#1761707 - 09/11/2007 21:34
Re: Rozmowy o polskiej piłce nożnej (2)
[Re: rene]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 29/03/2006
|
taaaa ma strzelić 10 bramek w rundzie jesiennej i 10 na wiosne a chyba o majstra jeszcze walczą w Poznaniu z tego co pamiętam. Robak w niedziele nie gra to wybiore się w sobote do knajpy może znów napije się z nim wódeczki. P.S. Bednarek prawdopodobnie pauza do końca rundy
|
Do góry
|
|
|
|
#1761716 - 09/11/2007 21:38
|
veteran
Meldunek: 25/11/2004
|
Wszystko sie zgadza, tylko zeby mowic ze gdzies sie jedzie po mistrza, albo gdzies sie jedzie po 3 punkty trzeba miec do tego chociaz troszke argumentów:) Wagner i Niemczyk mieli bardzo mocne ekipy tak samo jak teraz nasi piłkarze reczni wiec to zrozumiałe ze tak mowili mowia. A Pan Engel sie skompromitował takim mowieniem i tyle. Przeciez nie bedziemy oczekiwac od naszego mistrza który daj Boze załapie sie do Ligi Mistrzow zeby przed wyprawa np na Santiago Bernabeu mowił ze jedzie po 3 punkty. Do wszystkiego potrzebne jest racjonalne podejscie, tak w zyciu jak i w sporcie
pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1761758 - 09/11/2007 21:58
[Re: jackm]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2006
|
ja o tym czytalem juz wczoraj.. ciekawy pomysl i pewnie na tym sie skonczy a szkoda Ja tam kibicuję Polsatowi, bo mają lepszą ekipę i myślę, że lepiej zrobiliby transmisje niż C+ Ponom ST trzeba podziękować Gdyby ktoś inny niż C+ wygrał przetarg, to byłoby więcej dobrej ligowej piłki w samym C+ Wracając do podejścia Dla mnie nie ważne jest, czy po drugiej stronie jest Real, MU, czy kto inny. Oczywiście, trochę realizmu jest potrzebnego, ale nie mozna poddawać się przed meczem Leverkusen, choć mocniejszy, wygrał nie tak dawno z Realem 3:0 Wtedy jak Krzynek strzelił bramkę Oni nie przestraszyli się, podjęli walkę i trener mogł być z nich zadowolony Nasi boją się o wiele slabszych ekip i czesto przegrywają przed meczem
|
Do góry
|
|
|
|
#1770061 - 12/11/2007 01:59
[Re: Stalion]
|
veteran
Meldunek: 18/09/2005
|
MAm kilka pytań: 1. Dlaczego w Bełchatowie nie gra ten Zegarra? 2. Co się dzieje z Boninem i Hernanim(dzisiaj rezerwa)?
|
Do góry
|
|
|
|
#1774464 - 13/11/2007 19:59
[Re: drfocus]
|
veteran
Meldunek: 18/09/2005
|
Wow, dlaczego Hernani gra w rezerwie? Wydawało mi się, że to zawsze filar obrony... I jeszcze jedno, czemu ten Reyes w Bełchatowie nie kopie nic?
|
Do góry
|
|
|
|
#1775016 - 14/11/2007 00:19
[Re: Kopytko]
|
Pooh-Bah
Meldunek: 25/01/2006
|
Czytam i oczy przecieram ze zdumienia http://www.legialive.pl/news/24046_Kibicowskie_relacje_w_prasie.htmlGdyby to się działo w jakimś prowincjonalnym klubiku, to jeszcze bym zrozumiał Ale to Legia, klub z ambicjami Zastanawiam się, czy ITI to sponsor, czy krwiopijca Co ten Walter tam za lody odwala
|
Do góry
|
|
|
|
#1775051 - 14/11/2007 00:38
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/10/2005
|
Niestety wydarzenia z Wilna ciągną się i ciągną. Klub zerwał wszelkie kontakt ze Stowarzyszeniem Kibiców, ba ludzie co robili oprawy zostali nazwani bandydatami a ci co prowadzili doping jak "Staruch" nie mają już wejścia na stadion. Wszystko wygląda źle ja od sezonu 1996/1997 regularnie jestem na Legii i muszę powiedzieć, że tak źle nigdy nie było. Szczerze to już nawet straciłem zapał jaki kiedyś miałem. Siedzę teraz na Krytej i tak naprawdę z nudów rozmawiam ze znajomymi czy bratem: "a co tam w waszym życiu prywatnym". Gry piłkarzy to nawet nie chce mi się komentować, bo po co się denerwować . Na szczęście chyba włodarze klubowi poszli po rozum do głowy są zapowiadane jakieś rozmowy o przyszłości na linii klub-kibice. Oby tylko w dobrym to kieruku poszło . .::Think Twice::. Ignorator.
|
Do góry
|
|
|
|
#1775174 - 14/11/2007 01:35
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
Zastanawiam się, czy ITI to sponsor, czy krwiopijca
Co ten Walter tam za lody odwala
Ani sponsor ani krwiopijca. Czerwony biznesmen ,rodem z PRLu ,wiec chce zarabiac ,a sportem sie nie interesuje ...ma od tego swoich ,pożal sie Boze ,ludzi. Gierkowski pupil TV w Legii ,magazynier z Myslenic w Wisle ,a Liga Mistrzów predzej dla Białorusi niz dla Polski.
|
Do góry
|
|
|
|
#1775206 - 14/11/2007 01:57
[Re: Ignorator]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/10/2005
|
W ostatnim czasie wiele razem zdziałaliśmy w dziale liga polska i za to do was kieruje wielkie uznania
Wiele pomocnych tematów już mamy . Jednak zastanawiam mnie jeszcze jeden topic i myślę, że może być to pozycja, która pomoże nam w typowaniu.
Temat mógłby nazywać się: "Wszystkie absencje piłkarzy w Ekstraklasie, II i III lidze".
Każdy z nas kibicuje jakiejś drużynie i ma świetne rozenzeznanie: kto zagra a kto nie.
Dlatego tuż przed weekendem w oddzielnym temacie każdy kibic z różnych klubów wpisywałby listę kontuzjowany, pauzujących za kartki czy odsuniętych od drużyny za nie sportowe zachowanie.
Chciałbym w tej materii poznać wasze zdanie, bo ono jest najważniejsze
.::Think Twice::. Ignorator.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|