Z związku z dużą ilością graczy mam do was pytanie:
1. Czy chcecie podziału zawodników na dwie grupy A i B? Po sześciu kolejkach połowa słabszych graczy w A i B zostanie wyeliminowana z gry. Najlepsza część stworzy grupę mistrzowską. Wówczas w grupie mistrzowskiej premiowane byłby tylko trzy miejsca.
2. Normalna gra z około 20 graczami na pokładzie. Nagrody na koniec konkursu dla najlepszej piątki stawki.
.::Think Twice::. Ignorator.
Dziwię się, że jesteście, aż takimi minimalistami
. Z mojego doświadczenia z poprzedniej edycji i tak połowa graczy w połowie gry będzie bez szans na wygraną. Pamiętajcie już w tej edycji nie będzie cudowania, bo maksymalny kurs wynosi 10.00 nie więcej. Tym samym jeśli komuś pójdzie źle na początku będzie musiał liczyć na cud. Do tego nagdory dla miejsca 4,5 będą symboliczne, bo myślę, że 50 złoty to i tak za dużo a takie planuje, ale skoro chcecie tak to zapewne będzie.
Jednak ja zostanę przy swoim system grupowy byłby lepszy. Eliminacja gorszej połówki z grupy A i B a potem walka najlepszej dziesiątki o trzy miejsca z fajnymi kwotami to jest coś. Jednak wygra minimalizm i nagrody będą mniejsze właśnie o te 100 złoty. Tym samym osoba, która zajmie miejsce 2 i 3 będą poszkodowane, bo to one zapłacą miejscom 4 i 5, bo zwycięzca musi zgarnąć najwięcej.
PS Witam miasto Płock
pamiętajcie chłopaki aby przypadkiem nie obrażać jednego klubu ze stolicy Mazowsza
.::Think Twice::. Ignorator.