Piecia, niestety ale o pomylce poinformowales dopiero po zakonczeniu trzech wczorajszych spotkan. Z Twojego postu wynika, ze na dzisiejszy mecz grales remis, natomiast wczoraj chciales zagrac jakis mecz z kursem 1.85 na gospodarzy ale przez pomylke wkleiles Rochdale - Accrington Stanley 1 1.85. Jak juz wielokrotnie bylo podkreslane pomylke mozna poprawic przed rozpoczeciem spotkan.
Poniewaz taka sytuacja ma miejsce po raz pierwszy sam nie wiem czy ten wczorajszy mecz powinien zostac zaliczony jako 0 czy jako -100. Niestety zmienic typow nie mozna o czym informuje pkt. 5 regulaminu.
Moim zdaniem powinienes miec zaliczone 0 za ten wczorajszy mecz ale moze ktorys z zawodnikow poda inna interpretacje.
Jesli nie bedzie sprzeciwu ze strony pozostalych uczestnikow to typ ten bedziesz mial zaliczony jako 0.
Może już za późno, ale dopiero teraz wróciłem do domu, a mecz niestety już trwa. Nikt się nie odzywa, a szkoda. A z taką sytuacją mamy do czynienia pierwszy raz, więc jest problem.
Jako, że się dopiero docieramy i by nie robić kwasów ja proponuję zaliczyć wczorajszy typ jako 0, a dzisiejszy zgodnie z wynikiem na boisku.
To moja propozycja, może ktoś jeszcze się wypowie.