#1849422 - 12/12/2007 02:15
Re: Osoba, którą najchętniej potrąciłbyś samochodem
[Re: SR]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 03/04/2003
|
aha zapomnialem dodac rozjechalbym Busha , nie jako prezydenta USA ale jako legalnego zbrodniarza wojennego i wepchnijmorde  i ktoregos z Kaczynskich za ich tekst o konopiach...
|
Do góry
|
|
|
|
#1849822 - 12/12/2007 03:49
[Re: xqwzts]
|
a.k.a. "dave_k.o."
Meldunek: 19/11/2003
|
|
Do góry
|
|
|
|
#1850168 - 12/12/2007 05:14
[Re: davccio]
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
Jedna sprawa.
Bartoszewskiego jako Autorytetowi dla wielu z Was nie wypada sie tak wypowiadac jak to czynil na jakichstam zjazdach PO (choc moge tak samo myslec jak On, ale to nie ja jestem "najwybitniejszym" Polakiem, pffffffff).
W momencie kiedy Wladziu wjechal swoim czolgiem do polskiej polityki, Jego wszystkie, niesamowite historie z przeszlosci powinny dla wielu z nas stracic blask. Szkoda, ze nie stracily.
Rzeczywiscie wypowiadanie sie przed Kongresem, to faktycznie wielki sukces. Nie badzmy smieszni, ok?
A i fajnie by bylo, jakby grzecznie poprosil o nietytulowanie Go tytulem, na ktory w zaden sposob nie zasluzyl.
Za swoj zyciorys moze dostawac ordery, krzyze, wszystko, ale nie tytul profesora, takie moje zdanie. I nie liczy dla mnie sie to, czy ja uwazam, ze On na jakikolwiek order czy costam zasluguje.
A i jeszcze jedno moze dostac statuetke "polskie usta" przeznaczona specjalnie dla Polakow wypowiadajacych sie przed Kongresem.
Zeby nie bylo OT:
kazdego zydka bym przejechal, kazdego, bez wyjatku, nawet tego w 1/16 zydka. Nikt nam tak nie nabruzdzil jak zydzi, nikt na swiecie tak nie nabruzdzil jak zydzi.
|
Do góry
|
|
|
|
#1850214 - 12/12/2007 05:23
[Re: polskignom]
|
"I'll slip an extra shrimp on the barbie for you"
Meldunek: 14/11/2000
|
kazdego zydka bym przejechal, kazdego, bez wyjatku, nawet tego w 1/16 zydka. Nikt nam tak nie nabruzdzil jak zydzi, nikt na swiecie tak nie nabruzdzil jak zydzi. Takiego czegoś się nie spodziewałem. Przecież niektórzy tak sądzą o Polakach i skoro my możemy w ten sposób myśleć o pewnych nacjach to czemu ktoś nie ma prawo mieć taki pogląd wobec nas? Ja akurat do nich, jak i do Arabów, Niemców, Rosjan, itd. mam mieszane zdanie. Wszystko zależy od każdego człowieka. Jeśli ktoś ogólnie nienawidzi każdego Żyda to jest takim samym człowiekiem jak ten, który nienawidzi wszystkich Polaków.
|
Do góry
|
|
|
|
#1850285 - 12/12/2007 05:33
[Re: polskignom]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
kazdego zydka bym przejechal, kazdego, bez wyjatku, nawet tego w 1/16 zydka. Nikt nam tak nie nabruzdzil jak zydzi, nikt na swiecie tak nie nabruzdzil jak zydzi.
Ktos Gnomowi sie wlamal na konto 
|
Do góry
|
|
|
|
#1850710 - 12/12/2007 07:20
[Re: viali]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 11/08/2005
|
Mówiąc o nienawisci do żydów identyfikujecie się z ideologią poje...ych neonazistów ( http://www.bhpoland.org/strona/pl_zyd.htm ) Jest/było paru chorych nacjonalistów, jak m. in. David Lane (zmarł chyba w tym roku), toksyczni ludzie. Nie stawajcie sie takimi ludzmi, jak neonaziści
|
Do góry
|
|
|
|
#1850717 - 12/12/2007 07:25
[Re: Koski]
|
Carpal Tunnel
|
skad to sie bierze cos takiego jak auto-antysemityzm w Polakach? pewnie stąd że rządzą oni swiatem a my juz mamy dosc zaleznosci i chcielibysmy troche poodychac z zydzi zaserwowali nam sprytnie zaserwowany mechanizm religi ktory manipulował swiatem przez wieki , teraz jednak nauka poszla za bardzo do przodu i wprowadzili kult pieniadza ktory rzadzi swiatem a jak wiadomo zyd ma go najwiecej i rzadzi swiatem ( usa ) proste... 
|
Do góry
|
|
|
|
#1850720 - 12/12/2007 07:27
|
Carpal Tunnel
|
pisalem to na szybko i troche zamotałem ale da myśle że da sie po tym uśmiechnąć dobra już więcej nie psiocze na żydów bo przyjdzie do mnie w nocy upór żyd i obetnie mi .... napletek 
|
Do góry
|
|
|
|
#1850730 - 12/12/2007 07:34
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/01/2004
|
pisalem to na szybko i troche zamotałem ale da myśle że da sie po tym uśmiechnąć dobra już więcej nie psiocze na żydów bo przyjdzie do mnie w nocy upór żyd i obetnie mi .... napletek Znam gorszego upiora ,to wmawiany komu sie da antysemityzm. Loja tym czlowieka nawet za to ,ze smie powiedziec "zyd"  Ja ,gdy ktos nazywa mnie katolikiem ,nie obrazam sie ,ale moze mojzeszowi sa bardziej sencillos 
|
Do góry
|
|
|
|
#1850749 - 12/12/2007 07:44
[Re: Ignorator]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 13/04/2006
|
Wojtek no na pewno nie ja pisałem tutaj o polityce, ale jak widzę w tym temacie antysemityzm to normalnie dostaję szału.
.::Think Twice::. Ignorator. Nie mówię o Tobie tylko o tych, którzy delikatnie zboczyli z ów tematu  A szkoda, bo na początku było wszystko ok. Polityka jest wszędzie  Ale jak macie się kłócić na temat Barciszewskiego, PiSu, PO, antysemityzmu to Igi ma rację, zamknijcie go lepiej, bo te dyskusje do niczego nie prowadzą.
|
Do góry
|
|
|
|
#1850756 - 12/12/2007 07:47
[Re: shane]
|
Carpal Tunnel
|
ja sobie tylko ironicznie zartowalem z ów antysemityzmu
ale jak wiadomo w kazdym zarcie jest troche prawdy heh (kolejny zart) nie dajcie sie zwariowac , <peace>
|
Do góry
|
|
|
|
#1850941 - 12/12/2007 12:25
[Re: Conrad]
|
Live fast, die young
Meldunek: 25/02/2004
|
kazdego zydka bym przejechal, kazdego, bez wyjatku, nawet tego w 1/16 zydka. Nikt nam tak nie nabruzdzil jak zydzi, nikt na swiecie tak nie nabruzdzil jak zydzi. Takiego czegoś się nie spodziewałem. Przecież niektórzy tak sądzą o Polakach i skoro my możemy w ten sposób myśleć o pewnych nacjach to czemu ktoś nie ma prawo mieć taki pogląd wobec nas? Ja akurat do nich, jak i do Arabów, Niemców, Rosjan, itd. mam mieszane zdanie. Wszystko zależy od każdego człowieka. Jeśli ktoś ogólnie nienawidzi każdego Żyda to jest takim samym człowiekiem jak ten, który nienawidzi wszystkich Polaków. pełna zgoda, wszystko zalezy od kazdego czlowieka.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|