Koleżanka do mnie przyjechała i nie za bardzo mam czas na pisanie dzisiaj, ale jako, że poszła prostować włosy to skrobnę coś od siebie
Co do Koszalina to sprawa wygląda całkiem fajnie. U siebie bardzo mocni co już nie raz pokazali w tym sezonie. Na dodatek uwierzcie mi, że taka wygrana 30-oma punktami nad Anwilem Włocławek wprowadza dobrą atmosferę do drużyny i koszykarze za wszelką cenę będą się starali, by dobra passa została podtrzymana, a szansa do tego będzie już dzisiaj bowiem przyjeżdża Polonia. Polonia, która owszem i jest mocna, ale myślę, że dzisiaj to Koszalin będzie górą. Swanson jest kontuzjowany, ale działacze nie śpią i sprowadzili do zespołu znanego z poprzedniego sezonu Josha Gomesa. Trudno o lepszy wybór, bowiem chłopak prezentował się przyzwoicie, a na tle ostatnio słabo spisującego się Swansona na pewno będzie spisywał lepiej. Na dodatek zna halę i kosze, więc nie powinno być tak źle. Sęk jest jeden - kursy chodzą po około 1.35 a za tyle to bym tego nie ruszał
Jak chcecie szukać niespodzianek to raczej nie w Koszalinie
Z innych meczy to raczej odradzam granie na Turów z handi. Kotwica mimo porażki z Świeciu jest w dobrej formie i może powalczyć w Zgorzelcu szczególnie, że
ZAGRA CHRIS DANIELS a na dodatek wraca prawdopodobnie Armstrong. Snow wyborna forma strzelecka i chyba go Koniecki przesunie na 2, bo zespól wzmocnił Erick Barkley, który gra na pozycji numer 1. Odradzam granie Turowa z takimi kosmicznymi handi jak -15.5