#1820324 - 30/11/2007 08:12
Re: PES 08o
[Re: AdrBet]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 12/06/2003
|
chodzi mi oczywiscie o tego nowego  2008 Ja gram na PS2. Co mi sie rzucilo w oczy to napewno lepsze zachowanie komputera. Niezle atakuje pressingiem juz na polowie przeciwnika i niezle sie broni - i tak wszystko zalatwia L1+X, jesli wychodzi sie z szybka kontra i paru pilkarzy wybiega na pozycje to komputer zdecydowanie sie gubi. Duzo lepiej w tej wersji funkcjonuje podawanie z pierwszej pilki - mozna ciekawa akcje zrobic z klepki, a z tym w poprzednich wersjach bywalo roznie. W ogole to ten PES 2008 na PS2 wyglada mi jak jakis spatchowany PES 2007, oprocz skladow, paru trickow i menu niewiele sie zmienilo. Chyba silnik PS2 juz powoli sie wyczerpal. Kumpel kupil niedawno PS3 wiec czekam na wersja na ta konsole... moze bedzie bardziej zblizona do wersji demo z PCta niz do tej wersji 2008 na PS2. No właśnie, pograłem w nowego PES-ana pc-ie i na Playstation2 i są to 2 różne gry!. Na PC zainstalowałem gre dopiero dzisiaj, i owszem wygląda ładniej niż na PS2, więcej bajerów i wogle ale... gorzej sie gra. Na PC nie ma płynności,naturalności, mam wrażenie że parametry graczy jakoś nie oddają rzeczywistości podczas gry.Na poczatku myslałem że to może wina kompa- no ale na athlon64 3000+, 1.5 giga ramu i gforce8500GT w rozdzielczości 800/600 ta gra powinna śmigać, a niestety nie śmiga:( Ktoś oprócz mnie porównywał ta gre na kompie i PS2? Niech napisze bo jestem ciekaw czy to tylko moje wrażenie. No i ciekawi mnie jak sie gra na na PS3 lub xboxie? rzypomina to raczej gre na pc-ie czy ps2?
|
Do góry
|
|
|
|
#1820688 - 30/11/2007 18:21
Re: PES 08o
[Re: gryzonko]
|
enthusiast
Meldunek: 22/08/2007
|
chodzi mi oczywiscie o tego nowego  2008 Ja gram na PS2. Co mi sie rzucilo w oczy to napewno lepsze zachowanie komputera. Niezle atakuje pressingiem juz na polowie przeciwnika i niezle sie broni - i tak wszystko zalatwia L1+X, jesli wychodzi sie z szybka kontra i paru pilkarzy wybiega na pozycje to komputer zdecydowanie sie gubi. Duzo lepiej w tej wersji funkcjonuje podawanie z pierwszej pilki - mozna ciekawa akcje zrobic z klepki, a z tym w poprzednich wersjach bywalo roznie. W ogole to ten PES 2008 na PS2 wyglada mi jak jakis spatchowany PES 2007, oprocz skladow, paru trickow i menu niewiele sie zmienilo. Chyba silnik PS2 juz powoli sie wyczerpal. Kumpel kupil niedawno PS3 wiec czekam na wersja na ta konsole... moze bedzie bardziej zblizona do wersji demo z PCta niz do tej wersji 2008 na PS2. No właśnie, pograłem w nowego PES-ana pc-ie i na Playstation2 i są to 2 różne gry!. Na PC zainstalowałem gre dopiero dzisiaj, i owszem wygląda ładniej niż na PS2, więcej bajerów i wogle ale... gorzej sie gra. Na PC nie ma płynności,naturalności, mam wrażenie że parametry graczy jakoś nie oddają rzeczywistości podczas gry.Na poczatku myslałem że to może wina kompa- no ale na athlon64 3000+, 1.5 giga ramu i gforce8500GT w rozdzielczości 800/600 ta gra powinna śmigać, a niestety nie śmiga:( Ktoś oprócz mnie porównywał ta gre na kompie i PS2? Niech napisze bo jestem ciekaw czy to tylko moje wrażenie. No i ciekawi mnie jak sie gra na na PS3 lub xboxie? rzypomina to raczej gre na pc-ie czy ps2? Gralem w wersje PES 2008 na PS3. Gra jest bardzo podobna do wersji na PC. Coz moge napisac, gra jest strasznie niedopracowana, jest wiele irytujacych bledow, gra "tnie sie" w momencie zageszczenia liczby pilkarzy. Powtorki sa na strasznym lagu, a gra po sieci to parodia (zrywane polaczenie, lagi, bramki z nieba). Ktos chce poczytac wiecej o wersji na ps3 polecam forum ps3forum.pl i tam temat PES 2008.
|
Do góry
|
|
|
|
|
|