qarate_cepa jesli moge cos napisac w tej sprawie to mimo iz w wielu punktach regulaminu nie zgadzam sie bardzo z
jarkowem to mimo wszystko staram sie uszanowac ten regulamin i dostosowac sie do niego bo z drugiej strony gdyby kazdy robil cos po swojemu to wogole juz by byla padaczka !!!!
co do typu to powiem Ci ze obserwujac ten tydzien wielu typerow miala nieuznawane typy za duzo drobniejsze uchybienia od Ciebie
Zarowno Ty jak i ja postapilibysmy podobnie bo wiesz ze gdyby dla Ciebie teraz
jarkow zrobil wyjatek to pewnie juz do konca kazdy by sie na to powolywal przy jakis bledach!!
Ja wczoraj mialem 4 na 4 i 3 fajne typy na skoki w Nordicu ale wiedzialem ze jestem zobligowany tylko do Exp,Gameb i Sporting i dlatego musialem zagrac "typ na pale" przez co tez nie trafilem ale nie wazne...
Mam nadzieje ze ochloniesz i nie wycofasz sie z konkursu tym bardziej ze stoczylismy najbardziej zaciety i na bardzo wysokim poziomie pojedynek w naszej grupie i jeden z lepszych wogole z calej 1 kolejki
Niech inni tez zmierza sie z takim dobrym typerem a nie tylko ja sie musialem meczyc
No dobra wracam do stolu