#1812247 - 27/11/2007 23:04
Re: NBA - sezon 2007/08 cz.3
[Re: nyger]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/11/2006
|
Skoro taki jesteś ciekawski to odpiszę (choć nie lubię prowadzić dyskusji w miejscach do tego nie przeznaczonych). Więc po kolei. 1. Nie stawiam sprawy tak "dziś muszę wygrać, na pewno wygram". To jest sport i wszystko może się zdarzyć, moje analizowanie ma mi jedynie pomóc w zwiększeniu prawdopodobieństwa wygranej. 2. Nigdzie nie napisałem, że jestem od kogokolwiek cwańszy. 3. Gram to na kilku kuponach w różnych kombinacjach (nie wiem o co chodziło Ci z tymi 50% ) 4. Nie jesteś wyrocznią więc nie możesz wiedzieć czy "wejdzie" , czy nie 5. "c.d.n." - kończę w ten sposób każdą analizę sezon jeszcze długi, więc mogę Ci zagwarantować, że jeszcze "ciąg dalszy nastąpi" Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1812255 - 27/11/2007 23:11
[Re: juancarlos]
|
member
Meldunek: 21/11/2007
|
sesnownych czy ładnie napisanych ???? co i tak moze i raczej nic nie daje !!! "Czas na długo oczekiwaną wygraną Nets na własnym parkiecie (ostatnio seria 4 wyjazdów, a ostatnie 4 mecze w domu zakończone porażkami). Jefferson jest w super formie, Carter wraca do zdrowia, no i "triple-double" Kidd. Oni powinni zapewnić swojej drużynie wygraną. Memphis na wyjeździe to nie ta sama ekipa co we własnej hali i myślę, że nie powstrzymają powoli rozpędzającej się machiny New Jersey " ze czas na długo oczkiwana wygraną to zawsze jest czas forma jefersona ??? ona meczu nie wygra forme ma kazdy w mephis i forma co to ma znaczyc ??carter wraca do zdorwia no to co ?? nie se wraca i gra swoje to i tak moze w niczym nie poomóc 3 duble kida no i co ma je najwiecej w sezonie a n j to dno jak co roku!!! a co to za machina z n y sory wiem ze to co napisał BB to ładnie brzmi i ładny z tego poemat ale to nic nie znaczy tak mozna o kadym zaowdinku i kazdej druzynie napisac. On uwaza ze wygra new yersey i napisał 3 zdania odnosnie zawodików nadal jestes taki zachwycony bo ja nawet nie bylem tego czytając a i kolega dopisał jeszce overy co jak zawsze są loterią i co poeta
|
Do góry
|
|
|
|
#1812269 - 27/11/2007 23:23
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 20/11/2006
|
Oczywiście nawet najlepiej(najładniej ) napisana analiza nie zagwarantuje trafnych typów, a jak wiemy liczą się tylko one. Skoro nyger uważasz, że potrafisz lepiej typować, to pokaż to na tym forum...udzielaj się w dziale z NBA, bierz udział w "Rankingu" załóż sobie temat w Private Picks..kombinuj Ja jestem otwarty nawet na jakiś pojedynek na typy
|
Do góry
|
|
|
|
#1812282 - 27/11/2007 23:31
[Re: Big Ben]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 16/04/2007
|
a i kolega dopisał jeszce overy co jak zawsze są loterią przed chwila pisales, ze, cytuje: 'zaden z twoich overow ci nie wejdzie' wiem, ze jest to swego rodzaju loteria, ale to Ty zmieniasz zdanie co 10 minut, a nie ja. Raz, ze na 100% nie wejdzie, a raz ze loteria. Troche konsekwencji... forma jefersona ??? ona meczu nie wygra forme ma kazdy w mephis i forma co to ma znaczyc ??carter wraca do zdorwia no to co ?? nie se wraca i gra swoje to i tak moze w niczym nie poomóc 3 duble kida no i co ma je najwiecej w sezonie a n j to dno jak co roku!!! a co to za machina z n y sory wiem ze to co napisał BB to ładnie brzmi i ładny z tego poemat ale to nic nie znaczy tak mozna o kadym zaowdinku i kazdej druzynie napisac. On uwaza ze wygra new yersey i napisał 3 zdania odnosnie zawodików na czym sie opierac jak nie na tym co dany zawodnik prezentuje? Wiadomo, ze nagle moze wyjsc mu slabszy mecz, tudziez eksploduje z forma, ale wole takie argumentacje anizeli takie cos: Maiami ukasi boobki, oni juz bedą wiedzili jak grac z bobrami i gerald bedzie bez formy a shaq wie jak jzu wklada sie pilke do kosza co zaprezentował przeciwko yao mil zje tą cienkawą phile która nie ma ani strzelca ani zespołu ani jaj. Milwoki jes w stanie ograc kazdego w nba nie bede pisał o zawodnikach bo wiadomo Wiadomym jest ze pieknie napisana analiza na 3 strony, z obrazkami, tabelkami itd nie jest ani gwarancja sukcesu, ani gwarancja, ze jest w niej zwarta cala prawda. Kazdy pisze jak chce i co chce. Ale sensowne argumenty, nawet w malej ilosci to podstawa. 'Stawiam bo tak mi sie wydaje' 'Pojada ich bankowo'. Malo kogo to przekona to zagrania typu. A 'stawiam tak bo to i tamto' 'sprawy maja sie tak i tak' juz bardziej. Wazne tez zeby dyskutowac, wymieniac sie informacjami, opiniami i najlepiej trafic dobry typ. Przeciez wszyscy mamy jeden cel mysle, ze czas zakonczyc te jalowa dyskusje, bo nie o to w tym temacie chodzi. Jezeli jeszcze cos to zapraszam na priv. Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#1812333 - 28/11/2007 00:09
[Re: Ghost]
|
member
Meldunek: 21/11/2007
|
ok ok ja nic nie chcialem do niego ani o nim pisac jest on dla mnie wielki to zaczeło sie od kolegi do którego tez nic nie mam wsyztsko jest niewazne wazne sa 3 moje pewki wyzej grajcie grubo !!! to jes wazne a po parkietach kiedys sie biegało, szkoda ze niewiecie kim jestem naprawde i kto tu pisze
|
Do góry
|
|
|
|
#1812916 - 28/11/2007 02:47
[Re: GreyTiger]
|
shaken not stirred
Meldunek: 07/07/2005
|
ostatni 2 typy odpusciłem pisanie, bo ile można o tym, że Clippersi są strasznie słabi (chyba każdy już to wie) na dziś 1) Miami - Bobcats 2) Denver - Indiana 3) Lakers - Seattle = 1.85 pinn Sami faworyci, w dodatku wszyscy grają u siebie. 1) Kolejny mecz z serii must-win dla Heat (troche ich jeszcze będzie ). Co prawda ostatnie 4 starcia dla Bobków, ale zazwyczaj były to spodziewane wyniki, więc dziś też trzeba się spodziewać, tylko że innego rezultatu. Shaqu coś nawet wkurzył, zobaczymy na ile ma starczy sił, w Charlotte martwi (cieszy?) słaba selekcja rzutowa Feltona 2) Najmniej pewny mecz z teh trójki, ale tylko z uwagi na niesamowitą nieprzewidywalnośc wyników Indiany. Denver gra w domu rewelacyjnie, bilans 6-1. Kenyon Martin OUT, Kleiza probable, JO może już zagrać (pytanie czy to plus - chyba nie) 3) Zderzenie 2 serii, 3L Jeziorowców i 4L Seattle. Wielki pojedynek Kobe vs Kevin Durant, z tym że jak się KB24 postara w obronie, a potrafi, to ponaddzwiękowy młodzian będzie w nielada kłopotach. Seattle nic nie broni, chyba trochę minie zanim PJ Carlesimo ich tego nauczy.
|
Do góry
|
|
|
|
#1813351 - 28/11/2007 03:49
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/11/2004
|
CHI Bulls-ATL Hawks linia 181. Na ostatnie 10 spotkan rozegranych miedzy zespolami linia zostala przekroczona 9 razy. Byki notuja serie 2U,Hawks 3U. Bilans Chicago (4O-8U),(1O-3U H). Atlanta (4O-8U),(1O-5U A). Byki powracaja do swojej hali po serii 6 spotkan wyjazdowych,w ktorych zanotowali 4U-2O. Jastrzebie notuja 3 wyjazd.Dwa poprzednie zakonczyly sie wynikami under. Obydwa zespoly nie awizuja zadnych oslabien w skladzie. Gram over glownie na statystyki H2H,oraz na przelamanie serii. Pozdrawiam
|
Do góry
|
|
|
|
#1814550 - 28/11/2007 08:37
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 28/09/2004
|
wczoraj była rzeź niewiniątek... nigdy bym nie pomyślał... Philadelphia 76ers - Milwaukee Bucks (-6.5) moim zdaniem gospodarze u siebie prezentują się bardzo solidnie, chociaż jedynie dwa razy pokonali przeciwnika u siebie wiekszą ilością punktów niż 6 ( Toronto oraz Atlanta ), warto nadmienić z jakimi grali przeciwnikami - ostatnio Dallas i Lakers, a wczesniej Toronto, Atlanta, Chicago i Memphis. Philla ? fatalnie na wyjazdach, z ostatnich czterech aż trzy przegrali ponad dziesięcioma punktami. Ogladalem ich ostatnie spotkanie z GSW - gra woła o pomste do nieba... gram to spotkanie zarówno na ML w dubelku jak i singiel na hc też uważam za dobry wybór. skusilem się również na dubelek Boston + NJ - minn. Celtowie to pewka jednego z uzytkowników 'nyger' - wiec po prostu trzeba zagrać typ jarx68 również uważam za ciekawy witam:) chcialem sie tylko przywitac jako nowy uzytkownik:) postaram sie dodac cos od siebie w temacie typow koszykowki NBA:) pozdrawiam i zycze wygranych:) cześć Tajgerze ;))) owocnych typów pozdrawiam czarnych braci
|
Do góry
|
|
|
|
#1814673 - 28/11/2007 12:13
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 21/03/2006