i czemu barany piszecie mi ze jestem debilem, sytuacja lombardu nie jest dla mnie zadnym problemem
to po kiego grzyba zakladales ten temat

chciales tylko się pochwalic, że jestes uzależniony od hazardu?

poza tym no powiedz, chce ci sie chodzic na policje, prokurature, pisac wnioski, zakladac takie tematy na forach ?? takie sprawy sie inaczej zalatwia. Nie widzisz, ze Ty z Gdyni do Szczecina jedziesz przez Lublin? no dobra, pewnie i tak tej aluzji nie zrozumiesz. Innymi slowy sam sobie wszystko komplikujesz. Mnie kiedys pracodawca wyj**** na 300 zl w "bialych rekawiczkach". Wiadome bylo, ze mnie wydymali, ale trudne/niemozliwe bylo udowodnienie tego. I co? mialem spuscic glowe i sie z tym pogodzic?? w zemscie okradlem pracodawce na grube pare tys. zeta w koncu mnie przyłapali na gorącym uczynku, przy czym i ja to robilem w "bialych rekawiczkach". Bylo oczywistym ,że ich okradam, ale nie mieli na to niezbitych dowodow

przyjechala policja, stwierdzili ,ze nic nie mogą mi zrobic i tyle

stracilem 300zł, zyskalem pare tysiecy wiecej

tak sie zalatwia takie sprawy! a nie jakies "iscie" na policje czy prokurature. teraz juz jest po ptokach, gdyz cokolwiek kolesiowi zrobisz, to bedziesz pierwszym podejrzanym, wiec jest po sprawie. nalezalo sie usmiechnac i wyjsc z lombardu i pomyslec jak zrujnowac smieciowi zycie, a przy okazji odzyskac laptoka bez placenia za niego tych 2K za ktore go wczesniej zastawiles.
no ja akurtam mam obsesje na punkcie zemsty. Fragment z mojego kodeksu moralnego, moze na przyszlosc sie przyda (z Satanizmu) :
7 Musisz nienawidzić swoich wrogów z całego serca i jeśli ktoś uderzy cię w policzek, TRZAŚNIJ go w jego! pobij go na głowę, ponieważ samoobrona jest najwyższym prawem!
8 Ten, kto nadstawia drugi policzek, jest tchórzliwym psem!
9 Odpłać ciosem za cios, pogardą za pogardę, przekleństwem za przekleństwo - mając w tym swój spory udział! Oko za oko, ząb za ząb, zawsze po czterokroć, po stokroć! Stań się Postrachem dla swojego przeciwnika i jeżeli wejdzie ci w drogę posiądzie dodatkową mądrość, aby przemyśleć swoje posunięcie. Masz więc sprawić, abyś pod każdym względem budził szacunek i twoja dusza - twoja nieśmiertelna dusza - będzie żyła, i to nie w niepojętym raju, ale w umysłach i energii tych, u których wzbudziłeś szacunek.
poza tym sorka za szczerosc, ale nie jest mi ciebie zal. tak samo jak nie jest mi zal pijakow i narkomanow, bo zwyczajnie nimi gardze.