Strona 2 z 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >
Opcje tematu
#1604057 - 20/09/2007 02:16 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: crova]
bitnap Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 18/09/2007
lubie by atakowany, ale tylko sensownymi argumentami .... szkoda, ze u Ciebie ich niestety nie dostrzeglem ...

moglbys mi je wskazac ?

ogolnie uwazam, ze nie masz pojecia ani o jednej druzynie ani o drugiej tym bardziej podejrzewam, ze nie widziales ich w akcji, wkleiles sklady z pewnego serwisu, dodales pare ogolnikow i jestes zadowolony ;-)

ja piszac cokolwiek, nie pisze od tak, zeby bylo, tylko po to, zeby pomoc niektorym osobom zobrazowac pewne sprawy i byc moze ogolic buki

pozdroooo

ps : Boyd to nominalny napascior, a ich rozlicza sie przede wszystkim ze strzelanych bramek( mam rozumiec, ze optymalna forma = cofa sie do pomocy i pomaga rozgrywac kolegom ?) ... ze tak powiem, nie ucz ojca dzieci robic ;-)

Do góry
Bonus: Unibet
#1604882 - 20/09/2007 05:41 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: crova]
crova Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/05/2006
Originally Posted By: crova

Glasgow Rangers - Stuttgart
Over 2,5 @ 2 toto-mix
2:1 +

Do góry
#1604890 - 20/09/2007 05:43 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: bitnap]
bitnap Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: bitnap

Glasgow-VFB 1 2/10
Glasgow-VFB(0) 1 4/10
VFB +1.5 8/10

lub tez zwyczajnie : Glasgow wygra roznica jednej bramki

\:\)

Do góry
#1604895 - 20/09/2007 05:46 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: bitnap]
bitnap Offline
Carpal Tunnel

a co do Lyonu moze wreszcie czesc osob przejrzy na oczy, ze ten Lyon to juz nie ten sam zespol, co ogrywal Real 3-0 czy u siebie czy tez na wyjezdzie ;-)

Pozdrawiam

Do góry
#1604924 - 20/09/2007 05:58 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: bitnap]
As Offline
old hand

Meldunek: 03/10/2003
IMO Lyon może miec ogromne problemy z wyjściem z grupy. Wyjazdy do Szkocji oraz Niemiec równiez nie będą spacerkami. Na razie grają żenadę.
Barca grała trochę na stojąco, co i tak wystarczyło by pokonać słaby Lyon.

Do góry
#1604961 - 20/09/2007 06:20 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: connor]
micha$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2005
Widzę, że moje niefortunne stwierdzenie wywołało burzę furiatów.
Gratuluję Barcelonie zwycięstwa, liczyłem, że będą mieli większe schody. Lyon zawiódł mnie kompletnie...

Do góry
#1604972 - 20/09/2007 06:31 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: micha$]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/01/2004
Originally Posted By: micha$

\:D

Nie przejmuj sie ,są wszedzie i w coraz wiekszej ilości.

Własnie wróciłem z Camp Nou.

Wydałem 71 euro i obejrzałem gówniany mecz.

Barca z taka grą moze zapomniec o odebraniu Realowi tytułu.
Jednak....z taka miernota ,jaka zaprezentował Lyon ,FCB wygrała na stojaco.
Szczęsliwa dla Dumy Katalonii 1 bramka ,a potem ,w oparach nudy ,czekaliśmy w przerwie ,ze moze cos sie zmieni.
Nic podobnego.
Dwie nastepne bramki to raczej zasługa gosci ,którzy umierali na murawie
Wreszcie gola strzelił mój "ulubieniec" Heniek ,ale z takim przeciwnikiem i Rasiak by strzelił.

Wynik lepszy niz gra i pomyslałem ,ze w najbliższą niedzielę będę swiadkiem kompromitacji z Sevilla ,ale.....jak zobaczyłem wynik z Londynu...kopara mi opadła.

Co wiec zobacze w niedzielę ? \:\)

Ups ...nie ten topik.

Salud !

amk

PS.Na mecze z Glasgow i Stuttgartem sie nie wybieram ,mam dosyć \:D

Do góry
#1604998 - 20/09/2007 06:54 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: Amkwish]
DJ SOSNA Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 13/03/2001
Drużyny hiszpańskie zawsze mają problemy z Arsenalem w Londynie. Tak już jest. Bardziej mnie interesuje co odpier***la Ronaldinho. Dzisiaj był cienki jak sik pająka...aż przykro było patrzeć \:o co powiesz amk?

Do góry
#1605000 - 20/09/2007 06:56 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: micha$]
Platini Offline
Porucznik

Meldunek: 15/04/2005
Gratuluję Barcelonie zwycięstwa, liczyłem, że będą mieli większe schody. Lyon zawiódł mnie kompletnie...
Zarowno Barca jak i Lyon zagrali słabiutko. Barca mimo ze niby wygrała pzekonująco zagrała słabo. Z takimi zawodnikami takich przeciwników powinno sie 'wchłaniać' Bedac jeszcze w Fr ogladałem trzy mecze OL gdzie mimo wygranych spotkań zagrali słabizne i głownie dzięki nieporadności przeciwników potrafili wdusić o jedna wiecej bramke niż oni. I rzeczywiście może im być ciezko wyjsc z grupy jeśli sie nie wezmą za gre i nie zaczną grać tego, co Lyon potrafił sezon czy dwa temu ..

Do góry
#1605004 - 20/09/2007 07:00 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: DJ SOSNA]
bitnap Offline
Carpal Tunnel

Ronaldinho chyba te Laysy zaszkodzily, wygladal bardzo slabiutko ... naprawde ciezko sobie przypomniec mecz, w ktorym probuje 3 razy 1x1 i wszystkie 3 proby przegrywa

choc co by nie pisac, przeglad pola wciaz na najwyzszym poziomie :-)

Do góry
#1605006 - 20/09/2007 07:03 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: Platini]
konstruktor1 Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 20/08/2004
Perrin to jest menedzer, ktory w rok omal nie zniszczyl Portsmouth. W bramce zatrudnil wtedy Greka ( nie pamietam nazwiska), ktory byl tak cienki, ze po tym jak wrocil Redknapp zostal wyrzucony z klubu i nie mogl znalezc nowego. Wiec.....sprzedawal kebaby \:D .

Nie mozna tak jak Lyon, rok w rok sprzedawac najlepszych zawodnikow i wciaz grac na wysokim poziomie. Miejmy jedynie nadzieje, ze buki wystawiajac kursy na nastepne mecze beda sie kierowac nazwa, a nie faktycznym poziomem zespolu i bedzie mozna dobrze zarobic jak Stuttgart i Rangers pojada grac do Lyon.

Do góry
#1605018 - 20/09/2007 07:09 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: konstruktor1]
bitnap Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: konstruktor1
Perrin to jest menedzer, ktory w rok omal nie zniszczyl Portsmouth. W bramce zatrudnil wtedy Greka ( nie pamietam nazwiska), ktory byl tak cienki, ze po tym jak wrocil Redknapp zostal wyrzucony z klubu i nie mogl znalezc nowego. Wiec.....sprzedawal kebaby \:D .

Nie mozna tak jak Lyon, rok w rok sprzedawac najlepszych zawodnikow i wciaz grac na wysokim poziomie. Miejmy jedynie nadzieje, ze buki wystawiajac kursy na nastepne mecze beda sie kierowac nazwa, a nie faktycznym poziomem zespolu i bedzie mozna dobrze zarobic jak Stuttgart i Rangers pojada grac do Lyon.

no coz, jesli sie placi 16 baniek za zaledwie przyzwoitego Keite, cos jest nie tak

acz i tak sadze, ze mecze Lyonu u siebie z VFB czy tez Rangersami beda wygladac zgola inaczej, ale na myslenie o tym przyjdzie pora nieco pozniej ;-)

Do góry
#1605027 - 20/09/2007 07:17 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: DJ SOSNA]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: DJ SOSNA
Drużyny hiszpańskie zawsze mają problemy z Arsenalem w Londynie. Tak już jest. Bardziej mnie interesuje co odpier***la Ronaldinho. Dzisiaj był cienki jak sik pająka...aż przykro było patrzeć \:o co powiesz amk?

Filip ,wydajwe mi sie ,ze ...

Ronaldinho podpisał akces do grupy pod nazwą "Rijkaard fuera".
Dni marnego entrenadora sa ,moim zdaniem ,policzone.

Inna sprawa ,ze nasz Ronni bardzo przezywa ,ze Mu sie skończyło 6 lat wolnosci podatkowej i moze swoja słaba grą daje Laporcie do zrozumienia ,aby to on,prezes ,troche dopłacił

Nawiasem mówiac ,dzieki Ronaldinho ,dowiedziałem sie ,ze mnie tez naleza sie wakacje podatkowe \:D

Mimo wszystko w niedziele oczekuje wspaniałego widowiska.
Siedze na "gol nord ,2 graderia" i mam polską flage z napisem
"Polónia am el Barca"

PS.Polonia po katalońsku - Polónia - akcent nad drugim "o"

Do góry
#1605049 - 20/09/2007 08:00 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: Amkwish]
micha$ Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 25/11/2005
OT:
Amk, na następny mecz Barcy u siebie przygotuj transparent "mecz.pl" ;\)

Do góry
#1605077 - 20/09/2007 08:37 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: Amkwish]
connor Offline
a.k.a. "Experto"
King Of The Hill

Meldunek: 12/08/2002
Co za kolejka, gdybym dzis zagral swoje picki na odwrot pieknie bym sie oblowil

Do góry
#1633456 - 30/09/2007 19:06 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: micha$]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

OT:
Amk, na następny mecz Barcy u siebie przygotuj transparent "mecz.pl" ;\)

Teraz Barca gra w Stuttgarcie i nie powiesze flagi ,ale za to mam hasło na ten mecz

Po obejrzeniu ,na żywo i w TV,wszystkichich meczów Barcy w tym sezonie,nie zawaham sie postawić pełnej stawki na "dwójke" w Stuttgarcie ,po bardzo ładnym kursie.

Wczoraj z Levante ,w drugiej połowie ,Rijkaard dał odpocząć Messiemu i Abidalowi oraz wpuscił (po przerwie spowodowanej kontuzją )Puyola (zszedł Gabi Milito).

W Barcelonie mówi sie ,ze w pierwszych 3 meczach rundy grupowej trzeba zdobyc komplet punktów ,tak by rewanże rozgrywac w spokoju.
Pierwszoplanowym celem jest La Liga i odzyskanie mistrzostwa ,niemniej jednak CL to prestiż i pieniadze ,wiec trzeba brac,jak dają ;\)

VfB jest ,w mojej opinii ,na poziomie Murcii,Bilbao lub Levante ,takze spodziewam sie pewnej wygranej Blaugrany.

Jedno ,co mnie troche niepokoi ,to wczorajsza kontuzja Yaya Toure ,który jest bezcennym graczem dla Barcy.
Mam nadzieje ,ze to nic poważnego (na razie nie ma info na ten temat).

I co do hasła.
Swego czasu stawialiśmy z Zabielanym na Heat w NBA z hasłem :
"Kto jest chłop z jajami ,stawia na Miami".

Dzis troche zmienimy hasło :

"Ten kto ma cojones ,gra na Barcelone"

Salud !

amk

Do góry
#1633988 - 30/09/2007 22:11 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: Amkwish]
rene Offline
Pooh-Bah

Meldunek: 25/01/2006
Originally Posted By: amkwish

VfB jest ,w mojej opinii ,na poziomie Murcii,Bilbao lub Levante ,takze spodziewam sie pewnej wygranej Blaugrany.
amk

Z tym porównaniem Stuttgartu mocno przegiąłeś \:D
Trzeba oglądać Bundesligę, a nie zgadywać
Nie zmienia to faktu, że BARCA WIN \:D

Stuttgart jest teraz bez formy, ale bardzo dobra drużyna
Barcę spacerek raczej nie czeka, ale to będzie zależało od tego jak zagra Vfb i czy się nie przestraszy
Jest to drużyna bez doświadczenia, ale na Niemców trzeba uważać, bo potrafia być groźni
Ffb sporo bramek strzela głową, bodaj najwięcej w Bundeslidze o ile pamiętam
Stać ich, by przynajmniej raz ukuć, a wtedy też over powinien wejść

Do góry
#1634096 - 30/09/2007 22:25 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: rene]
Amkwish Offline
Carpal Tunnel

Originally Posted By: rene
Originally Posted By: amkwish

amk

Z tym porównaniem Stuttgartu mocno przegiąłeś \:D
Trzeba oglądać Bundesligę, a nie zgadywać

Mam Bundeslige w kazdy weekend i tak własnie oceniam potencjał VfB ,jak napisałem.
Ze szwabskich ekip tylko obecnie Bayern moze sie przeciwstawic sile Barcy i Realu ,Schalke i Werder walczyłyby góra o miejsce w pucharze UEFA ,a o reszcie szkoda gadać

Over mówisz,tak...może być 0:3 ;\)

Do góry
#1634209 - 30/09/2007 22:41 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: Amkwish]
juancarlos Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 16/04/2007
podzielam zdanie z powyzszych postow, odnosnie zwyciestwa Dumy Katalonii w Niemczech. Barça jest w gazie, w przeciwienstwie do Vfb, ktore w lidze plasuje sie dopiero na 9. pozycji, a jeszcze dzis moze zostac wyprzedzone przez Hannover 96.
Na pewno plusem dla Katalonczykow jest takze powrot do gry nie tylko podstawowego defensora, ale i kapitana - Carlesa Puyola. Martwi troche jednak uraz Yaya Toure (ok. 4 tygodnie absencji czeka zawodnika rodem z Wybrzeza Kosci Sloniowej) - nabytek z Monaco prezentuje sie nadzwyczaj dobrze i smialo mozna powiedziec, ze pozycja pivota jest dla niego zaklepana.
Mimo wszystko Katalonczycy powinni przywiesc z Niemiec 3 punkty. Tereny niemieckie sa dla nich nienajgorsze - w ostatnich latach podopieczni Ryjka grali 2-krotnie w grupie z Werderem Brema - z wyjazdowych spotkan raz udalo sie przywiesc remis, raz zas zwyciestwo.

Kursy wygladaja zachecajaco i przy formie i grze, jaka prezentuje Barça, smialo mozna grac dwojeczke w tym meczu...

pozdrawiam

Do góry
#1635739 - 01/10/2007 04:10 Re: LM - GRUPA E (Barcelona, Lyon, Rangers, Stuttgart) [Re: juancarlos]
crova Offline
Carpal Tunnel

Meldunek: 30/05/2006
Jezeli to na poczatku chciałbym zauwazyć iz kursy na Barce leca na łeb na szyje , wyniosiły ok 1,8-1,9 teraz juz wachaja sie w okolicach 1,65 wiec łapcie póki mozna złapać, pewnie we wtorek bedzie jakies 1,5. Moim zdaniem Stuttgart nie jest w stanie zatrzymac Barcy w obecnej formie. Sam w lidze nie błyszczy a co dopiero mowić o powstrzymaniu Wielkiej Barcy.

Wiecej napisze jutro lub we wtorek

Hola

Do góry
Strona 2 z 8 < 1 2 3 4 5 6 7 8 >

Moderator:  Akhu, Biszop