#1952121 - 16/01/2008 03:31
Re: Puchar Hiszpanii
[Re: Kamil_MU]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/03/2001
|
W kadrze jest ale podobno ma nie zagrac. "Marca" podaje że nie zagra, "AS" pisze że...chyba zagra. Zobaczymy za 1,5h Jak dla mnie to goście rozpoczną mecz w ataku z Kerzhakov-Chevanton. Powszechnie wiadomo że nie lubię Barcy i uważam że w tym sezonie jest o klasę słabsza od Realu ale dzisiaj przeciwko tak zdezorganizowanemu przeciwnikowi jak FC Sevilla piłkarze z Camp Nou powinni sobie poradzić.
|
Do góry
|
|
|
|
#1952697 - 16/01/2008 05:06
[Re: Kamil_MU]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
To prawda nie mają zbyt mocnej siły ofensywnej. A wyjazd na Camp Nou "bez broni" to tak jakby wybiec na pole minowe. No ale cóż zadecydowały o tym siły wyższe (kontuzje, PNA). Zadecydowało o tym co innego. Ambicje były ogromne, ale zapomniano o logistyce. Nie zbudowano zaplecza,nie myslano kompleksowo. Przeliczono sie z siłami,skonstruowano bardzo ryzykowny budżet. Śmierć Puerty tylko podpaliła lont pod bombą, która i tak ,predzej czy później by wybuchła. To był taki kolosik na glinianych nóżkach i jak tak dalej pójdzie to bedzie bronił sie przed spadkiem ,zamiast mysleć o czołowych lokatach. No dobra,dośc tych gadek ,mecz sie zaczął
|
Do góry
|
|
|
|
#1955478 - 16/01/2008 21:32
[Re: Komentator]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 24/04/2005
|
dwa słowa:
David Rivas, Toni Doblas, Nano, Capi and Fernando Vega wszyscy są kontuzjowani David Odonkor nie doszedł do siebie po kontuzji Leandro Somoza jest zawieszony Mark González ma jakieś problemy z miesniem podudzia - wszystko to oczywiście gracze Betisu.
Valencia baaaardzo szary sezon, jedyną drogą dojścia do Europy może być Puchar Króla. Również mają problemy - nie gra Morientes, Villa, Arzimendi zawieszony. Biorąc pod uwagę że kazde zwyciestwo dla Valencii w takim momencie jest na wage złota by odbudowac sie, można spróbować iz tym razem z przetrzebionym, walczącym o życie w Primera Betisem sobie poradzą.
przewidywane zestawienie Valencii: Hildebrand - Caneira, Helguera, Moretti, Alexis - Marchena, Baraja, Silva - Vicente, Joaquín, Zigic.
Valencia - Betis 1 z Handi za 2,40
|
Do góry
|
|
|
|
#1955564 - 16/01/2008 22:27
[Re: Ryan20]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 18/09/2007
|
Valencia bez Villi i Morientesa ? heh oni razem strzelili niemal polowe bramek calego zespolu w lidze Zigic jest slabiutki a Koeman otwarcie mowi, ze nie pasuje do jego koncepcji gry, wszystko pozostaje w rekach Joaquina, Vicente i Silvy - jesli nie zagraja dobrych zawodow, moze byc naprawde srogi zawod w Valencii, mimo wyjazdowego 2-1 ja tutaj jakos wysokiej wygranej "Los Che" nie widze, nawet biorac pod uwage braki w Betisie - z pewnoscia radzilbym uwazac na ten mecz kursy na Betis dochodza nawet do @6.25, dnb na gosci @3.65, X2 po @2.3 mysle, ze dla Valencii kluczowa sprawa jest awans, a nie wygranie tego meczu - biorac pod uwage ost. wyniki, morale zespolu oraz aktualne ubyttki kadrowe, remis bylby dla nich bardzo dobra sprawa wstepnie proponuje : Betis X2 @2.3 5/10 Betis @6.25 0.5/10
|
Do góry
|
|
|
|
#1955631 - 16/01/2008 22:58
[Re: pescar]
|
Carpal Tunnel
|
ja bym bardziej po bandzie pojechal i zagral Mallorce oraz X2 ten mecz smierdzi na kilometr i jestem przekonany, ze Schuster bierze pod uwage odpuszczenie pucharu, co by skupilo uwage zawodnikow tylko i wylacznie na lidze i lidze majstrow(ostatni raz po Copa del Rey siegneli w sezonie 92/93) @9.06 na gosci @3.15 na X2 z pewnoscia warte grzechu
|
Do góry
|
|
|
|
#1955954 - 17/01/2008 00:53
[Re: bitnap]
|
Carpal Tunnel
|
ja bym bardziej po bandzie pojechal i zagral Mallorce oraz X2 ten mecz smierdzi na kilometr i jestem przekonany, ze Schuster bierze pod uwage odpuszczenie pucharu, co by skupilo uwage zawodnikow tylko i wylacznie na lidze i lidze majstrow(ostatni raz po Copa del Rey siegneli w sezonie 92/93) @9.06 na gosci @3.15 na X2 z pewnoscia warte grzechu "pecunia non olet" Bitnap :grin Pescar podał solidne argumenty ,tak jak ....my wczoraj za Barcą i ...wyjdzie na to ,ze Real wygra 1:0 i awansuje Wczoraj mnóstwo kasy poszło na "jedynke" ,dziś niemało idzie na X2 ,wiec per analogiam.....
|
Do góry
|
|
|
|
#1989454 - 24/01/2008 23:22
[Re: Amkwish]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 12/07/2007
|
Mam dla wszystkich dzisiaj fajną peffkę po pięknym kursie, otóż Santander 1. Czym się kierowałem? Rachunkiem matematycznym! A teraz konkrety: miałem fajny kuponik na 4 dni, trafiłem na nim wszystko prócz Senegalu, który stracił gola w końcówce, prowadząc grę cały mecz i będący lepszym zespołem. Gdyby nie oni zostałby na dzisiaj Santander, a patrząc na moje ostatnie statystyki to w 95%kuponów brakuje mi jeden wynik. Analiza być może mało rzeczowa, ale jestem przekonany, że choćby rezerwy czy w dziewięciu Santander to wygra i już a ja znowu będę mówił, że jeden wynik nie siadł do pięknej kasy... A tak poza tematem- Smolarek gotowy do gry na 100%....
|
Do góry
|
|
|
|
#1991025 - 25/01/2008 05:38
[Re: okocha]
|
Pooh-Bah
|
Mam dla wszystkich dzisiaj fajną peffkę po pięknym kursie, otóż Santander 1. Czym się kierowałem? Rachunkiem matematycznym! A teraz konkrety: miałem fajny kuponik na 4 dni, trafiłem na nim wszystko prócz Senegalu, który stracił gola w końcówce, prowadząc grę cały mecz i będący lepszym zespołem. Gdyby nie oni zostałby na dzisiaj Santander, a patrząc na moje ostatnie statystyki to w 95%kuponów brakuje mi jeden wynik. Analiza być może mało rzeczowa, ale jestem przekonany, że choćby rezerwy czy w dziewięciu Santander to wygra i już a ja znowu będę mówił, że jeden wynik nie siadł do pięknej kasy... A tak poza tematem- Smolarek gotowy do gry na 100%.... no i po co inne analizy??? matematyka panowie i panie...
|
Do góry
|
|
|
|
#1991319 - 25/01/2008 06:41
Re: Puchar Hiszpanii *DELETED*
[Re: okocha]
|
Pooh-Bah
|
Post deleted by amkwish
Jeden ex-post nie wystarczy ?
Edited by amkwish (25/01/2008 06:53)
|
Do góry
|
|
|
|
#2113731 - 29/02/2008 09:19
[Re: slawcius]
|
Carpal Tunnel
|
Getafe - Racing... Przecudowny kursik na Getafe 2.0, przpiękny kursik na >2,5 - 2.3. Po prostu kasa jak nic hehe:D A na poważnie, Getafe jest na prawdę mocną drużyną, pokoując real wiele udowodnili, myśle że uniesieni tą wygraną pogonią słabiutko spisujący sie w tym sezonie Racing... Polecam elos no ta, ale dziwnym trafem ten "slabo spisujacy sie" Racing ma 6pkt wiecej od "naprawde mocnego" Getafe i zaledwie 1 pkt. straty do miejsca dajacego gre w p.Uefa - nie od dzis wiadomo, ze Smolarki to rewelacja tego sezonu ps : w meczu z Realem zawodnicy Getafe udowodnili, ze wiedza co to spryt i szczescie, nic wiecej trafionych typow gratuluje, ale argumenty byly przerazajace
|
Do góry
|
|
|
|
#2178423 - 19/03/2008 18:40
[Re: slawcius]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/09/2003
|
Racing Santander - Getafe, rewanż, pierwszy mecz: 3-1 dla Getafe
W Santanderze ogromne ciśnienie na ten Puchar, w pierwszym meczu jednak klapa, w lidze od Getafe w lidze bęcki i trochę ciężko się będzie gospodarzom pozbierać, tym bardziej że zagrają bez bamkarza Tono i Pablo Alvareza. Marca nie anonsuje Smolarka w składzie, pomimo że strzelił dwie bramki w weekend (jedna niesłusznie nieuznana).
Przymierzałem się wstępnie do stawiania na Racing w tym meczu, ale będzie im piekielnie ciężko. Kurs w okolicach ~2 jednak warty jeszcze rozważenia.
Racing: Coltorti; Pinillos, César Navas, Garay, Ayoze; Jorge López, Duscher, Colsa, Serrano; Munitis y Tchité.
Getafe: Ustari; Contra, Belenguer, Tena, Licht; Pablo Hernández, De la Red, Celestini, Gavilán; Albín y Uche.
|
Do góry
|
|
|
|
#2178475 - 19/03/2008 19:35
[Re: mgr]
|
Carpal Tunnel
|
Racing Santander - Getafe, rewanż, pierwszy mecz: 3-1 dla Getafe
W Santanderze ogromne ciśnienie na ten Puchar, w pierwszym meczu jednak klapa, w lidze od Getafe w lidze bęcki i trochę ciężko się będzie gospodarzom pozbierać Wlasnie szukam najlepszego kursu na Santander -1,0 Moim zdaniem wygraja w takim stosunku ,by awansowac. Becki w lidze ? Obejrzalem ten ostatni mecz ligowy. Racing byl druzyna lepsza ,zabraklo troche szczescia i obiektywizmu sedziego. Smolarki do finalu
|
Do góry
|
|
|
|
|
|