#569613 - 03/05/2006 19:40
Re: Dlaczego ludzie grają w sts. totomix ,profesjonale ????
|
enthusiast
Meldunek: 17/01/2006
|
Quote:
stać w kolejce z tymi wszystkimi żulami co stoją tylko, by puścić pociąg na ponad 20 meczy za 2 zł to ja dziękuję
nie obrazaj ludzi ktorzy za 2 zlotegraja takie kupony ,oni maja do tego prawo.Nazywanie ich zulami jest nie fair
|
Do góry
|
|
|
|
#569615 - 03/05/2006 20:01
|
addict
Meldunek: 16/08/2005
|
Quote:
a w necie to strach wplacic ludzie boja sie ze to jakies oszustwo albo co ze kasy juz nie zobacza
czasem niestety mają rację
zwłaszcza w BAW 
|
Do góry
|
|
|
|
#569616 - 03/05/2006 20:09
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/04/2004
|
Quote:
Quote:
stać w kolejce z tymi wszystkimi żulami co stoją tylko, by puścić pociąg na ponad 20 meczy za 2 zł to ja dziękuję
nie obrazaj ludzi ktorzy za 2 zlotegraja takie kupony ,oni maja do tego prawo.Nazywanie ich zulami jest nie fair
źle to odebrałeś, ja nie napisałem, że osoby grające za 2 zł to żule (bo sam puszczam od czasu do czasu pociąg za minimalną stawkę). Osobiscie nie spotkałem żula, który stawiał inny kupon niż tzw pociąg 
pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#569618 - 04/05/2006 17:16
|
old hand
Meldunek: 25/04/2005
|
Prezczytalem co 2 post więc mogłem ominoć to że u netowych mozna grac na spotkania na zywo. Osobiscie gram w profku i b&w .
|
Do góry
|
|
|
|
#1908985 - 05/01/2008 06:24
[Re: darekdarecki]
|
Meldunek: 17/06/2003
|
UP. Gdzieś mi trafił ten temat, a akurat jest bardzo ciekawy. Z tej racji, że wszyscy wyraźnie wskazujecie wyższość buków netowych. Do mnie to nie trafia. Grałem i gram po necie, ale prawda jest taka, że dla mnie to bardziej zabawa, dorobienie czy rozrywka. Ważne kupony puszczam właśnie na ziemi i tu mi się zawsze grało o wiele lepiej i łatwiej. Co najważniejsze, grając u buków naziemnych można zdecydowanie lepiej kontrolować swoją grę tj. grać jedynie zaplanowane eventy. I tak ja osobiście w zasadzie poza żużlem i skokami nic innego nie ruszam, może jakieś okazje jak zakłady na politykę czy coś w tym rodzaju. Lepsza jest też ogólnie oferta i lepsze są kursy (mimo podatku). Na single to oczywiście kiepskie rozwiązanie, choć też bywa że po odjęciu tych 10% i tak wychodzi opłacalniej niż w sieci. W ogóle gra u naziemnych wiąże się z większym komfortem psychicznym. Pieniądze ma się na kuponie, w ręce, a nie gdzieś w wirtualnej rzeczywistości. Poza tym czas, jaki "tracimy" na przebywanie w punktach, to niekoniecznie czas stracony  Dla mnie naziemne wygrywają i to zdecydowanie. I tu mam o wiele lepszy bilans, licząc yieldem(bo sumami, to w ogóle bez porównania, większy obrót). Bardziej zresztą chce mi się pod naziemne analizować 
|
Do góry
|
|
|
|
#1909011 - 05/01/2008 06:43
[Re: buszmen]
|
member
Meldunek: 16/08/2005
|
Tematu całego nie czytałem, i pewnie powiele czyjąś wypowiedź, ale napiszę swoje zdanie: ludzie wchodzą do Profa wracając z kościoła, idąc na stadion ukochanej drużyny, czy przy okazji zakupów puszczają mecze które będą oglądać w TV. Puszczają pare lub parenaście, a były przypadki że i paredzieści meczy, za niegroźne stawki (2-10zł, czasem więcej jeśli człowiek bogatszy). Ich grę można potraktowac jak lotto. Idzie sie postawić, szanse marne, praktycznie 2zł w błoto, ale emocje są - warte tych dwóch złotych. Gorzej z tymi, którzy na prawde wygrywają. Zrozumie dawniej, bo aż roiło się od (wówczas nie nazwanych jeszcze w ten sposób) valuebetów, za które buki bez problemu wypłacali siano. Ale obecnie nie znam ani jednego powodu, dla których ktoś wygrywający gra tam na dłuższą mete. Dla mnie oczywiste jest, że buki te zgarniają fortunę na tej własnie drobnicy, jak Lotto. A potwierdzać to wydają się limity: chcesz postawić premiership za ponad tysiąc i już telefon do centrali. (ps. a najciekawsze jest to, że jak chcesz coś postawić za 500zł, pani z okienka dzwoni i dowiadujesz się, że 300zł to jest max. spróbuj kiedyś powiedzieć, że chcesz postawić za 2000zł. Zobaczysz, że na 500zł pozwolą, oczywiście o ile to nie są jakieś śmierdzące mecze)
|
Do góry
|
|
|
|
#1909020 - 05/01/2008 06:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/11/2005
|
oferta profka: Tenis | Adelaide-tw.n.-M : mecz 8016 Llodra-Sirianni 1,58 1,99 4.1./23:50 8044 Tsonga-J.Nieminen 1,62 1,93 4.1./23:50 czulbym sie okradany i ponizany grajac u nich, traktuja klientow jak smieci nakladajac taka marże, czasami walna jakis blad to mozna cos zagrac, ale jesli mialbym chodzic tam i grac regularnie to ja dziekuje za takie cos... dla porownania kursy w pinku: tsonga - nieminen 1.741 - 2.25 llodra - sirianni 1.613 - 2.53 @buszmen prosze Cie...nie osmieszaj sie piszac, ze naziemne maja lepsze kursy, chyba, ze poza Bwin.com nie znasz innego buka
|
Do góry
|
|
|
|
#1909101 - 05/01/2008 07:38
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
Z tym sie zgodze. W necie ciezko znalezc dobra oferte na skoki (z tych bukow u ktorych gram Betgun chyba daje najwiecej opcji). Z innymi dyscyplinami jest juz zupelnie inaczej, ja zagram u ziemniaka jak jest jakis zawyzony kurs lub gdy mam kilka minut a nie chce mi sie stac i marznac  yaaho dobrze napisal, grajac niskie kursy mozna poczuc sie ponizanym 
|
Do góry
|
|
|
|
#1909112 - 05/01/2008 07:44
[Re: HAGIi]
|
stranger
Meldunek: 04/01/2008
|
granie u ziemniaka ma swój klimat, a co komu przeszkadza,że ktoś puszcza tasiemca, jego sprawa i jego utopione pieniądze,a żule>>żule są wszędzie,chyba,że ktoś jest slepy albo żyje tylko w wirtualnym świecie,za to klimat dyskusji,ciekawych teorii,śmiesznie jest,a kursy-faktycznie cienko, babeczki się mylą,ale akurat u mnie w profku i stsie(są 10 metrów od siebie;-)-punkty,nie babeczki) monitory są zwrócone do klienta,także nie ma problemu,a że i te jaskinie hazardu są 150 metrów od mojego domu,także...hulaj dusza:-)
|
Do góry
|
|
|
|
#1909123 - 05/01/2008 07:49
[Re: NikoTK]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/05/2005
|
To jest jak z zakupami, niektorzy wola kupowac w supermarkecie a inni wola zamowic cos przez neta (np. allegro) Grajac u naziemnego mozna sie komus pochwalic kuponem, jezeli sie oczywiscie trafi, a pozatym sts emanuje w swoich punktach swego rodzaju feromon ktory kaze nam tam przychodzic  a tak nawiasem mowiac czy ktos z was czuje specyficzny zapach ulotki kursowej z sts-a? Szczególnie gdy jest nowa to jej won az nas kusi abysmy cos postawili, ten zapach napewno sie jest sam z siebie cos Ci ludzie robia w tym kierunku aby nasza odswiadomosc mowila nam ze to przyjemne i abysmy stawiali wlasnie tam. pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#1909142 - 05/01/2008 07:58
|
stranger
Meldunek: 04/01/2008
|
lucmacher ma rację, ten zapach...:-),a jak wesoło jest jest jak przychodzi gość i odbiera kasę,a potem stawia np,połowa klientów obcina co on obstawia;-),ja gram na necie i u ziemniaków,i pomimo wielu tu (trafnie zresztą) wymienionych wad lubię zagrac u ziemniaków,a klienci wcale nie wymra, u mnie np własnie bardzo dużo jest ludzi w moim wieku(30 lat) i młodszych, jedno -drugiemu nie przeszkadza,a więc nie widzę problemu
|
Do góry
|
|
|
|
#1909146 - 05/01/2008 08:00
|
Porucznik
Meldunek: 15/04/2005
|
@lucmacher - przeciez w necie jak ktos chce sie pochwalic kuponem tez moze to zrobic. I to chyba na wieksza skale niz w realu. No chyba, ze ktos sobie stanie caly dzien przed profkiem i kazdemu bedzie sie chwalil kuponikiem  Oczywiscie, ze graniu u naziemnych ma swoj urok, tylko czasami nie chce sie denerwowac i sluchac bzdur dziadkow, ktorzy nie maja pojecia o danej dyscyplinie a prawia kazania jakby byli trenerami jakiejs druzyny NBA .. Jak jestem to przewaznie mozna posmiac, panie w punktach przynajmniej ubaw maja 
|
Do góry
|
|
|
|
|
|