Chciałem dokonac wypłaty z Betway, jednak została anulowana. Napisałem do nich meila z pytaniem dlaczego,oto odpowiedź jaką uzyskałem. Spotkało Was tez coś takiego w tej firmie.
'Zgodnie z naszym regulaminem, wyplaty poprzez Moneybookers nie sa przeprowadzane w weekend, Pan rowniez dokonuje swojej pierwszej wyplaty z Betway.com i w zwiazku z tym prosimy o przeslanie scanu Pana dowodu osobistego - strony z adresem i zdjeciem, oraz drugiego dokumentu tozsamosci i jakiegokolwiek rachunku wystawionego na Pana (oplata za telefon, prad, gaz etc). Po otrzymaniu tych dokumentow Pana wyplata zostanie zrealizowana."
Tak, ja miałem taką sytuację wczoraj. Oczywiście napisali, że zwracają mi wypłatę na konto gracza i muszę im przesłać w.w. skany. Napisali na chwilę przed 18, więc bez szans żeby jeszcze coś załatwić w niedzielę.
Wystarczy jak wyślesz im skan dowodu. Nie musisz skanu żadnego rachunku !
Możesz użyć mojego wzoru maila :
Witam,
Ponieważ rachunki za mieszkanie w którym mieszkam wystawiane są na moich rodziców, nie mogę przesłać Państwu takowego. Przesyłam skan mojego dowodu osobistego. I mój nr. telefonu xxxxxxxx.
Ponadto w Waszym regulaminie nie doczytałem się o konieczności wysyłania rachunku za np. gaz. Dlatego mam nadzieję, że skan dowodu będzie wystarczający i unikniemy dalszych utrudnień„
1.1.8
Mamy prawo do zażądania od ciebie przesłania dokumentu potwierdzającego twój wiek i tożsamość, jako środka chroniący nas przed zezwoleniem na udział w Serwisie Bukmacherskim. W praktyce kiedy po raz pierwszy dokonasz wypłaty poprosimy o przedstawienie poniższych dokumentów potwierdzających twoją tożsamości:
1.1.8.1
Aktualny i własny paszport, Prawo Jazdy, lub Dowód Osobisty
1.1.8.2
Najświeższe potwierdzenia posiadania konta bankowego dla banku z którego twój depozyt został‚ dokonany (chcemy tylko zobaczyć twoje dane adresowe oraz imię i nazwisko, proszę zakreślić resztę informacji)
1.1.8.3
Kopia przodu i tyły karty bankowej użytej dla celów depozytu (chcemy zobaczyć tylko pierwsze i ostatnie 4 cyfry)
1.1.8.4
Podpisany osobiście list, potwierdzający twoje dane personalne z danymi zarejestrowanymi w Serwisie Bukmacherskim Betway.com
Pozdrawiam.