[QUOTE]Oryginalnie wysłał kuba81:
[qb]
Gy gy 3 miejsce w 2 lidze gdzie byly walkowery a miejsce spadkowe w Ekstraklasie gdzie poziom jest naprawde bardzo wysoki to naprawde duza roznica i wlasnie dlatego te zespoly musialy zdecydowanie bardziej sie napracowac.
Pozdrawiam[/qb][/QUOTE]

))))))))
No rzeczywisice w 1 lidze sa az tak dobre ze roznica jest kolosalna co bylo widac pop wynikach pucharowych gdzie moja druzyna wyeliminowala 3 Druzyny z 1ligi(w tym mistrza ELL) a 4 druzyna z pierwszej ligi ledwo wygrala.
Wiec mojim zdanmiem niem zadnej duzej roznicy a po drugie co ja sie nie napracowalem tylko co siedzialem i nic nie robilem roznica jest taka ze w 1lidze bylo wiecej meczy i tyle a poziom jest wyrownany jezeli chodzi o II lige i pierwsza 3 cczy nawet 4 drugiej ligi swiadczy o tym fakt dojscia druzyny gorzowa do CF , pozatym oni sa spadkowiczami ,spadli bo nie najlepiej sie prezentowaly i tak samo umnie nie awansowalem bo zabraklo ****nych 2 czy 3 pkt , wiec najsprawiedliwsze bylo by to aby do koptowac po jednej druzynie z II lig ktore zajely 3 m-ce
Pozatym popatrz ile bramek strzelilem wiec walkowery jakie nawet by nie byly to wlasnie moji gracze naproduktowali goli tyl ze nawet wiekszosc pierwszo ligowcow tyle nie strzelilo nie wspominajac o rekordzie

Baaaa zadna tyle nie strzelila czyli wasi gracze sa jacys zaspania

albo przemenczeni juz po 20 kolejkach

)))
pozdro
<small>[ 14-11-2003, 11:34: Wiadomość edytowana przez: Gy_Gy_Crav[hools] ]</small>
[ 14-11-2003, 11:38: Wiadomość edytowana przez: Gy_Gy_Crav[hools] ]