#1880986 - 25/12/2007 17:52
Re: OSCARY 2007 mecz.pl - GŁOSOWANIE
[Re: Kameleon]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 09/02/2004
|
No ekhm..dziękuje wszystkim, którzy głosowali  Gratulacje dla wszystkich nominowanych  niech dla wszystkich kolejny rok będzie lepszy od obecnego. Co do kortu tenisowego to... w styczniu wracamy i buki rozp... weto 
|
Do góry
|
|
|
|
#1881019 - 25/12/2007 19:28
[Re: siwy212]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/08/2004
|
Dziekuje wszystkim, ktorzy oddali na mnie glosy Jestem w naprawde ciezkim szoku bo nie spodziewalem sie zbyt wiele po glosowaniu. Bylem swiecie przekonany, ze skoncze 3-4. Tym przyjemniejsza niespodzianka mnie spotkala. Z drugiej strony to ogromna motywacja do dalszej pracy i proby osiagniecia jak najlepszych wynikow  Jeszcze raz dzieki. Gratulacje dla laureatow pozostalych kategorii, a takze dla wszystkich nominowanych bo kazda z tych osob, najczesciej pozytywnie, wyraznie zaznaczyla swoja obecnosc na mecz.pl w mijajacym roku. I szczegolne i indywidualne gratulacje dl a Biszopa, ktoremu nagroda za caloksztalt nalezala sie jak malo komu. Wyniki glosowania pokazuja, ze nie tylko ja mialem podobne zdanie. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1884429 - 27/12/2007 06:30
[Re: konstruktor1]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/11/2005
|
Witam! Również dziękuję wszystkim za głosy, a wygranym w poszczególnych kategoriach gratuluję zwycięstw. Oby w przyszłym roku nominowanych było jeszcze więcej  Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1891034 - 30/12/2007 03:34
[Re: Ignorator]
|
MaSha Lover
Meldunek: 24/03/2005
|
I got angels in the sky who truly kept me alive I got haters on the earth who walk me down to the dirt  A pozostałe wybory ['] Lubie Kamela, ale wybor jego i przewaga z jaka wygrał świadczą, że faktycznie jest to przede wszystkim plebiscyt popularnosci :| Typer roku ['] nie znam człowieka, widziałem parę jego wpisów. Ogląda dużo C+, przytacza dużo nieswoich myśli. Ogólnie ['] Moderator i całokształt - kompletny żart :| I może ktoś pod spodem napisać, że właśnie dzięki takim postom dostałem maline  ale zwisa mie to i powiewa  Respect da King !
|
Do góry
|
|
|
|
#1891061 - 30/12/2007 03:44
[Re: PioKing]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/03/2006
|
I got angels in the sky who truly kept me alive I got haters on the earth who walk me down to the dirt  A pozostałe wybory ['] Lubie Kamela, ale wybor jego i przewaga z jaka wygrał świadczą, że faktycznie jest to przede wszystkim plebiscyt popularnosci :| Typer roku ['] nie znam człowieka, widziałem parę jego wpisów. Ogląda dużo C+, przytacza dużo nieswoich myśli. Ogólnie ['] Moderator i całokształt - kompletny żart :| I może ktoś pod spodem napisać, że właśnie dzięki takim postom dostałem maline  ale zwisa mie to i powiewa  Respect da King ! właśnie za takie teksty powinien być Oscar toż to święta racja
|
Do góry
|
|
|
|
#1891214 - 30/12/2007 04:52
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/03/2006
|
Pio napisał, że "faktycznie jest to przede wszystkim plebiscyt popularności :|" i moim zdaniem ma rację.
Więc czemu wieczny wesołek spełniony na wszelkie sposoby i zarazem geniusz konstruktor się czepia
|
Do góry
|
|
|
|
#1892208 - 30/12/2007 19:54
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 08/10/2005
|
A pozostałe wybory ['] Lubie Kamela, ale wybor jego i przewaga z jaka wygrał świadczą, że faktycznie jest to przede wszystkim plebiscyt popularnosci :| Typer roku ['] nie znam człowieka, widziałem parę jego wpisów. Ogląda dużo C+, przytacza dużo nieswoich myśli. Ogólnie ['] Moderator i całokształt - kompletny żart :| I może ktoś pod spodem napisać, że właśnie dzięki takim postom dostałem maline  ale zwisa mie to i powiewa  Respect da King ! Przykro czytać takie posty i naprawdę są one bez sensowne. Oskar to jest zabawa a nie konkurs popularności. Jeśli chodzi o twoją wypowiedź to konstruktor1, który wygrał za całokształt stworzył na mecz.pl British Club i go prowadzi. Radzę zobaczyć ile go to pracy kosztuje i czas prywatnego. Jeśli chodzi o Kameleona to sam głosowałem na niego. Znam go i wiem, że do tenisa ma smykałkę. Wczoraj trafił kurs @5. Odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu. A jeśli chodzi o moderatora i nagrodę za całokształt to Biszop wygrał zdecydowanie a to dlatego, że obok Conrada zrobił najwięcej dla mecz.pl. Do tego będąc moderatorem był bezkompromisowy i zawsze służył dobrą radą każdemu. Tak na koniec dodam, że idąc twoim torem myślenia także powinienem mieć pretensje, że nie wygrałem oskara za piłkę nożną. Jednak wybór Maxiego był trafiony chłopak udzielał się na forum bardzo dużo, ma temat w Elite Private Picks a także działa sporo na Stadionie Piłkarskim. Z resztą oddanie przez zemnie na niego głosu świadczy, że bardzo doceniam jego pracę. Wygrał lepszy i myślę, że ty PioKing pogódź się z tym, bo twoje zachowanie jest naprawde nie smaczne. .::Think Twice::. Ignorator.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|