Prokom Trefl Sopot - Górnik Wałbrzych -15.5/+15.5
Skupiam sie na handi bo ono mnie najbardziej interesuje.Tylko ktos nie obserwujacy polskiego basketu moglby tutaj grac -15.5 na Prokom.Decyzja jest latwa albo +15 dla Gornika albo odpuscic wogole. Skoro nie odpuszczam to tylko handi dodatnie.
Podpieram jeszcze ten typ powodem ze grajac przeciwko mistrzowi gra sie z lepsza mobilizacja co powiino przekladac sie na lepsza skuteczniosc.Po drugie Gornik na wyjezdzie nie ma presji dzialaczy na wygrywanie wyjazdow dlatego powinien zagrac radosny basket na kompletnym luzie.Najwyzej przegraja -16 :D. Powaznie to ja nie wiem kto dla mistrza polski ma punkty zdobywac; Gurovi wielki nie wypal za te pieniadze;Spiegel teraz kontuzja i watpie by zagral w dzisiejszym meczu; Slanina ech zeby jego wystepy przeplatane byly miedzy punktami min 10 max 28 to oki ale ten gracz albo robi owe 28 albo 3 pkt...;Shakur ?? hmm to jeszcze dziecko ktore uczy sie grac w basket i co najgorsze nie widac u niego ciagu na kosz, taki nei poradny jakis
Harrisis hehe dobre dobre zapewne te 5 pkt zdobedzie w ciagu 32 minut gry :D. A moze jednak under >>???hmmm