Witam mam problem z tym kasynem pare dni temu chciałem wypłacić 130 euro zleciłem wypłate na karte wysłał skany karty oraz dowodu osobistego po jednym dniu dostałem odpowiedz
You recently requested a withdrawal in the total amount of 130.00 after
receiving a bonus.
Please note that you did not comply with one or more of the terms of this
promotional offer. We have therefore declined your withdrawal request and
returned 130.00 to your account.
Myślałem że za mały obrót zrobiłem więc napisał do supportu i potwierdził mi że jeszcze musze postawić za łaczną sumę 80 euro
Więce pogadałem jeszcze troche zrobiłem wymagany obrót i wypłaciłem 200 euro pod jednym dniu dostałem odpowiedz :
You recently requested a withdrawal in the total amount of 200.00 after
receiving a bonus.
Please note that you did not comply with one or more of the terms of this
promotional offer. We have therefore declined your withdrawal request and
returned 200.00 to your account.
Wiec poraz kolejny zwróciłem sie do supporta na live chacie zapytałem co jest grane odpisał mi że przed wypłatą trzeba złożyć minimalny depozyt w wysokości 20 euro .. kartą z mbanku nie można dokonywać płatności oline wieć bd musiał wpłacić 20 euro np przez moneybookers
Chciałem zwrócić się z pyanie do forumowiczów a zarazem proźbą ..o pożyczenie 20 euro na moneybookers oddam 200 zł wraz ( procent plus pożyczona kwota razem 200 zł ... mogę tyle dać ponieważ i tak to pieniądze za darmo wiec i tak duża suma nawet mi wpadnie Mogę udokumentować wypłaty - meile które od nich dostałem mogę dać skan dowodu odraz wysłać pare groszy na mbank w celu weryfikacji danych .. poniżej daje skan mojego konta w kasynie i jego stan .. więcej mogę dogadać się na PM .. będe bardzo wdzięczny za pomoc .. Czekam na odpowiedz
http://img153.imageshack.us/my.php?image=15500309ay1.jpg[/img]
GG : 5141345