tresci antyklerykalne
http://www.hip-hop.pl/forum/projector.php?forum=8&thread=11910977974005Dyskusja na powazny temat prowadzona w malo wybredny momentami glupi sposob, ale przede wszystkim zenujacy sposob. Tym nie mniej sa tam teksty ktore rozp.ierdalaja:
Ja mam troche do JP2, ale chuj, nigdy mu źle nie życzyłem i ciesze sie, że sie trafił taki Polak. A takim pojebom jak Globus to tylko świecznik wielki jak menora.
Ponawiam prośbę: hejtujcie samych siebie to może dojdziecie do świętości. Pokory troche, ziomale, tego Wam brakuje. Jakie to forum jest żałosne... Dżizas.
Naprawdę tak myślicie, że papież to leszcz? A może bananowiec, w końcu hajsu miał dużo przecież? Leszcz, czy bananowiec? Zdecydujcie się wreszcie, leszcze. Propsy dla JP2. Respekt.
********* muł. Żresz, srasz, chlejesz ruchasz i gonisz tylko za kaboną jak pojebany zaś szczytem spełnienia życiowego jest dla ciebie zakup nowego dresu i komórki, którymi będziesz się chwalił swoim koleżkom pokroju Globus a oni z tępym mulim zachwytem w oczach będą ci zazdrościć.
*** baranie jak byś był mądry to byś wiedział, że JPII spotykał się z przedstawicielami innych kościołów na pokojowych audiencjach i potrafił rozmawiać z nimi o Bogu i sprawach duchowych.