[QUOTE]Oryginalnie wysłał Szakal:
[qb]Pisałem gdzieś o tym wcesniej ale widocznie oczy Prema to przeoczyly. Wspomne jescze raz:
Wg mnie tam gdzie byly walkowery to druzyne ta nalezaloby usunac z ligii jednoczesnie usuwajac pkt. druzynom ktore zdobyle te pkt. za walkower z w/w.
I to byla najwazniejsza kwestia.
A co do ligii to ja jednak ograniczylbym ja do osob ktore raczej wiadomo ze pojawiaja sie w tygodniu na forum. Bo wpada nowy member i po pierwsze nikt nie jak na dlugo zostanie na mecz.pl co wiecej widzi fajna zabawe (EEL) i zamirza wziac w niej udzial. Ale pozniej przestaje odwiedzac stronke 'mecz' i jednoczesnie zapomina o konkursie.
Ja jednak postuluje nadal o wprowadzenie pkt. ktorego podalem na poczatku do regulaminu.[/qb][/QUOTE]wszystko dobrze Sokol ale co z tymi co wygrali walkowerem do jakiej ligi chcesz ich dac (pewnie do 2 mi to nawet pasuje)ale w takim razie nalezy wznowic rozgrywki od poczatku bo mimo walkoweru to jednak ja zdobylem bramke w tym meczu.Teraz gram z kolesiem co w 1 kolejce tez nie bral udzilu w EEL i zanosi sie na drugi walkower ale znowu ja mam juz bramke strzelona i to na wyjezdzie a zanosi sie ze moze beda dwie. Trzeba tak to zrobic aby bylo sprawiedliwie bo aj np gram w EEL pierwszy raz ale chce w to grac czekalem na te rozgrywki bardziej niz na playoffy wiec bez pochopnych decyzji prosze.Najlepeij bedzie jak zrobi sie jedan 3 lige jedna mzoe dwie drugie i jedna mzoe dwie pierwsze .
pozdrawiam