Chyle czola przed tymi ktorzy wierzyli w Niemca, Michaela Greissa tydzien temu i dzisiaj. Z taka forma to on powinen 'cos' ustrzelic i wybiegac w Ostersund, Szwecja.
Poza tym jestem w szoku co dzis zrobil Ole Einar 10/10, przegral izajal 'dopiero' 3 miejsce
15:30
Biathlon Men - 12.5km PursuitYaroshenko, D - Eder, S @ 1,5 Uni 6/10
To typ
Rivy pod ktorym podpisuje sie rekami, nogami i 'tym łonym'
Austriakowi moze pomoc szczescie i tylko szczescie, czyli 20/20 no dobra moze 19/20. Yaro zdecydowanie lepszy w biegu a strzelanie dobre. Aczkolwiek w 'sttójce' cos ostantnio slabo.
Bjoerndalen, O-E -
Greis, M @ 2,05 3/10
Norweg pewnie bedzie wqrzony ze przegral sprint, a poscig to jego ulubione zawody - tak z wynikow sadze. Ale po tym co dzis pokazal jestem sklonny zagrac przeciwko niemu. Niemiec od tygodnia swietnie strzela i zapierdala ze az snieg topnieje. No no jesli bedzie mial 2/3 pudla to wydaje mi sie ze i tak na pudlo wskoczy.
Ferry, B - Fourcade, S @ 1,65 5/10
Ferry, B in top3 @ 3,25 1/10
Szwed juz zbyt duzo naprół/napruł [jak tosie pisze?
] zeby stawiac przeciwko niemu. Para fajna, Francuz jakis taki niestabilny i godny zaufania na strzelnicy. Moze wystrzelic wszystko, ale i moze miec po 2/3 pudla na jednym.
Mesotitich, D - Tcherezov, I @ 2,20 2/10
To raczej taki typ wariat. PRzewiduje ze Ivan bedzie chimeryczny na strzelnicy i nie wytrzyma. Nie mowie ze Austriak jest jak skala, ale skoro kurs jest >2,0 to tutaj dla mnie jest value. Bo ani Rus ani Austriak nie maja tyle atutow aby latwo w parze wygrac. Taki typ na czuja.
12:45
Biathlon Women - 10km PursuitRozum mowi mi zeby brac Wilhelm @ 2,25. Ale zaskoczyla mnie na plus Szwedka, Olofsson. Strzlea bardzo ladnie, ale stracila dosyc ze swojej formy biegowej. Mimo tego skusilbym sie na
Olofsson Anna-Carin in top3 @ 3,0. Tym razem dam se spokoj z Ponza. Juz i tak zbyt wiele wczoraj przegrala. Do tej pory nie moge zrozumiec ze przegrala w biegu z Saue ! No i nawet nie usprawiedliwia jej fakt ze mial 2 pudla a Estonka 1. Michela ja nadal jestem wqrwiony
Olofsson, Anna-Carin - Berger, Tora @ 1,6 4/10
Jesli strzelanie zawiedzie to ciezko bedzie wyprzedzic Tore. Ale nie wydaje mi sie aby Norwezka miala 16/20 jutro. Licze ze w koncu AnnCarin przelamie sie i znowu zwita w pierwszej trojce.
na razie tyle poprzegladam inne strony i moze cos napisze, pozdr