#1779792 - 15/11/2007 07:10
Re: NHL 07/08
[Re: beholder]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 31/10/2007
|
aha i jeszcze jedno: Ty grasz w jednym buku czy w roznych? bo ja mialbym zamiar grac w jednym (teraz gram w BetGun) Witam Panów! Strasznie nie mam czasu i dyskusje szybko przeczytałem bo zaraz wychodze na piwko. Kolego nie graj w betgunie. Bo możesz obudzić się "z ręką w nocniku". Chodz zaznaczam, że nie wiem jak teraz tam jest. To ja kiedyś tam grałem. A z jakimi efektami to podaje Ci tutaj link: http://www.mecz.pl/forum/ubbthreads.php?ubb=showflat&Number=1772454#Post1772454Tam napisałem kilka słów które mogą Ci pomóc w wyborze buka. A właściwie unikncięcia betguna. A jako, że już coś udało mi się napisać to myślę, że dziś warto pomyśleć o VAN win, Tampa win, zwłaszcza chyba Dallas win. A także under NJD-NYR. Dlaczego tak myślę nie bede pisał bo niestety brak czasu. Szybko lekko dam i uciekam! Powodzenia panowie!!! btw. Dziś mam mały zakład z kolegą, że Dallas wygra 2 bramkami... ale tylko o piwo. On jest znawca hokeja ale na bukach nie gra. Ciekawe kto wygra Pozdr
|
Do góry
|
|
|
|
#1779827 - 15/11/2007 07:31
[Re: _zvonimir_]
|
stranger
Meldunek: 06/01/2007
|
Czytam to forum już od paru miesięcy i myślę że w końcu pora się ujawnić i też zacząć aktywnie typować Na dzisiaj wybieram: Columbus Blue Jackets vs Chicago Blackhawks Chicago ma serię 5 zwycięstw bez OT, Columbus z kolei 4 porażki w tym 1 po OT. Najbliższe mecze Chicago Blackhawks zagrają: @Nashville @Detroit @Calgary @Edmonton i przynajmniej 1 powinni przegrać w 60'. 1 poziom progresji na L Chicago Blackhawks @2.15 Bet-at-home
|
Do góry
|
|
|
|
#1779866 - 15/11/2007 08:07
[Re: Cephiros_VII]
|
old hand
Meldunek: 21/09/2005
|
Chicago ma serię 5 zwycięstw bez OT
5 zwycięstw ale wśród nich widnieje porażka w domu z NAS, zatem mają serie 3 zwyciestw jesli mowa o serii, a bez OT są "już" 12 meczy. Dziś po ogromnym dylemacie ostrożnie na: Columbus - Chicago 1 (2,15) i OT na zwrot (4,05) PS. Marian rozkulałeś ten temat Dawno nie widziałem takiego poruszenia Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#1779900 - 15/11/2007 08:44
[Re: Hans]
|
addict
Meldunek: 11/12/2006
|
Cos dzisiaj sporo idzie na Columbus Rowniez zagram bo warto. Natomiast wiekszosc z was zapomniala o (wedlug mie) najlepszym meczu tej kolejki a mianowicie Tampa kontra Carolina Tampa 3 mecze wygrane i mam nadzieje ze szybko nie przerwa tej passy. Wkoncu licze ze trio tak zacznie grac iz o puchar Stanlaya pogramy:) Dalej:) Tampa ostatnimi czasy dobrze pogrywa z Carolina co rozniez przemawia za nimi. We wlasnej hali na pewno urzadza kanonade na bramke gosci. Do tego dochodzi fakt ze Holmqvist w starciachc z carolina ma 1.25 GAA Nie tak dawno Tampa wygrala na wyjezdzie 5:1 z Hurricanes i mam nadzieje ze dzisiaj rowniez to zostanie powtorzone Tak wiec Vincent I reszta do boju marsz TYP: TAMPA 1,1(ot,so) Powodzenia.
|
Do góry
|
|
|
|
#1782184 - 16/11/2007 03:59
[Re: Marian]
|
pewny piniądz
Meldunek: 05/12/2004
|
Wiatam,wczoraj zaczelem grac na L Chicago i udalo sie trafic odrazu.. dzisiaj ponowie ten typ liczac ze w starciu z powracajacym do formy zespolem Nashville, duza role odegra zmeczenie Blackhawks nocna potyczka z Kurtkami... Drugą propozycja jest W Flyers z nie pokonanym od 3 spodkan NY Rengers...
|
Do góry
|
|
|
|
#1782233 - 16/11/2007 04:08
|
addict
|
witam ponownie:) po wczorajszym "wielkim poruszeniu" postanowilem rozpoczac gre z Wami !!!
a wiec zaczynamy:
1 poziom progresji na W Toronto(ML) --> 2,00 1 poziom progresji na W Pittsburgh --> 2,05 1 poziom progresji na L Nashville(ML) --> 2,35 Zastanawia mnie Twoj post Jaki jest jego cel?? Wydaje mi sie ze lepiej jakbys zalozyl sobie PP i tam podawal poprostu typy suche. Fajnie by bylo jakbys czyms uzasadnil je chociaz Chyba ze ja nie rozumiem tego tematu Oczywiscie nie chce Cie zniechecac ale kilka slow powinno nie zaszkodzic PZDR
|
Do góry
|
|
|
|
#1782480 - 16/11/2007 04:54
|
addict
|
Nashwille-ostatnio im za dobrze idzie:) na 6 meczy 5 zwyciestw i tylko jedna porazka po OT !!! jesli nie dzis (bo zawodnicy z Chicago moga byc lekko przemeczeni) to na pewno poniosa porazke w jednym z dwoch meczy z Blusmenami ze St.Luis
A to cos dziwnego ze im za dobrze idzie Ogladalem ostatnio sporo meczy Nashvilli i ich gra mi sie najbardziej podoba. Graja z glowa , nie robia glupich kar, nie bombarduja bramki tylko strzelaja kiedy jest najlepszy moment. Teraz nie pamietam z kim, ale mieli dwa strzaly w 1 tercji na bramke i dwa gole po 3 minutach gry Chicago wczoraj wtopa wczesniej z detroit wlozy sporo zdrowia , wiec nie wiem czy tu dadza rade Z blusmenami tez powinni sobie poradzic moim zdaniem ale to juz temat na inny dzien PZDR
|
Do góry
|
|
|
|
#1782904 - 16/11/2007 07:01
[Re: 4rest]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/01/2006
|
witam Ryan Miller i spółka z Buffalo staną dziś naprzeciw ekipy Senatorów. Na 8 meczów w Scotiabank Place w poprzednich dwóch sezonach miało miejsce 6 wygranych gospodarzy i 2 zwycięstwa gości.Bilans bramkowy 36-22. W regulaminowym czasie gry Szable nbie wygrały od 7 spotkań. Dziś po takim kursie warto spróbować. 5 poziom progresji na W BUF @ 4.0 3.5j BwinKurs w tej chwili na Buffalo już 4.70 w Bwin, ML natomiast na nich 3.00. Błędem okazało się zagranie do południa tego, ale cóż i tak w przypadku wygranej gości będę na plusie. Pittsburgh Penguins v New York Islanders 2 poziom progresji na W PIT @ 2.10 2j Exp 2005-06 season: at Pit NY Islanders 3, Pittsburgh 2 (SO) NY Islanders 5, Pittsburgh 4 (SO) Pittsburgh 4, NY Islanders 3 (OT) Pittsburgh 6, NY Islanders 1 2006-07 season: at Pit Pittsburgh 3, NY Islanders 2 NY Islanders 5, Pittsburgh 3 Pittsburgh 7, NY Islanders 4 Pittsburgh 5, NY Islanders 2 Tak wygląda historia z 2 ostatnich sezonów z meczów Pingwinów z Wyspiarzami w Mellon Arena. Bramki 34-25 na korzyść gospodarzy. Jak będzie dziś ? Przekonamy się już za kilka godzin. Pytanie jakie wypada sobie postawic brzmi: Jak długo jeszcze Penguins mogą osiągać tak słabe wyniki ? Florida Panthers v Washington Capitals Panterki w tej chwili mają serię 4 porażek ( ostatnia po OT) Na swoim placu- BankAtlantic Center nie zwykli często przegrywać z drużyną Stołecznych. W ciągu ostatnich dwóch lat rozegrali ze sobą 8 meczy na Florydzie z których aż 6 (1 po OT) wygrała ekipa Jacques Martin'a. 2 poziom progresji na W FLA @ 2.05 2j Exp Los Angeles Kings v Anaheim Ducks 2 poziom progresji na W ANA @ 2.55 2j BwinKaczorki nadal nie zachwycają i dwa dni temu majać z LA w pewnym momencie wynik 3-1 nie potrafili go utrzymać do końca.To świadczy o ich pewnej niemocy, bądź jak kto woli o ich frajerstwie - kolokwialnie mowiąc. Ja założyłem sobie ich wygrana 60' i do tego będę dążył. Pozdrawiam.
|
Do góry
|
|
|
|
#1783750 - 16/11/2007 20:52
[Re: nivet]
|
veteran
Meldunek: 12/12/2002
|
Vancouver-Minnesota Orki w 4 ostatnich spotkaniach zdobyły 7pkt, odnosząc wyjazdowe zwycięstwa nad Colorado 4:3, 3:2 nad Calgary i w domu po OT 2:1 ponownie nad Colorado oraz po OT 1:0 przegrali z Edmonton. W meczu z Edmonton posiadali wyraźną przewagę, ale nie potrafili "przekuć" tego na gole i po SH zjechali z lodu z opuszczonymi głowami. Tak niski wynik, to zasługa obydwu "goolie", którzy popisywali się fenomenalnym refleksem i "czysto piłkarskimi" interwencjami. Loungo zaczyna grać na coraz wyższym poziomie i to od niego będzie wiele zależeć. Minnesota tym meczem zakończy obecną serię(4) wyjazdową, w której przegrali 4:2 w Colorado, 3:2 w Calgary i dzisiejszej nocy wygrali 4:2 w Edmonton. W bramce Minnesoty zagrali dzisiaj obaj bramkarze(Backstrom i Harding), ale nie znam przyczyny tego manewru(na tę chwilę). Minnesota w meczach wyjazdowych wewnątrz Dywizji odniosła tylko 1 zwycięstwo(tej nocy) i raz zagrali OT z Edmonton, które jednak i tak przegrali z Oliwiarkami właśnie. Po 2 razy przegrali w Colorado 3:1, 4:2 i w Calgary 5:3, 3:2. W ubiegłym sezonie Orki miały problemy z Minnesotą u siebie, bo wyniki 2:1, 2:5, 4:3ot i 2:3ot dobitnie świadczą, że rywal ten im "specjalnie nie leży". Typ:1, 1X, 1(ot+sh)
|
Do góry
|
|
|
|
#1784053 - 16/11/2007 23:51
[Re: lemex]
|
addict
|
Akurat meczy Minnesoty nie widzialem , ale mozliwe ze Backstromowi odnowila sie kontuzja pachwiny, bo z tego co wiem to na ten uraz cierpi od poczatatku sezonu. Jesli chodzi o mecz Vancouver z Edmonton to mozliwe ze Van mialo przewage ale nie przekladalo to sie na jakies grozne strzaly. Mecz byl nudny(najgorszy jaki ogladalem w tym sezonie) i zasluzeniewedlug mnie wygralo Edmonton. Stwarzali grozniejsze sytuacje i nie dopuszczali hokeijsow gospodarzy do zagrozen. Jedyny plus tego meczu to fenomenalne interwencje bramkarzy. Szkoda bo umozylem sporo pieniedzy na tym meczu Wydaje mi sie ze najlepszym rozwiazaniem dzisaj bylby under , ale za to sie nie biore bo przewaznie jest na odwrot jak postawie Wieczorem postaram sie zapodac kolejny typ, ale jak na razie nie widze nic ciekawego PS. Wczoraj Nashvill zagralo odwortnie jak napisalem Strzelali duzo , glupia kara pod koniec i strata na remis. Gol w dogryece byl sprawdzany ale zostal slusznie uznany. A co do meczu Pittsburgha. TO zwycieztwo dzieki grze w przewadze. NIc specjalnego nie pokazali i najsmiesniejsze jest to ze najturniej bylo im sprzelic do pustej bramki. Ci co mieli under w tym meczu moga mowic o duzym szczesciu PZDR
|
Do góry
|
|
|
|
#1784130 - 17/11/2007 00:28
[Re: 4rest]
|
Carpal Tunnel
Meldunek: 06/01/2006
|
Witam Za Nami piękna nocka ( 3/4), ale już pora na kolejną dawkę emocji: Buffalo Sabres-Montreal Canadians Gospodarze nadal bez wygranej w 60' w ostatnim czasie. Dziś podejmują drużyne Montrealu, z którymi cięzko sie gra zawsze i wszędzie. 6 poziom progresji na W BUF @ 2.55 9j BwinTampa Bay Lightning-Washington Capitals Tampa jak wynika z historii pojedynków obu ekip to gospodarze nie mieli zbyt wielkich kłopotów z ogrywaniem Stołecznych.Może dziś będzie inaczej bo trzeba przerwac świetną passę Błyskawic (4W). 2 poziom progresji na L TB @ 3.85 1j Betsson Vancouver Canucks-Minnesota Wild Orki mają w tej chwili streak 4 meczy bez przegranej w regulaminowuym czasie gry. Kolejnym przeciwnikiem będą Dziuksy z Minnesoty Pojedynki między nimi w ostatnich 2 latach na lodzie w General Motors Place przynosiły często dogrywki ( 4 razy na 8 meczy). W lepszej pozycji przed spotkaniem stawiałbym gospodarzy, ale kto wie czy np. temu Panu...: ...nie przydarzy się jakiś słabszy dzien 2 poziom progresji na L VAN @ 3.15 1j Betsson Pozdro
|
Do góry
|
|
|
|
#1784867 - 17/11/2007 03:56
[Re: nivet]
|
addict
|
No to kolejna noc:) Na dzisiaj wybralem spotkanie Tampy Bay. Podejma oni we wlasnej hali hokeistow ze stolicy. Tampa w gazie. MOj ulubieniec w ostatnim meczu hatrick i dwie asysty Spodziewalem sie 3 pkt ale zrobil mila niespodzianke W zespole gosci jedynym pozytywnym zawodniekiem jest Ovechkin. Jednak w pojedynke rozpalonej do czerwonosci Tampy nie powstrzyma Do tego znakomicie spisujacy sie Holmqvist w bramce Z Wash zawsze im sie dobrze gralo i nie wierze aby mogli przerwac serie zwyciestw Tak wiec Go Vini Go i Typ: Tampa ,(ot,so), jak kto woli Dr
|
Do góry
|
|
|
|
|
|