#1946085 - 14/01/2008 23:35
Re: Największy bajerant jakiego spotkaliście
[Re: Linc]
|
addict
Meldunek: 23/12/2007
|
my kiedys mielismy takiego bajeranta w bloku, ze go nazwalismy ogrodnik ( bo duzo przesadzal ), najlepsze bylo to, ze on nas pytal dlaczego go tak przezywamy, bo on oczywiscie nie wiedzial   normalnie bajerant i do tego bystry Nie będzie to o bajerantach ale o "bystrzakach" i to 2 naraz: Wieki temu miałem zaprzyjażniony warsztat samochodowy.Byłem tam bardzo częstym gościem i tematem żartów tych mechaników był znany nam wszystkim blacharz samochodowy,którego z racji mocno wystających przednich zębów nazwali "Nutria".Miał on ten swój warsztat blacharski w innej części miasta na ulicy XYZ. Kiedyś zawiozłem do tych znajomych mechaników kolegę aby coś mu w samochodzie naprawili i oni znowu opowiadali jakieś teksty o blacharzu "Nutrii" z ulicy XYZ. W pewnym momencie do warsztatu wszedł...sam "Nutria" znany nam wszystkim osobiście-za wyjątkiem mojego kolegi. "Nutria" z wszystkimi się po kolei przywitał a po chwili rozmowy mój kolega zapytał:a Ty co robisz? "Nutria" zgodnie z prawdą odp.że jest blacharzem samochodowym. Mój kumpel dalej pyta:a gdzie masz warsztat? "Nutria":na ulicy XYZ> Mój kumpel walnął:to pewno znasz "Nutrię" bo on też tam ma swój warsztat! 
|
Do góry
|
|
|
|
#1946407 - 15/01/2008 01:44
[Re: Haz$]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
aha i jeszcze DJ SASHI i jego kupony ... Sa lepsi od niego. Chocby ci, wklejajacy kupony z ako 50 do 100 ,zagrane za czterocyfrowe kwoty ,"trafione" oczywiscie 
|
Do góry
|
|
|
|
#1946448 - 15/01/2008 01:51
[Re: Amkwish]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
aha i jeszcze DJ SASHI i jego kupony ... Sa lepsi od niego. Chocby ci, wklejajacy kupony z ako 50 do 100 ,zagrane za czterocyfrowe kwoty ,"trafione" oczywiscie Gdzie te dziwy można znaleźć ? 
|
Do góry
|
|
|
|
#1946470 - 15/01/2008 01:54
[Re: Szewa]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
aha i jeszcze DJ SASHI i jego kupony ... Sa lepsi od niego. Chocby ci, wklejajacy kupony z ako 50 do 100 ,zagrane za czterocyfrowe kwoty ,"trafione" oczywiscie Gdzie te dziwy można znaleźć ? Byly ,byly ,takie tasmy ,ze az milo 
|
Do góry
|
|
|
|
#1951050 - 15/01/2008 23:42
[Re: [b]tv[/b]]
|
old hand
Meldunek: 04/08/2004
|
Znam takich kilku co lubią opowiadać co to nie oni, mogliby zostać bajkopisarzami nawet:P Np jeden z nich opowiadał jak to kiedyś był w Lublinie w szpitalu i razem z nim leżał Peja. W ogóle zaziomalił się z nim i jego kumplami. I to on właśnie napisał "Głuchą noc"  A raz opowiadał jak w lesie wpadł w jakiś wielki dół, ale zrobił linę z trawy i po kilku dniach udało mu się z stamtąd wydostać. Już nie wspomnę o jego ściemach na poczekaniu. Raz jechał jakimś rowerem i mój kumpel go zapytał skąd go ma. Ten od razu bez zastanowienia. - A wiesz, zaje.bałem spod bloku.
|
Do góry
|
|
|
|
#1957596 - 17/01/2008 04:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/10/2004
|
moj byly nauczyciel z wosu idealnie nadaje sie do tego topicu - widzial jak krokodyl sam sie zjadl, od ogonu poczawszy, az zostala mu sama glowa  - twierdzil, ze gdyby wystrzelic z armaty samochod to dolecialby on z Bytomia nad morze ( cos tam mowil o ilosci powietrza czy benzyny, malo go sluchalem)  - spotkal w Polsce Scorpionsow i pokazal im jak gra na keybordzie, tak im sie spodobalo, ze zaprosili go do grania wspolnego koncertu  - spotkal Christine Aguilere w Bytomiu  i codziennie nosil krawat z obcieta koncowka, a na koncu znajdowal sie malutki dzwoneczek 
|
Do góry
|
|
|
|
#1957674 - 17/01/2008 05:00
[Re: kamtek]
|
addict
|
moj byly nauczyciel z wosu idealnie nadaje sie do tego topicu - widzial jak krokodyl sam sie zjadl, od ogonu poczawszy, az zostala mu sama glowa  - twierdzil, ze gdyby wystrzelic z armaty samochod to dolecialby on z Bytomia nad morze ( cos tam mowil o ilosci powietrza czy benzyny, malo go sluchalem)  - spotkal w Polsce Scorpionsow i pokazal im jak gra na keybordzie, tak im sie spodobalo, ze zaprosili go do grania wspolnego koncertu  - spotkal Christine Aguilere w Bytomiu  i codziennie nosil krawat z obcieta koncowka, a na koncu znajdowal sie malutki dzwoneczek Stary-przecież to był czubek! Czy on nadal uczy ???
|
Do góry
|
|
|
|
#1957711 - 17/01/2008 05:05
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/10/2004
|
pewnie nie wiele mu brakuje do czubka uczy dalej
|
Do góry
|
|
|
|
#1961191 - 18/01/2008 00:01
[Re: Misza_SB]
|
addict
|
Ukończyl=łem Telewizyjne Technikum Rolnicze w Parzymiechach Dolnych im. Hrabiego Badziwiłła.
A uczyłeś się w trybie lekcji live świtem bladym emitowanych czy z tych powtórek około północy (jak już się obrobiłeś i całe gumno pozamiatałeś)?
|
Do góry
|
|
|
|
|
|