oj Greis Greis popsules taki ladny typ :/ byla nawet szansa na najwyzszy stopien podium
dobrze jednak ze chociaz 3 miejsce utrzymal
Na dzis z oferty ziemniaka [prof] wybralem sobie dubelka:
Andrea Henkel 1-6 @ 1.50Swietny wystep Henkel w sztafecie to ona podciagnela kilka pozycji po fatalnym starcie Denkinger, dzieki czemu kolezanki wywalczyly pozniej najwyzszy stopien podium. Andrea dobrze na strzelnicy, swetnie biegla.. rok temu z jednym bledem zajela tutaj w sprincie 2 miejsce. Wszystkie panie zdeklasowala MAdzia Neuner ktora mimo 2 pudel wygrala z 17 sekundami przewagi !!
Wierze ze Andrea dzis stanie na podium.. zagrałem takze lekko na jej zwyciestwo. Jezeli zaliczy 9/10 to jestem spokojny o podium a napewno o czolowa szostke.
Dmitri Yaroshenko 1-6 @ 1.50Podobnie jak u Henkel, mierze dzis w podium, dla przszlego krola biathlonu
W zasadzie argumentacja podobna.. Dobry wystep w sztafecie.. caly sezon bardzo rowny zawodnik.. jego koronna dystyplina jest wlasnie sprint.
W tym sezonie w:
Kontiolahti: 2 miejsce (1+0) [+12.7 za Ole - w biegu mocniej]
Hochfilzen: 1 miejsce (0+0) [37 sekund przewagi nad 2. Ole - w biegu slabszy - kontrolowana 1 pozycja]
Pokljuka: 2 mijesce(0+1) [+4.9 za 1. Ole]
Bardzo rowny zawodnik, on wraz z Ole zdecydowanie najmocniejszi w biegu (zaleznie od trasy. raz ten raz ten) z osiagniecie czolowej szostkie nie powinnien miec problemow nawet przy 2 pudlach, ktore nie powinny mu sie przytrafic
btw. Nie wiem czemu ale wierze dzis w dobry wystep Greis
miszczu 'musi' sie wreszcie obudzic ale to jeszcze musze przemylec