kolego raiders powiedz dlaczego najgorszych??( zaznaczam mam innej firmy lapka, mialem drugiego FS)ze akurat trafiles na gorsza partie to sie zdarza,ze ci konfiguracja nie pasowala?-fakt do gotowcow z fabryki brakuje paru elementow

ale dlaczego Acera jak i FS nazywasz najgorszymi?? CO jakis KS zrobi test boi dostal kaske ze 1 miejsce zdobedzie firma x, to firma y jest najgorsza bo nie dala kasy??
LOL jak kupujesz laptopa to chyab takiego zeby konfiguracaja ci odowiadala i zeby owy lapek "wystarczyl" na wiecej niz 1 rok uzytkowania.
Mowiac " najgorszy" mam na uwadze jakosc wykonania i uzyte elementy ,glownie tyczy sie to obudwoy ,klawiatury (ktora bardzo czesto pada ) toutchpada itp itd.
Mialem praktyki i troche pracowalem w sklepie kompoterowym ktory ma w swojej ofercie dosc duzo modeli laptopow az 6 producento ,Della <Acera ,FS ,california acess,toshiba ,Asusc w roznych cenach.I z doswiadczenia wlasnego wiem co najczesciej jest reklamowane i na co ludzie narzekaja w laptopach.Acer sego czasu byl slynny z tego ze prawie we wszystkich lapkach tego producenta padaly mega szybko klawiatury ,a serwis ACERA to horrror.Siedziba w czechach i wymiana takiej klawiatury trwala od 3-5 tyg gdzie normalnie powinno to zajac max 14 dni.
FS mial natomiast problemy swego casu z bateriami i matrycami. w chyab w 3 modelach FS (nie pamietam juz konkretnie) matryce sie doslownie wypalaly.