#1994283 - 26/01/2008 18:57
Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej (3)
[Re: drfocus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/01/2005
|
To tak na początek bo dawno się nie odzywałem: Wojciech Kowalewski dzisiaj dołączy do piłkarzy Korony Kielce przebywających na zgrupowaniu w Hiszpani. Narazie tylko potrenować Kowalewski w Koronie - marzenie. Z dostępnych na rynku bramkarzy, byłby to najlepszy wybór z możliwych. Janas do roboty!
|
Do góry
|
|
|
|
#2007570 - 30/01/2008 22:28
[Re: lupus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/03/2006
|
Ekstraklasa SA podała że dosezonu 2010-2011 rozgrywki będzie pokazywała Cyfra + . Magazyn ligowy będzie w TVP Sport. I Bardzo dobrze, nieche mecze transmitują Ci co to robią najlepiej a i są bezstronni jak jedna z komercyjnych stacji. No i dzieki Bogu nei będziemy oglądali w niedziele jejeje z super prowadzącymi. Teraz będzie prowadził magazyn Maciej Kurzajewski z Przemkiem Babiarzem a stałym gościem będzi eRafał Stec
|
Do góry
|
|
|
|
#2007604 - 30/01/2008 22:35
[Re: drfocus]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 26/11/2004
|
Ekstraklasa SA podała że dosezonu 2010-2011 rozgrywki będzie pokazywała Cyfra + . Magazyn ligowy będzie w TVP Sport. I Bardzo dobrze, nieche mecze transmitują Ci co to robią najlepiej a i są bezstronni jak jedna z komercyjnych stacji. No i dzieki Bogu nei będziemy oglądali w niedziele jejeje z super prowadzącymi. Teraz będzie prowadził magazyn Maciej Kurzajewski z Przemkiem Babiarzem a stałym gościem będzi eRafał Stec w 3/4 twojej wypowiedzi sie zgadzam. Jedynie co mnie wkurza to fakt ,ze jednak tylko dostep do meczy beda mieli abonenci cyfry i tp s.a . i teraz majac np. polsat cyfrowy musz znow wykupic cyfre zeby ogladac mecze.
|
Do góry
|
|
|
|
#2008144 - 31/01/2008 00:30
[Re: herkules]
|
Carpal Tunnel
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2013580 - 01/02/2008 03:51
[Re: Mindman]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 01/09/2004
|
Ten niezrównoważony szajbus powinien być i tak zawieszony za swoje interwencje w przeszłości. Przepraszam, że pytam, ale co to za słownictwo??. .::Think Twice::. Ignorator.
Edited by Ignorator (01/02/2008 04:23)
|
Do góry
|
|
|
|
#2015977 - 01/02/2008 19:56
[Re: miszalke]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/06/2005
|
|
Do góry
|
|
|
|
#2018335 - 02/02/2008 06:00
[Re: Chaoz]
|
stranger
Meldunek: 27/12/2007
|
Hmm, czy ja źle zrozumiałem ten fragment z ekstraklasa.wp.pl czy tak nieudolnie postąpili działacze klubu ? "(...) Ponoć w umowie ma być zawarty punkt o możliwości odejścia w przypadku degradacji." Wątpie, by Widzew uratował się przed degradacją dzięki odwołaniu. W takim razie zawodnik będzie zatrudniony na okres ok. miesiąca, nie rozegrawszy żadnego meczu. Trzeba mu będzie zabulić pensje za ten okres (krótki, ale kontrakt podpisany). Chyba istnieje też taki przepis, że zawodnik może grać w max. 2 klubach w sezonie? Więc tutaj zawodnik straci w razie degradacji, będzie się musiał odwoływać chyba aż do UEFA, tak sądzę, by móc znaleźć nowe zatrudnienie. Czy w tym szaleństwie jest metoda? Może tylko taka, że Widzew chce sobie szybko zarobić na sprzedaży piłkarza do innego klubu. Nie znam dobrze przepisów, ale też czy w razie zmiany klubu tego zawodnika Widzew będzie mógł pobrać za niego kase? W końcu będzie, jak wspomniałem wcześniej, już trzeci pracodawca zawodnika w tym sezonie. Nie rozumiem decyzji łódzkich działaczy tak szczerze mówiąc. Jak mają rację to mnie oświećcie, bo nie widzę za grosz racjonalizmu w tej decyzji
|
Do góry
|
|
|
|
#2023553 - 04/02/2008 02:26
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2005
|
To tak na początek bo dawno się nie odzywałem: Wojciech Kowalewski dzisiaj dołączy do piłkarzy Korony Kielce przebywających na zgrupowaniu w Hiszpani. Narazie tylko potrenować Kowalewski w Koronie - marzenie. Z dostępnych na rynku bramkarzy, byłby to najlepszy wybór z możliwych. Janas do roboty! a jednak, dzis podpisal o 18 kontrakt
|
Do góry
|
|
|
|
#2023662 - 04/02/2008 02:47
[Re: Dziabor]
|
Carpal Tunnel
|
To tak na początek bo dawno się nie odzywałem: Wojciech Kowalewski dzisiaj dołączy do piłkarzy Korony Kielce przebywających na zgrupowaniu w Hiszpani. Narazie tylko potrenować Kowalewski w Koronie - marzenie. Z dostępnych na rynku bramkarzy, byłby to najlepszy wybór z możliwych. Janas do roboty! a jednak, dzis podpisal o 18 kontrakt TAK! http://www.korona-kielce.pl/gol.php?&page=wiadomosc&nr=9018&l=l Brawo dla działaczy! Janas respect
|
Do góry
|
|
|
|
#2024724 - 04/02/2008 07:23
[Re: pescar]
|
Carpal Tunnel
|
Kowalewski miał do wyboru albo Koronę albo nic, więc jakiś wielkich zasług Janasa nie ma. Gdy Kowalewski dostał kopa od Lazio i nie wyszło z Reading to Korona była jedynym wyjściem. Pozwolę się nie zgodzić. Bramkarz klasy Gibona miał inne propozycje, NA PEWNO Uważam, że spora zasługa Janasa w tym może być. Zawodnika tej klasy (przynajmniej teoretycznie) jeszcze w Kielcach nie było. Co najważniejsze - wypełni on moim zdaniem największą lukę w całkiem zgrabnej układance Zielińskiego. Mielcarz to jakiś żart na bramce
|
Do góry
|
|
|
|
#2025503 - 04/02/2008 22:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/02/2005
|
Kowalewski miał do wyboru albo Koronę albo nic, więc jakiś wielkich zasług Janasa nie ma. Gdy Kowalewski dostał kopa od Lazio i nie wyszło z Reading to Korona była jedynym wyjściem. Pozwolę się nie zgodzić. Bramkarz klasy Gibona miał inne propozycje, NA PEWNO Uważam, że spora zasługa Janasa w tym może być. Zawodnika tej klasy (przynajmniej teoretycznie) jeszcze w Kielcach nie było. Co najważniejsze - wypełni on moim zdaniem największą lukę w całkiem zgrabnej układance Zielińskiego. Mielcarz to jakiś żart na bramce Na pewno miał propozycje od Lazio i Reading. Była mowa też o Wiśle ale jakoś nikt za bardzo się o niego nie zabijał. Gdyby Janas podpisał z nim kontrakt gdy na zachodzie było jeszcze otwarte okienko to może i by ubiegł jakiś zagraniczny klub a tak została praktycznie Kowalewskiemu tylko Polska, a bramkarza potrzebowała tylko Korona, która była w stanie sprostać wymaganiom Kowalewskiego. Gdyby dostał dobrą zagraniczną ofertę to myślę, że by się długo nie zastanawiał. Ofert brakowało i postawił na Polskę i Koronę.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|