#1863676 - 17/12/2007 07:47
Re: Fan Club Big Brothera 4.1 [7]
[Re: Homraj]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/01/2003
|
Panowie a to w ogóle prawda?
wszyscy chyba pamiętają jak Polsat ustawiał wyniki Baru... tia, pewnie Jola ustawiła wyniki na barze ;] aż wszystkie słupki jej popularności urosły średnia wieku głosujących ~13 a potem rodzice zdzwieni jakie rachunki 
|
Do góry
|
|
|
|
#1863677 - 17/12/2007 07:47
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 27/12/2005
|
Panowie a to w ogóle prawda?
wszyscy chyba pamiętają jak Polsat ustawiał wyniki Baru... ? ja nie slyszalem  moglbys rozwinac temat?
|
Do góry
|
|
|
|
#1863683 - 17/12/2007 07:48
[Re: Szewa]
|
MaSha Lover
Meldunek: 24/03/2005
|
Wiem, ten pseudo program to zabawa dla milionów (???) Polaków. Ja do oglądania tego czegoś nie mogłem się jednak przemóc (na szczęście) dlatego nie znam głównych aktorów tego realiti szoł. Przez ekran monitora przemknęła mi tylko jedna postać. Głupia, pusta, żałosna czarnowłosa postać kobiety. Teraz dowiaduję się, że wygrywa on dzięki widzom 100 koła papiera. Czy w dzisiejszych czasach, żeby zarabiać pieniądze trzeba robić z siebie imbecyla, albo po prostu tym imbecylem być ? Czy nie liczą się żadne pozytywne cechy, żadne wartości ? Ten przykład pokazuje, żen ktoś ułomny intelektualnie może być "gwiazdą". Przykro się robi. Ja promowaniu głupoty mówię stanowcze Szukacie problemów tam gdzie ich nie ma  Jola nie robiła z siebie idiotki, ona po prostu jest idiotką i wygrała za szczerość oraz autentyczność. Skupcie się lepiej na tym, że dilera narkotyków promuje się na najlepszego boksera w Polsce  Wczoraj był na ostrych dragach, ale znowu pewnie nikt nic nie napisze złego czy obiektywnego 
|
Do góry
|
|
|
|
#1863688 - 17/12/2007 07:50
[Re: pacyfista]
|
old hand
Meldunek: 07/12/2007
|
normalne ze ustawka tak jak z Dzieciolem,przeciez malolaty nie glosowaly za nim a babcie nie mialy jeszcze komorek w kieszeniach myśle ze 1 edycje BB nie goladaly same maŁolaty, bo tamta edycja w ludzie w niej trzymali jakiś poziom... teraz wiadomo wszystko idzie pod pokolenie bravo i szalone 15
|
Do góry
|
|
|
|
#1863690 - 17/12/2007 07:51
[Re: Szewa]
|
ATP & WTA Tour
Meldunek: 28/10/2004
|
tą spotkałem w sobotę w Galaxy - centrum handlowe w Szczecinie takie wielkie
jak dumny paw łaziła po sklepach...
A kto to jest ta z you can dance ty nie dance ? 
|
Do góry
|
|
|
|
#1863692 - 17/12/2007 07:52
|
old hand
|
[quote=PioKing] Skupcie się lepiej na tym, że dilera narkotyków promuje się na najlepszego boksera w Polsce  Wczoraj był na ostrych dragach, ale znowu pewnie nikt nic nie napisze złego czy obiektywnego zastanów sie lepiej jak cos napiszesz ;]
|
Do góry
|
|
|
|
#1863699 - 17/12/2007 07:55
[Re: PioKing]
|
old hand
|
O, ale przypadek, broniący głos odezwał się z Rzeszowa  Dilerzy to u was bohaterzy ? Nie, poprstu znam Cygana i znam sprawe napewno lepiej od Ciebie... uwierz mi ;]
|
Do góry
|
|
|
|
#1863703 - 17/12/2007 07:56
[Re: PioKing]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 07/09/2004
|
Wiem, ten pseudo program to zabawa dla milionów (???) Polaków. Ja do oglądania tego czegoś nie mogłem się jednak przemóc (na szczęście) dlatego nie znam głównych aktorów tego realiti szoł. Przez ekran monitora przemknęła mi tylko jedna postać. Głupia, pusta, żałosna czarnowłosa postać kobiety. Teraz dowiaduję się, że wygrywa on dzięki widzom 100 koła papiera. Czy w dzisiejszych czasach, żeby zarabiać pieniądze trzeba robić z siebie imbecyla, albo po prostu tym imbecylem być ? Czy nie liczą się żadne pozytywne cechy, żadne wartości ? Ten przykład pokazuje, żen ktoś ułomny intelektualnie może być "gwiazdą". Przykro się robi. Ja promowaniu głupoty mówię stanowcze Szukacie problemów tam gdzie ich nie ma  Jola nie robiła z siebie idiotki, ona po prostu jest idiotką i wygrała za szczerość oraz autentyczność. Skupcie się lepiej na tym, że dilera narkotyków promuje się na najlepszego boksera w Polsce  Wczoraj był na ostrych dragach, ale znowu pewnie nikt nic nie napisze złego czy obiektywnego Ja nigdzie nie szukam problemów. Po prostu wyrażam swoją opinię na dany temat. Poziomy debilizmu sięgają szczytów. Nie tylko w Polsce, na całym świecie. Zastanawiam się jak nisko można upaść ? I z każdym kolejnym dniem, z każdym kolejnym "szoł" w TV, gdy wydaje mi się, że już niżej nie można, okazuje się, że jestem w błędzie... Odpowiednie w tej sytuacji jest powiedzenie klasyka: "Gdy upadłem na dno, usłyszałem pukanie od spodu."
|
Do góry
|
|
|
|
|
|