaz wyglada to tragicznie i kibica naleza sie wyjasnienia takiego stanu rzeczy. Przeciez kreci sie to wszystko dla kibicow. Dlaczego nie zostal sprowadzony do klubu zaden napastnik mimo iz kazdy wie ze to juz drugi sezon w ktorym mamy problem na tej pozycji. Dlaczego NIKT nie zostal sprowadzony do klubu a pozbyto sie miedzyinnymi Grosickiego? Jesli zarzad juz podjal decyzje o zakonczeniu walki o mistrzostwo w tym sezonie to trzeba to podac do wiadomosci kibicow i przedstawic glowny cel na ten sezon. Przeciez jest pol roku do nowego sezonu zeby zrobic lepsza druzyne od Wisly. Juz trzeba sciagac zawodnikow zeby sie zgrali i byli w najwyzszej formie na nastepny sezon. A nie kolejna rewolucja bedzie na wiosne i 9 pilkarzy pojdzie w odstawke i przyjda nowi gdzie trzeba bedzie wszystko zaczynac od zera. A jak zniszczycie talent Szalachowskiego zabardzo go obciazajac po tej kontuzji to bedzie juz kompromitacja totalna. Nie wiem czy zarzad zdaje sobie sprawe z tego ze niszczy marke jaka jest Legia!!! Chyba slyszeliscie panstwo te okrzyki na stadionie w Grodzisku "NA KOLANA"!!! Taka jest prawda ze teraz WASI pilkarze (bo nie sa oni Nasi czyli kibicow co pokazali po meczu udajac sie do szatni bez pozegnania i podziekowania za doping) powinni padac na kolana i to juz nie tylko przed najlepszymi druzynami z ligi ale takze sredniakami (bez wiekszego sponsora) i druzynami z dolu tabeli. Zanim przyszliscie do Legii takie rzeczy byly nie do pomyslenia. Teraz juz nikt nie czuje repektu i strachu jak przyjezdza Legia. Moze jeszcze pare slow na temat tych pilkarzy co to nie podeszli nawet do kibicow po meczu. Co to znaczy ze ktos kto zarabia duze pieniadze i jego praca jest granie w pilke (tak tak dla nich to tylko praca nie widac zeby im to przyjemnosc sprawialo) po meczu nie podziekowal kibicom za wsparcie. Nam nikt nie placi za to ze wspieramy ich dopingiem wrecz przeciwnie to my jeszcze za to placimy minimum 100 zl za kazdy mecz wyjazdowy + jeszcze zdarte gardlo i narazanie sie na przeziebienie i inne nieprzyjemnosci. I kto tu bardziej kocha ten klub?? Kto sie bardziej dla niego poswieca?? Pilkarze zarzad czy kibice?? Wy zarabiacie pieniadze na tym co robicie my nie my jeszcze musimy za to placic!!! Albo zaczniecie sluchac podpowiedzi kibicow i ludzi znajacych sie na pilce albo zostawcie ten klub! Nikt was juz tu nie chce. Dziekuje za splacenie dlugow i zapewnienie plynnosci finansowej (chociaz moze gdyby pilkarze nie dostali paru wyplat to by im cos dalo do myslenia). Ale nic wiecej dobrego nie zrobiliscie dla tego klubu. I to nie Ty panie Walter bedziesz mial nowy stadion TYLKO WARSZAWA i kibice Legii!!! To nie Pan zalatwil ze Legia bedzie miala nowy stadion tylko wiekszosc roboty zrobili kibice i miasto!!! Co Pan odda za ten klub?? Co jest Pan gotow poswiecic? Koncz wasc wstydu oszczedz..

cala prawda..
wisla podobne czasy przezywala i niestety zawsze i tylko.. mozna liczyc na kibicow.. a reszta to kasa.. lub jej brak..pzdr

muszę przyznać że nigdy nie symptyzowałem z Legią ale to co wyprawia zarząd i w jaki sposób traktowani są kibice (także przez pikarzy) od jakiegoś czasu zakrawa na współczucie. bardzo mądra wypowiedź, podpisałbym się pod słowami Legionisty \:\)
Legio, trzymajcie się \:\) bo szkoda by tak zasłużony klub przeszedł w tak krótkim czasie totalną degrengoladę

Do góry
Strona 6 z 7 < 1 2 3 4 5 6 7 >

Moderator:  Akhu, Biszop, Ojro